Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa505
mod_vvisit_counterTegnap590
mod_vvisit_counterEzen a héten1646
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10233

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1943 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 16. - 06:42


Kedves Károly!
Így igaz! Hosszú távon derül ki milyen is a SPURI. 370ezer km alatt, bizonyára tankolt még véletlenül is mindenféle benzint, átélt annyi viszontagságot, telet, melynél a páralecsapódás, gyantásodás, a sok érzékelő, injektor, AC pumpa és még sorolhatnám milyen meghibásodások szinte természetes dolognak számítanak!
Ha semmi ilyen probléma nem volt ez magáért beszél, nem is kell mást mondani. Annak dacára, hogy milyen nemkívánatos bio komponenseket tartalmaznak a benzinek.

Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és leírta tapasztalatát!
További biztos célba érést kívánok Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán Szaki Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K.Károly
Pest megye
Elküldve 2019. September 14. - 20:09
Lassan 5 éve használom a piros spuri adalékot 3 ezrelékes arányba keverve. Az autó egy 2012 suzuki swift 1.2 benzines autó. Az autó naponta 200-250 km megy így fontis volt számomra az üzem biztosság és az alacsony fogyasztás is. Így szerelőm ajánlotta a spuri adalékot aminek minden cseppje ajándék a benzinnek. Így közel a 370 ezer km hez mondhatom hogy az üzemanyag rendszerbe a szűrőn kívül mást még nem kellet cserélni ez nekem elég bizonyíték a spuri mellett dönteni.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 12. - 12:04


Kedves Bálint!

Köszönöm, hogy védelmébe vette a SPURI-t.

Van itt kb. kétezer bejegyzés, ami azt jelenti nem töröltünk egyet sem, hisz nincs szégyenli valónk, sőt! No és takargatni valónk sem! A mi oldalunk a legélőbb gyári portál. Ha megfigyelték az üzemanyag adalékok honlapjain nincs ilyen. Nyilván OKA VAN!

Örülök, hogy vette a fáradtságot, és megírta a tapasztalatát!
Ön egy okos, és főleg türelmes ember, aki már tudja, hogyan működik a SPURI!

Pont azért dolgozunk kollégáinkkal, hogy egy becsületes, hatékony, ízig-vérig magyar termékkel a vevőink meg legyenek elégedve!

Speciálisan, azért volt a SPURI kitalálva, és azért fejlesztjük folyamatosan, hogy egyetlen termékként valódi előnyt nyújtson a használójának! Elegünk volt a sok előnytelen áruból. Az is igaz egyre drágább az előállítása, melyet az Óriási tömegtermelés ellensúlyoz!

A mai egysíkú, tömeg üzemanyagoknál, tele bio komponenssel, igazi kihívás a hátrányait eltüntetni!

Sok-sok balesetmentes közlekedést kívánom Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán fejlesztőmérnök
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 12. - 11:45

Tisztelt Veres Ferenc!

Ez nem volt egész szakszerű következtetés!

A honlapunk kezdő oldalán rögtön a jobb oldalon van egy bekeretezz kiemelt mondat, a tisztesség végett! (SPURI használat)

1. Nem fogyasztás csökkentés végett gyártjuk a terméket! De, ha kitakarította a szennyeződést, akkor van ilyen pozitív mellékhatása!

2.Gondolom, nem olvasta el, hogy idő kell, míg a vizet, gyantát és minden szennyeződést kitakarít a tanktól a kipufogó cső végéig! Szegénynek biztos van dolga rendesen. Attól függően mennyit futott az autó! 4-5-vagy akár tíz tankolás. 1dl SPURI normál 33ml vizet tud kivinni, mert, ha többet diszpergálnánk el megfulladna a motor!

3.Egyedüli termék a piacon garantálom, ami valóban nem csalás! Már ez évbe is túl vagyunk a félmillió flakon eladáson! Gondolom Ők, mint törzsvevők, már tudnak valamit, és meg vannak elégedve az eredményekkel!

4. A jó üzemanyag, az szinte fogalom, hisz elmehetünk a 2000Ft/literes árú verseny benzinig. Higgye el, az csak az igazi fűtőértékű, és motorkímélő folyadék!

