Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa37
mod_vvisit_counterTegnap655
mod_vvisit_counterEzen a héten1883
mod_vvisit_counterEbben a hónapban14091

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1910 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. May 22. - 07:39

Kedves László!

Nem etikus dolog más terméket minősíteni! Ezért semmi nemű jellemzőt nem írok róla!
A saját termékeivel foglalkozzon mindenki, a korszak alkotó minőséggel. Így nem egy lesz a sok között placebó hatású az adalékok piacán! Mi egy valódi terméket gyártunk, kézzel fogható eredménnyel, drága alapanyagokból, drága gyártási technológiával. Csak magunkat tudom, hogy naponta mennyi energiával fejlesztünk!
Továbbá a csak a magyar piacon eladott félmilliós darabszám is gondolom jelzi a valódi hatékonyságot, a néhány száz darab ellenében. Mérhető az eladás a befizetett jövedéki adó alapján!
Mi nem vagyunk csalók, akik a megkeserítik az újabb eredménytelenséggel a lakosságot. Lejáratják ezzel az adalékolási kultúrát! Azt érik el, soha nem fognak többet adalékolni az ilyen módon becsapott emberek!
Ki kell próbálni mindegyiket, azt kell használni, amelyik a jobb! Fel lehet ismerni a hatást az biztos! Ezért engedje meg ne menjek bele a benzin kb. több tucat jellemzőinek módosításába! Ez olvasható a honlapunkon páratlan részletesen.
Kérem vesse össze az említett az említett márka honlapjával, ha egyáltalán van, és rögtön jönnek a különbségek valamelyik irányba!
Köszönöm kérdését, remélem tud dönteni, melyik adalékot használja a jövőben!
További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel! SZAKI Kft. Farkas Kálmán

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
László
Zalaegerszeg
Elküldve 2019. May 21. - 22:09
Kedves Kálmán!

Érdeklődnék, hogy a TOTAL TREATMENT PETROL adalékot ismeri-e?

Mi a véleménye róla ?
Miben különbözik a SPURI JG-2 adaléktól ?
Miben jobb a SPURI JG-2 adalék ?

Szakértői válaszát előre is köszönöm szépen.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. April 28. - 17:37


Kedves Zoltán!

Először is köszönöm, hogy valamikor használta a SPURI, és meg volt vele elégedve!

Van szavatossági idő, és igen az üzemanyag minden típusa romlandó!
Nehéz megmondani melyiknek mennyi, és milyen körülmények között, jár le szavatossága!
Két hónapnál azért több.
A következő cikket ajánlom, amit a bal oldali keresés rovatba találja: "MOL üzemanyag szavatossági idő?"
Természetesen a szavatosság és minőség kitolható a SPURI-val. Több funkció is gondoskodik róla. Elég, ha az oxidáció gátlást, kondenz vizesedés, vegyi átalakulást, ülepedés gátlás, gyantásodás, ülepedés, és még számos, tucatnyi jellemzőre kell gondoljunk!
A SPURI-t állandóan ajánlatos használni, de nem csak ezek miatt. Mivel bőven megtérül, nem kerül semmibe, csak egy kis odafigyelésbe.

Szűrő! A SPURI 5-8 tankolás után kell szűrőt cserélni!
MI nem állítunk hazugságot, mint a konkurensek, tehát a szilárd fém részekből nem lesz fémkerámia, de a szűrőbe megreked. Az oldható, hosszú szénhidrogén konfigurációkat pedig oldatba hozza. A többi működési mechanizmus egy rész több könyvet megtöltene, másrészt szigorúan titkos mechanizmusokat tartalmaz. Elsőként alkalmazunk olyan fejlesztéseket, melyekkel igazi előnye van a SPURI-val közlekedő autósoknak! Gondoljunk a kánikulai adalék komponensekre. Vagy, amit hall a csendesebb járással, a szekvenciális lángterjedési találmány, az egyedi kopáscsökkentési hármas-ötös lépcső, vagy a szortimentizáció, de még számos jelentős fejlesztést is olvashat itt a honlapunkon a pld, a benzin jellemzőkről már eddig megírt tulajdonságról.
Ha keveset jár vele, kérem mindig tankolja tele, minél kevesebb légtérből tudjon lecsapódni a pára.
Külön-külön funkcióra gyártott adalék nem létezik. Nem lehet csak egy paramétert módosítani. Így csak többfunkciós adalék létezik! Pld, nem lehet DPF szűrő tisztítót gyártani külön, ez nem létezik, sem injektor tisztítót, sem szeleptisztítót! Ennyit a téves elméletekről melyek, manapság a vevő megtévesztése!