5. Sosem állítottuk, hogy a SPURI folyékony autószerelő. Ezért gátak a régi autókba vannak. A koszon kívül mechanikai, és vezérlési problémák is! Gondolom, hogy szenzorok, érzékelők kitakarításáról hallott már, milyen fontos, és sokáig tart!

5. Persze addig amíg rakódik a víz, és a szennyeződés, jó az autó, egyszer csak viszont elromlik! Sosem állítottuk, hogy a takarítási fázisba a vizes, benzinnel, a pakurás, gyantás benzinnel, oxidált beolsdott pakurával kevesebbet fogyaszt az autó! Nyilván többet! Csak ezek nem oda valók!

Konklúzió: Nem tudom megmondani mennyi kosz van a rendszerébe, de a szindrómákat látva elég sok!
Kérem türelmesen várjon több SPURI-s tankolást, mert mihelyt tiszta lesz a rendszere. Önnél is jön az eredmény, mint a többieknél! Akkor pedig nyereség, hogy nem megy tönkre az autója, valamint, nyereségre fordul előbb utóbb a SPURI használata!

Kívánok biztos célba érést, és balesetmentes közlekedést Önnek!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
B. Bálint
Jánoahida
Elküldve 2019. September 11. - 21:23
Lassan fél éves és közel 50 ezer km-es puris tapasztalattal a hátam mögött jelenthetem ki hogy ez egy remek termék amit bátran ajánlok mindenkinek.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Veres Ferenc
Tiszakécske
Elküldve 2019. September 11. - 17:33
Sajnos nem épp pozitív a tapasztalat. Az autó mindig megfelelően fogyasztott sose volt vele baj viszont a spuri után majd 100km mentem el kevesebbet ami azért számomra jelentős a tank ürülése után amit már spuri nékül tankoltam tele az autó ismét helyre állt mind erő mind fogyasztás ügyileg. Összességébe azt az 1400ft nem nagyon érte meg szánomra de kiváló tanuló penz volt. Szerelőmnek meséltem ő csak nevetett mert mondta hogy maga a benzin is tisztít.. a szűről cseréje és a megfelelő szervíz a fontos nem a hiper szuper adalékok. Sajnos neki kell igazat adnom.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 31. - 14:50

Tisztelt Tamás!

Igaza van:
" A SPURI NEM FOLYÉKONY AUTÓSZERELŐ!"

Bár sok mindent meg tud oldani egy jó minőségűre adalékolt üzemanyag, azért ehhez sok tankolás kell, a hatásmechanizmust ki kell várni.

Legfontosabb szerepe a megelőzés a mai gyér minőségű BIO-val kevert üzemanyagoknál.

Mi nem vagyunk csalók, nem állítjuk, hogy bármit is felrak egy kopott tengelyre, nem újítja fel, nem hizlalja fel megkopott, a súrlódó alkatrészeket, sem fémkerámiás valótlanságokkal, sem teflonnal és semmi fizai-kémiai lehetetlenséget nem vagyunk hajlandók kommunikálni a fogyasztók megtévesztése érdekében.
Egy simán jó minőséget generáló üzemanyag adalék képzése, valódi hosszan tartó, több évtizedes fejlesztése a SPURI célja. Kitartóan, és folyamatosan.

Használat közben kiderül úgy is hatékony-e! Hozza-e a beinvesztált pénzt, kevesebb javítási költség miatt! Ez viszont soká derül ki! De kiderül!

Pont ezért vagyunk 26éve a piacon, és évente döntjük meg az eladási csúcsokat. Nyilván azért, mert jó a termék!
Örülök, hogy évente több ember próbálja ki a SPURI-t, mert jó a híre, és környezetébe egyre többen használják folyamatosan, igen csak megelégedetten.

Tehát nem csodaszer a SPURI, hanem mára már az üzemagyag-autókonstrukció relációjából adódó lételem.

A SPURI azok választása, akik jól tájékozódottak, és szeretik rendbe, biztonságosan üzemeltetni a járművét! Minden meglepetés nélkül!

Végül is köszönöm Önnek, hogy bizalmat szavazott a termékünk valamelyikének! Tehát elkezdi használni.

További balesetmentes célba éréseket kívánok!
Tisztelettel!

Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Pest megye
Elküldve 2019. August 30. - 07:17
Még nem tudom. Most szeretném kipróbálni. A hozzászólások kapcsán egy dolgot azért szeretnék tisztázni! Az adalék soha nem csoda szer. Az agyonkínzott, elhanyagolt motorból nem csinál szőke hercegnőt. 3 drb 850-es Volvót javítok és a családom használja is keményen. A tulajdonosok 21, 35, 61 évesek. Tehát lefedjük a vezetési stílus teljes palettáját. Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 28. - 19:48

Kedves Zoltán!

Köszönjük levelét.
A közelmúltban nem emeltünk termelői árat, így nincs ok a kereskedelmi partnereinknél sem az áremelésre!
Az ajánlott fogy árat a honlapunk bal oldali SPURI menőpont alatt találja. Ha kereskedőjével nincs megelégedve, javaslom, hogy olyan helyen vásároljon, ahol az árlistánkba szereplő közeli árakat betartja!
Ha email címünkre megírja a konkrét boltot, és árat megpróbálunk segíteni!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Zoltán
Győr
Elküldve 2019. August 28. - 15:42
Tisztelt Szaki Kft!
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a spuri jelentős dráguláson esett át a közelmúltban.
Ez egy átmeneti állapot vagy marad az áremelés?
Tisztelettel
K. Zoltán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 08. - 07:01Tisztelt Kecskés László Úr!

Nincs márka, típus, motorfajtában kizáró ok. Ezért jó Önnél is a SPURI.
Olyan komponens konfigurációkkal javítjuk az üzemanyagokat, melyek hiányoznak belőlük. A legfontosabb kb. negyven minőségi jellemzőből, mindegyiket javítja a SPURI.

Elsősorban a motor hosszan tartó életmódjáért konstruáltuk a SPURI-t. Megelőzés a fő szempont, hogy sokáig ne kelljen javítani, a mostani gyenge minőségű üzemanyagok miatt. No, meg a "BIO" káros hatásának megszüntetése! Mindezek, automatikusan hozzák magukkal a kevesebb fogyasztást. Persze, csak akkor, ha rendszer, tiszta. A tanktól a kipufogó végéig, ezért régebbi autóknál türelmet kérünk, míg a SPURI elvégzi! Az első 4-5 tankolásig biztos, szennyezettségtől függően, amit ugye nem lehet látni előre!

Köszönöm kérdését, és további biztos célba érést kívánok Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán SZAKI Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kecskés lászló
Heves
Elküldve 2019. August 07. - 16:38
Üdvözlöm,az lenne a kérdésem hogy ez a spuri üzemanyag adalêk Mazda 6 2004 dizel autóhoz,valamint Peugeot 206 benzines autóba jó e?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 07. - 09:16

Kedves András!

Nem igazán értjük kollégáinkkal. Felesleges a JG-2 racingot használni! Elegendő a normál SPURI legfeljebb 1,5 szeres adagba. Ezt érezni kell! Persze elég sok víz, lerakódás lehet a tankba. Ezek kitakarítása közben nyilván erőtlenebb a gép! De várjon türelemmel. Jönni fog az eredmény! Mihelyt a vizes gázolajat elégeti a motor, szépen óvatosan lassan, mert ez nem a tankba való! Az oldható pakurás, étolajos zsírokat pedig lassan oldatba hozza, pedig a motornak ez sem ehető, nem valami fincsi üzemanyag!

Mennyi kilométert járt SPURI-val?
Mindkét autónál?
Az ARAL ezen gázolaja szűk spektrumú üzemanyag. Szortimentizáció hiányos, majd szintetikus molekulár konventeres (MC tipusú). Csak teljesítményre kihegyezett folyadék! Főleg biodízel motorba való! Túlsúlyban van benne a nem kőolaj származék. Szagtalan, de sok a zsírsav benne! Speciális autókban remek! De normál üzemű nem annyira, tönkremenetel előbb jön el! Sokáig azt érzi hú, de jó, aztán hamarabb jön a vég! Persze a cetánszáma jó, Kb. 60-as, ami az egyetlen előny! Ehhez viszont hűtőgél, és a kopáscsökkentők jól jönnek!
Ha megírja mennyit ment a SPURI -val megtaláljuk előbb utóbb a fizikai tényezőket!

Köszönöm levelét!

Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Érsek András
Esztergom
Elküldve 2019. August 07. - 01:07
Tisztelt Farkas Kálmán!
2.0 D Jaguar X type autóban (268000 km) és Peugeot Boxer 3.0 D (214000km) használtam a kék spurit.
Soför vagyok általában fix távokon szoktam tankolni és nézni a fogyasztásokat!
Ausztriában szoktam tankolni ultimate diesel üzemanyagot. Miután visszaálltam normál üzemanyagra és elkezdtem használni a kék spurit nagyobb lett mindkét autómnál a fogyasztás! Biztam benne, hogy ez csak átmeneti állapot de sajnos nem az volt! Ezek után ismét ultimate dieselt tankoltam és a fogyasztás csökkent és hallhatoan finomabb és szebb lett a motorok járása!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 04. - 20:48

Kedves Érsek András Úr!

Nagyon ritka az, aki nem vesz észre semmit, ha attraktívan kiemelkedő üzemanyaggal jár!

Kizárt, hogy nem kezdte rendbe tenni az rendszert. Azért segítenénk, ha a körülményeket megírja!

Milyen évjáratú a gép, motor típusa, mennyit futott összesen, és SPURI-val? Hogyan adalékolta? Milyen mennyiségbe?
Hogyan viselkedik a gép, sok szindrómában változik a jó üzemanyagtól a gép. Írjon egy-kettőt, és megpróbálunk rájönni miért nem lett jobb az autó. Kíváncsi lennénk kollégáinkkal a füstre, kipufogó végre, hangjára, nyomatékára, teljesítményére, fogyasztására, és azt hogyan mérte?

Elöljáróba azért leírom, nincs kizáró ok semmilyen motor típusnál! Minden belső égésű motornál hasznos a SPURI, különösen a JG-2 típust lehet érezni szinte egyértelműen.

Nyilván az évi félmillió darabot, aki megvásárolta, mindenki érezte a hatást. Másképp újra nem vásároltja meg minden évben, törzsvásárló szerűen!

Előre is köszönöm részletes válaszát! Tisztelettel SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Érsek András
Esztergom
Elküldve 2019. August 04. - 16:03
Üdv! Használtam 4 hónapon keresztül a kék spuri adalékot de szerintem semmi hatása!!!!!!!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 03. - 18:43

Tisztelt H.Szabolcs!

A SPURI adalékok fejlesztése folyamatos. A mindenkori üzemanyagokhoz illeszkedik! A bio tartalom, bizony nem tesz jót a motoroknak, főleg a kopáscsökkentést, fűtőértéket, és egyéb fontos tényezőket kell kiküszöbölni.
Ezt meg is tesszük, amikor megjelenik az emelt "bio" tartalmú üzemanyag.

Erről külön cikkben fogunk részletesen írni. Addig is a szokásos normál adalékolást, folyamatosan használja, kedves Szabolcs, és motor védelme megoldott lesz!

Pontosan még nem tudni, hogy mennyire más lesz az új üzemanyag, elképzelhető, hogy több kell majd bele rész arányosan, de azon vagyunk, hogy koncentrálni tudjuk az adalékot, amivel nem fog változni a beöntött mennyiség.

Másra is figyelni kell, hiszen rengetegszer újra krakkolják az üzemanyag alapjait, ami ugyanolyan veszélyes, mint a bio tartalom. Sőt, a műanyag hulladék, és egyéb vegyi melléktermék nyers bekeverése is egyre több gondot okoz, egyes üzemanyagoknál.

Pld. műanyag palackok, és egyéb műanyag melléktermékek , üzemanyagként való keverő komponensként való alkalmazása igen veszélyes. Minden nézőpontból. Nyugaton, már szabály, hogy nyersen nem lehet bekeverni, csak a kőolajhoz, és lepárlással, hidro-krakkolással újra fel kell dolgozni. Ez sok energia nyilván.
Reméljük erre előbb utóbb lesz magyar tiltó rendelkezés is! Mert addig is a nyugati olajtársaságok Kelet-Európát üzemanyag szemét-dombnak nézik!

De majd részletesen erről akkor, ha analizáljuk az új üzemanyag kollekciókat!

Nagyon szépen köszönöm igen értékes, és előre mutató kérdését!

Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
H.Szabolcs
Nagykanizsa
Elküldve 2019. August 01. - 22:53
Tisztelt Farkas Kálmán!