Összegezve, van a jó minőségű üzemanyag, melyre folyamatosan szükség van, és nem gyors tisztításra. A következő SPURI nélküli tankolásnál újra elkezdődik a kormosodás, lerakódások, kopások, beégések, stb!
Mi egy megelőző jellegű adalékot gyártunk, melynek mellékhatása, hogy a régi korom, gyanta, és egyéb szennyeződéseket utólag is letakarítja.
De, nem ígérünk semmi olyat, mint mások, a SPURI nem "folyékony autószerelő".

Csupán egy biztos, hosszan-tartó, probléma mentes, üzemmódért felelős adalék! Ezt minden tipusú, és üzemű belső égésű motorba ajánlott, folyamatos használat mellett!

Talán ennyit dióhéjban, ha még van kérdése szívesen állok rendelkezésére.
További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel! Farkas Kálmán

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. Zoltán
Szeged
Elküldve 2019. April 27. - 18:36
Tisztelt Farkas Kálmán!

A kérdésem az, hogy miután teletankolom az autót spuris gázolajjal, van-e valamilyen időkorlát amelyen belül el kell használni? Én kb 2 havonta tankolok. Egy ismerős mondta, hogy minél hamarabb jasználjam el, ne álljon a tankban sokáig. Én inkább a gyártóra hallgatnék.
Eddig néhány alkalommal már használtam a piros adalékot a 2005ös Mazdámba, akkor a hangja sokkal szebb lett. Most újra használni tervezem egész évben, hogy rendesen legyen ideje takarítani. A gázolajszűrőt ma cseréltem, és tele volt fekete sárral. Sad
A spuri ha a tankból feloldja a szennyeződést, az a szűrőnél megáll?
Mert akkor fél év múlva megnézem a szűrőt újra.
Köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. April 24. - 12:10

Kedves Róbert!

Remek, hogy tudtam segíteni. A kitartás meghozza az eredményt mindenképpen. Itt csak az a kérdés, hogy mennyit futott a gép, és mennyire szennyezett, no és mennyire kopott. Az autó szintjéhez mérten tudjuk emelni a tulajdonságait.
Mi nem ígérünk olyat, ami nem etikus! Semmiféle anyagot nem lehet felrakni a már kopott felületekre, ez biztos. Az biztos, hogy kerámia, teflon, fémkerámia dolgoktól mi elhatárolódunk. Becsületesnek kell lenni, és a piac úgyis rájön, hogy van-e létjogosultsága egyes termékeknek. Innen jön a következő tény, nem mindegy milyen szintről emeljük az üzemanyagok minőségét! Sajnos jogilag elég kiszolgáltatottak vagyunk. Maradjunk annyiba, hogy nagy, drága kutak nem érik meg a pénzüket! Sőt ellenkező esetbe. Rövidre zárva, MOL kút nagyobb forgalmú helyek. Aztán talán a LUKOIL, de mostanában ez az új üzemanyag miatt sokan panaszkodnak. Sajnos a vizsgálati minták eredményeit nem hozhatom nyilvánosságra.
Más! A FUCHS-tól a Formel Kft.-nél nem csak több évtizedes kapcsolat köt, hanem a rally sporton keresztül, versenyzői társak is vagyunk. Azért mertem ajánlani, mert becsületből, emberségből nincs hiány!

Más- A dátumot lehet látni a vendégkönyv bejegyzéseknél, úgy hogy az egér mutatóujját a bal fölső sarokban lévő órára viszi. Mindjárt a név, és a helyiség alatt van!

Végezetül köszönöm autós társak nevében is, hogy tapasztalatait megosztotta, hiszen egymástól tanulni nem szégyen. Sőt, az okos ember minden cselekedete előtt tájékozódik némiképp! Egy gépjármű üzemeltetésbe pedig sokat számít az, hogyan teszem!
Én a jogosítványhoz hozzá adnám, mert környezet védelem miatt sem mellékes!

Várjuk a hosszabb távú visszajelzését is!
További élvezetes autózást kívánok az immáron 14éves autóval is!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. Róbert
Mecseknádasd
Elküldve 2019. April 21. - 14:40
Tisztelt Kálmán!
Írtam már a múltban tapasztalatot autómmal kapcsolatban. Egy 2005ös évjáratu 1.9 pdtdi skoda superb. A kék spurival most autózom ki belőle a negyedik tankot. Sokat változott az autó, mint dinamikában, mint fogyasztásban, valamint a hangja is sokkal szebb. 10 tankolásig nem is szeretnék többet dicshimnuszt mondani. Utána megírom a pontos tapasztalatokat, amik eddig is hihhetetlen jók.
Más, sikerűlt meggyőznöm egy kollégám, hogy próbálja ki ő is a spurit. Vettem neki névnapjára egy kis doboz kék spurit. Beleöntötte az 1.3 as motorral rendelkező diesel fiat puntójába. Az autóban 250 000 km van óra szerint. Mondta, hogy jó jó, de háromnegyed tank után nem akar menni. Mondtam cseréljen üzemanyagszűrőt. Megtette s azt mondta hogy sokkal jobban megy 😁, s hozzak neki még egy fél literes kék spurit, mert bevált.
Más, cseréltem autómba olajat. Sikerűlt felvennem a kapcsolatot az ön által dicsért céggel. Ráti Miklós hozott is az autómba való fuchs motorolajat. Alá kell támasztanom amit írt róla. A Fuchs valóban az olajok Rolexe. Nagyon hasznos a vendégkönyv, pláne, ha az ember olvasgassa is. Sok a hasznos tanács is.
Ellenben, mivel nem látszik időpont nem tudom a bejegyzések mikor történtek. Ezért tanácsot szeretnék kérni. Eddig OMVs gázolajat tankoltam, s ahhoz adagolom a spurit. A kérdésem az lenne, hogy mértek e mostanában üzemanyagot? Mely kútnál lenne érdemes gázolajat tankolnom? Ha jól tudom a lukoil is adagol valamit a gázolajhoz. Ez hogy hasznos vagy sem nem tudom, de van egy közel hozzám.
Ön szerint mely kútnál érdemes tankolnom gázolajat?
Lukoil, Mol, vagy?
Most 4 tank volt OMVs gázolajjal keverve. A következő tankolásaim ott lennének, amit ön ajánl. Eddig minden az oldalán olvasott jótanács bevállt, ezért a következőt is megfogadnám 😁.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. April 11. - 07:46

Kedves Kiss Zsolt!

Örültem a bejegyzésének, rátapintott a lényegre. Folyamatos használat, hiszen megéri! Tulajdonképpen nem kerül semmibe. És valóban egy kis türelem, míg rendbe teszi az autót.
Megjegyzem, minél régebbi az autó, annál nehezebb dolog, hosszabb idő átkonfigurálni a rendszert a tanktól a kipufogó végéig!
És valóban érezni fogja mindenki, jobb lesz az autó!

Köszönöm, hogy vette a fáradságot, és autós társakkal megosztotta tapasztalatait. Nekünk ez a legfontosabb, hogy becsületes terméket adjunk kezébe az autósoknak.

További biztonságos közlekedést kívánok! Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kiss Zsolt
Budapest
Elküldve 2019. April 10. - 11:57
Kedves Mindenki!

VW Golf IV 1.6 16V kocsim van, már 300.000km van benne.

Tavaly szeptemberben kezdtem el használni a sima adalékot mások ajánlásával.

Nincs nélküle tankolás! Biggrin

Az eredmény?

- kiegyensúlyozott fogyasztás, 7,2-7,3-nál megáll, akárhol és akárhogy közlekedek (főleg Budapest és környéke)

- könnyű indulás minden időben

- sokkal élénkebb gázreakció

Ezeket tudom és tudtam érzékelni.

Jegyzem a tankolásokat és egyéb dolgokat egy applikációban, aminek a képéhez irányító linket remélem itt közzé tehetem...mindent elárul.

ibb.co/DMsDS4S

Akinek nem akar beválni, csak annyit tegyen, hogy használja tovább 1-2 tankolásnál és meglátja, hogy megéri! Wink

Üdv,
Zsolt
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. April 03. - 12:08

Kedves Varró Bence!