Most olvasom, hogy jővőre nővelni fogják a biotartalmat a benzinben és a gázolajban, sajnos. A kérdésem az volna hogy miként változik az autók üzemanyagfelhasználása és ez befolyásolja e a Spuri adagolását vagy összetételét? Köszönöm válaszát!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. July 24. - 06:50


Tisztelt Bálint!

A SPURI JG-2 sport adalékunk a normál SPURI-hoz képest az üzemanyag kb. 40 legfontosabb tulajdonságát magasabb fokon felkonfigurálja. Így az oktánszámot is.
Mint a leírásokba is ecseteltük, verseny motorokba 20literbe 100ml-ig lehet fokozni az adalék mennyiségét!
Az ilyen módon elkészített benzinhez kell írni az ECU-t.
További sok sikert, élvezetes autózást kívánok!

Tisztelettel, Farkas Kálmán SZAKI Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Bakos Bálint
Budapest
Elküldve 2019. July 13. - 06:27
Üdvözlöm a kék spuriról érdeklődnék. Vagy egy hobbi verseny autóm amivel pályázni járunk. A motor most lesz tovább fejlesztve és kap egy egyedi irható gyujtást is. Olyan kérdésem van hogy a kék spuri oktán számot is emel vagy az csak koncentraltabban tartalmaz tisztito adalekot.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. July 08. - 20:03

Kovács Sándornak Csemőre!

Azért nem hagy nyugodni ez az egyedi eset, ezért kerítettem egy olcsó, de nagyon profi karosszériást, a közelbe.

El kell vinni trélerrel hozzá, és hétvégenként szépen összepakolja.
Ha tetszik jelezzen vissza!

Köszönöm válaszát! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. July 08. - 19:55

Tisztelt Dávid!

Köszönjük a kereskedelmi partnerünk nevében az elismerést. Mi sajnos nem értékesíthetünk a törvények miatt.

A hatását pedig egyszerű fizikai-vegyi folyamoknak tekintse. Folyamatos használat mellett nem fog csalódni benne. Gondolom az ismerősök sok pozitív tapasztalata miatt miatt írta a csodaszert. Mi azért szerényebben, csak többfunkciós üzemanyag adaléknak nevezzük, melyben végre becsülettel benne vannak a jó üzemanyag minden értékes szortimentje!

Azt gondoljuk, hogy tartósság a legfontosabb egy autónál. Nos, ezért mi valódi értékes alapanyagokból, energia igényes technikákkal, a legjobb magyar szakember, és fejlesztő mérnök gárdával meg próbáljuk az adalékolás becsületét vissza szerezni!
Ez nagyon nehéz, mert az utóbbi 30-40 év alatt lejáratták a csalók több száz hamis termékkel a piacot. Nem hisznek az emberek, mert sokszor becsapták őket ebben a témában! Még egy kis idő eltelik, míg természetes lesz az üzemanyag adalékolása igényesebb autósoknál.
Elnézést az hosszú válaszért, de remélem meg tudtam győzni a adalékolás fontosságáról.
Tisztelettel, Farkas Kálmán SZAKI Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Dávid
Ócsa
Elküldve 2019. June 28. - 12:47
Tisztelem!
Még nem volt lehetőségem kipróbálni a csodaszert, éppen ma érkezett meg, de nekem már a gyors kiszállítás, a prospektus és az ajándék is nagyon pozitív így elsőre. Remélem minden a terveknek megfelelően fog működni, és később egy pozitív véleményt is tudok róla írni Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kovács Sándor
Csemő
Elküldve 2019. June 26. - 19:19
Koszonom a segitseg nyujtast tenyleg pelda erteku a baj most nagyobb lett.. mikebudai utvonalon egy remek szarvas elem ugrott konkretan az auto eleje megsemmisult. Jelen pillanatba abba bizok az auto valaha meg talpra all. De a motor reszere vissza terunk meg1 szer nagyon koszonom
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. June 22. - 16:15


Kedves Kovács Sándor!