Ilyet még nem írt senki. Érdekes az elmélet, és meg is van az oka a többlet fogyasztásnak! Még pedig a kondenzvíz eltávolítása miatt. Valamint a szennyeződések tisztítására fordítja a SPURI az energiáját.
Azért javaslok más módszert, mert bizony fogyasztói tapasztalatok mást mutatnak!
Alapvetően a SPURI nem gyors, brutális tisztításra szerkesztettük, mert ezen elven működő adalékok a gépnek nem tesznek jót! Valamint a kellemest, a hasznossal kötjük össze az állandó használattal. Megelőző jelleggel használni duplán megéri. Az ára, és a megtakarítás bőven olyan arányba áll, hogy jól járjon a vevő. Természetesen ez csak tiszta rendszerre vonatkozik! Azt is el kell mondani, hogy több védő komponens is azért van beépítve a SPURI komponenseibe, hogy sokáig tartson a gép. Gondoljon a kopáscsökkentőkre, detergens, diszpergensekre, hűtőgélre, felső kenőanyagra, lebegtetőkre, korróziógátlókra, lángterjedési sebesség szabályzókra, szelepülék-védőkre, és sorolhatnám, kb a 40 legfontosabb üzemanyag jellemzőkig.

Van egy más dolog is. Amikor szűz üzemanyaggal közlekedik, ismét szinte rögtön jön a kondenzvíz, az üzemanyag rendszerbe, motorba, kipufogó rendszerbe a lerakódás. Ebből eredően, van olyan makacs szennyeződés, melyet már utólag semmi nem old fel, pld a beégett kipufogó rendszer elemeinél fordul elő! Ezek maradandó mechanikai sérüléseket, kopásokat eredményez!

Összegezve, nagyon örülök, hogy megírta a tapasztalatai, köszönjük kollégáim nevében is a bizalmat a SPURI iránt. Pláne, hogy bizonyított. Azonban próbálja ki állandóan használni, mert 5 flakon után, talán még többet takarít, sőt később a nyereséges lesz a használata! Tapasztalatok szerint a többlet költség a fogyasztásba kb. 3-5% körül mozog, a megtakarításnak pedig tiszta rendszernél jönnie kell a min. 10%-nak. Tapasztalatok szerint írom, hiszen minden fórumon a vevőink ezt közölték nekünk.
Viszont, ha csupán így használja, akkor sincs baj, de ahogy öregszik az autó, egyre több SPURI-s tankolás kell figyelje meg!

Ismét megköszönöm azt, hogy vette a fáradtságot, és leírta mindenki számára a tapasztalatát!

További biztos célba érést kívánok Önnek!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Varró Bence
Pilis
Elküldve 2019. April 01. - 13:20
A piros spurit én minden évbe csak 5 tankolásig használom utána elhagyom ujjabb 1 évig ennek az oka hogy kb 1 év alatt lesz anyi lerakosás amit a spuri kitud takaritani a rendszerből. (Fokepp varosba megy rovid tavokon hetvegente van csak hosszab uton hasznalva igy a lerakodas valamivel nagyobb mint egy nagyobb tavokat futo auto esrten) Ameddig a spurit használom az autonak fogyasztasa megnő amit tart is nállam viszont a tisztito hatasat elvegzi ugyanis amint az 5 spurival adagolt teli tank lemegy utana az auto jobban indul fogyasztasa kb. 1 literrel lesz kevesebb valamint jobban megy. Ez mind a tiszta rendszernek koszonheto amit a spuri takaritott Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 21. - 13:15

Kedves Gábor!

Nagyon kedves, hogy részletesen leírta a történetét!

Így terveztük, a működéshez idő kell. Nem lehet gyorsan drasztikus takarítást végezni. Szép lassan türelmesen észre sem veszi a tulaj, hogy az egész rendszer kitisztul. Gondoljuk el, ha pld, az egyes sok vizet tartalmazó tankból az egész víz állományt kivinné? Mit okozna?
És ez érvényes bármely lerakódásra.
Rögtön megállna az autó!
Természetesen attól is függ mennyire szennyezett a rendszer. Ezt sosem tudni több éves autónál. A tulaj persze mindig máshogyan gondolja, de a kitartás mindig meghozta a tiszta üzemanyag, motor, és kipufogó rendszer által az eredményt.
Mégpedig a hosszan tartó probléma mentes működést.
Zárásként írom, hogy köszönöm a türelmét, bizalmát, így kell működni a SPURI-nak.
Teszi a dolgát, amikor észre sem vesszük, hogy milyen borzasztó üzemanyagot tankolunk véletlen!
Erről pedig nem autós tehet!
Ezért is megelőző jellege a SPURI-nak kiemelkedő!
További balesetmentes vezetést kívánok Önnek. Még egyszer köszönöm, hogy leírta tapasztalatát.
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gábor
Budapest
Elküldve 2019. March 20. - 17:13
Üdvözletem!
Tapasztalatomról szeretnék beszámolni,egy tavaly májusban vásárolt,2007-es 1.6 diesel mazda 3 kapcsán,hogy miért is használom a spurit tizen éve.
Az autóban garantált 149 ezer km volt mikor megvettem,ezt garantálta a kereskedő,hogy tuti benne van,a többi az x faktor.
13 ezer km - mentem az autóval.Az autót átvenni már a kék spurival mentem,rögtön tankolás betöltés.Komplett szervíz,vezérlés,olaj,szűrők cseréje.Második tankolásnál,a fogyasztás,4,6 liter.
A harmadik tankolás környékén,orrfacsaró kipufogó bűz,fekete füst mely az 5 ik tankolás környékére szűnt meg.Novemberben hatodik tankolás után
néhány alkalommal nehezen volt indítható az autó,ill melegen az alapjárat ingadozott.Diagnosztika, egr szelep akadást mutatott ki.
Szerelőm mondta,hogy a következő olajcserénél,megpróbál egy egr tisztitást.
Utána három tankolás spurival.Csak tette a dolgát.
Februárban olajcsere,egr leszerelés,tisztitást nem igényelt,tárolt hibakód sem található.
Viszont,2 izzítógyertya is rossz volt az autóban,amit a télen én észre se vettem ,mert pöcc-röff indult.
A fogyasztás annak ellenére maradt 4,6 környékén,hogy egy számmal nagyobb kerekeket kapott az autó.És a kék spurival azért a lábam is nehezebb.
A spurihoz idő kell,de szinte láttam magam előtt,hogy hat végig a hatása,tankról tankra az üzemanyag betöltésétől a kipufogó végéig.

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 20. - 16:56

Kedves K.György!

Nagyon örülök, hogy hasznos volt a SPURI, szerintem lesz még jobb is. Hiszen egyre javulni fog, és ez a motor ugyebár nem egy kicsi típus.
Az már sokat jelent, ha szép simán megy, ezek szerint jól jön neki az igazán minőségi üzemanyag. Lehet, hogy még a tizedik teletanknál is javul, a SPURI használata közben.
Ne felejtsük el, hogy a gép ha jobban szeret menni, azt az ember élvezettel ki is használja. Ez az erős gép pedig erre való!
Örülök, hogy aktívan segíthettünk Önnek! Külön köszönöm, hogy vette a fáradságot, és megírta tapasztalatát a többi autósnak!

További élvezetes autózást kívánok!
Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. György
Monor
Elküldve 2019. March 20. - 04:40
Üdvözletem! Ford mondeo 2.5 v6 170le automba kezdtem el használni a piros adalékot. Kedves szerelő barátom ajánlotta mondta hogy kb 5 tank után lesz az hogy érzem a hatást nos ez meg is történt a fogyasztás annyira nem ment lejjebb de az autó könnyebben indul és jobb a futás teljesítménye neki ami már siker számomra.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 18. - 20:40

Kedves Gabec!

Jó lesz ez, mert ezek szerint csupán csak kicsit volt szennyezett a rendszer!

Minden rezdülésébe észre fogja venni a változást, mert a füst csak egy dolog a sok közül!

További jó kis autókázást!
Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 17. - 22:48
Türelmesen végig csinálom. Mert bár sokat nem mentem vele,de ma belement 40-50 autópályás km. S a korábban említett korom kipöffenésnek nyoma sem volt. Lehet csak én képzelem be,de ezután könnyedebben is ment az autó,mert nyilván ennyi idő alatt még sok mindent nem csinál az adalék. De bizakodó vagyok! Az a fontos,hogy egészséges legyen a motor még így 318 ezer kmrel is a