Mivel érdekes eset, szeretnénk ingyen segíteni! Nem létezik, hogy egy jobb üzemanyaggal rosszabbul viselkedik. Már csak azért is megvizsgálnánk a helyzetet, mert ez az ön gépe, bármely évjáratú, egészen az MK2-től kezdve, sok problémája lehet! Sajnos a két hengersor beállítása nagyon nehéz! Ha jól végezzük, minden optimálissá válik. Ha megírná az évjáratot, és csak a motor kódját, felkészülünk belőle előre! 12 tankolás csupán 6dl vizet vitt ki, ha, ez a baja! De nagyjából vagy 16-18 beállítási mechanizmust kell ellenőrizni, és higgye el ez a nagy gép, gyönyörűen fog duruzsolni, rá sem ismer!

Egyszóval felajánlunk egy ingyenes segítséget, csupán meg kell írnia az adott email címre az elérhetőségét!
Kérem higgye el, nem kell fizetni, sem a kiszállásért, sem a vizsgálatért, sem a diagnosztikai hiba feltárásért, sem a javítási tanácsadásért.
Tudni fogni, mi a helyzet a gépével, teljesen ingyen! Még azt is el tudjuk intézni, hogy a SÁNDOR SERVICE teljesen önköltségesen beállítsa, megjavítsa!

Ez már azt hiszem részünkről több, mint gesztus értékű! Lényeg az, hogy több tucat paraméterrel jobb üzemanyagot, egy jó gép ki is tudja használni az biztos!

Várjuk az elérhetőségét!
Tisztelettel, Farkas Kálmán és kollégái
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kovács Sándor
Csemő
Elküldve 2019. June 20. - 20:10
Köszönöm válaszát az autó egy 2.5 v6 mondeo automata váltos. A tankba nemhinném hogy viz lenne a 12 spuro adagnak azt a viszet kikellet volna hozni sajna a termek nekem nem valt be de remelem masnak igen es hasznaljak is.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. June 19. - 21:19

Kedves Kovács Sándor úr!

Persze, hogy van hasonló levél, de meg kell vizsgálni, miért történnek az Ön elmondása szerint az események!

Számos mechanikai eset lehetséges. Lehet, hogy még mindig vizet old be a SPURI, ez gyengíti a fűtőértéket. De több tucat problémája is lehet a gépnek.
Teljesen biztos, hogy megoldjuk, még ha nem is a mi feladatunk! Volt eset, mikor 1650ml vizet találtunk a tankban! Nekünk azonban minden vásárlónk számít. Pedig van néhány, hiszen magyar eladási félmilliós darabszámunk is beszédes adat!

Mindenképp segítünk!
info@spuri-adalek.hu Erre a címre írja meg az autó közelebbi adatát, pld. gyártási év, motor tipus stb. Segítünk kideríteni látatlanból. De ha nem megy, akkor a helyszínen megvizsgáljuk a helyzetet. Kizárt, hogy nem halad előre a SPURI, használattal.

Egyébként sűrűn járunk Csemő-Zöldhalom, aztán M5 útvonalon, ezért sem gond felkeresni Önt, és akár speciális adalékkal meggyorsítjuk a víz távozását! Vagy meghatározzuk az okot!

Várom a levelét! Köszönöm
SZAKI Kft.
Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kovács Sándor
Csemő
Elküldve 2019. June 18. - 15:17
Tiszteletem. Talán én leszek az első aki nem feltétlen ír pozitív tapasztalatot de bele vágok. A piros spuri adalékot kezdtem el használni 2-3 ezrelékes arányba ahogy azt a flakonon lévő leírás tanácsolja. Első 5 tankolásnál ugyan annál a kutnál ugyan annál a tolto pisztolynál. De az autó elkezdett majd 1 litettel többet enni. Napi 160km autózom ebbe van pálya és város is vegyesbe és igy az 1 liter többlet fogyasztás eléggé feltűnik a havi tankolásokkor. De nem.hagytam abba olvastam hogy 10 adag is lehet kell hogy tuti legyen. Na 12 spuri után foladtam és elöször sima 95 benzint tankoltam és lám az első kofogyott tank után már csak fél literrel evett kevesebbet ezek után kisérletezésbe hezdtem tobb kúthálozat által kínált sima 95 benzinekkel és ugyérzem megtaláltam a legidálisabbat ami a spuri adalékos fogyasztáshoz képest 2 literrel kevesebb fogyasztást produkál az autó. Nagy vonalakba csalódtam sok sok pénz elment az adalékra holott semmi előnye se lett..
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Makra Győző
Gyomaendrőd
Elküldve 2019. June 03. - 10:57
Tisztelt messer!

A puding próbája az evés.
...És tekintettel arra, hogy Ön már négy éve "eszi" a "spuri-pudingot", feltételezem, hogy úgy járt, mint ahogy nagyon sokan (többek között én is) ezzel a témával kapcsolatban:
Egyszerűen hozzászokott a jóhoz és elmosódtak azok a régi emlékek, melyek a Spuri nélküli üzemanyaghoz kötődtek.
Én is ebbe a hibába estem, mikor másik autót vásároltam.
De az idő bizonyított, hogy nem márka függő a hatékonysága!
Ettől kezdve a fűnyíróba láncfűrészbe robogóba, és mindenbe öntöm!

Ha valóban szeretné magát meggyőzni arról, hogy miért is érdemes a Spurit használni, akkor azt tanácsolom, hogy 5-10 tankolás erejéig hagyja ki a Spuri-t tankoláskor és éberen figyelje, mérje a motor reakcióját!

Köszönöm, hogy elolvasta üzenetemet!
Üdvözlettel,
Makra Győző
309030486

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft
Kisújszállás
Elküldve 2019. May 30. - 12:28

Kedves Messer!

Nem hinném, hogy mindenféle többi, egyéb, hatástalan adalékok módszerét kellene követnünk. Fénykép előtte utána, körülmény, pedig nem bizonyítható, hogy fordítva voltak a fényképek. Eljutottunk odáig, hogy nekünk évente több, mint félmilliós eladott flakon magáért beszél. A vásárlóink, megelégedettsége a bizonyíték, valamint az újra vásárlás. Mindenhol működik.
Ha Ön használta, bizonyára tudja! Mi nem győzködünk senkit!
Mi kifejlesztettük, de a kísérleti naplók nem publikusak, így a fotók sem. Nem akarunk a csalókhoz hasonlítani! Biztos látott már ilyeneket, hogy előtte-utána fotó! De minek?

Másrészt a SPURI, nem gyors-javító szer. Nem folyékony szerelő. Hanem megelőző jellegű adalék. A jobb üzemanyag képzésért felelős. Erre pedig rengeteg hibátlan gép referencia van. Talán ezeket nem is szedik szét a tulajdonosok a kedvünkért. És nem is célunk. Ezt a fajta győzködést övön aluli, etikátlan, bizonyíthatatlan csalásnak minősítjük. De nyugodjon meg, sok szerelőműhely, és adagolós és szakember bejegyzése itt ezen a lapon valós! Több ezer beszélgetést nem mi írtuk, csak a válaszokat. Nekünk a sikerélmény fontos!
Ön jobban hisz akkor, ha elmegyek egy autószerelő műhelybe, és lefotózom a kiszerelt régi kormos alkatrészt, hogy ilyen volt, és az újat, ilyen lett SPURI használata után? Ez nem a mi stílusunk!

Még a kísérleti motort sem mutatom meg. Minek? De, meghívom valamelyik tesztünkre, ha gondolja! Ekkor extrém körülmények, és terhelés között láthatja a különbséget. De szerintem ugyanezeket el tudja mondani a környezéten élő valamelyik törzsvevőnk is!
Tehát összefoglalva, mi nem győzködünk vért izzadva, hanem a végeredmény a lényeg!

A vendégkönyvet higgye el, valóban a vendégek írják! Mi semmi negatív vásárlói bejegyzést még nem töröltünk. Ez biztosan tudom állítani!
Ha mégis volt utána jártunk, és megnéztük, miért nem hatékony ott és abban a motorban a SPURI. Mindig kiderült más végzetes hiba miatt!
Könnyű belátni, hogy az elmúlt 26év alatt mindenkinél többet produkált a SPURI, mint bármi nemű adalékkal szemben. Gondolom, nem véletlen, reklám nélkül. Csupán az első használatra kell ösztönözzük az embereket, és máris meggyőzi maga az eredmény! Még valamit, ez olyan típusú vendégkönyv, hogy ide nem lehet fényképet feltölteni. Mert nem szükséges!

Köszönöm a levelét, és a felvetett marketing fogást, de nem élünk vele!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting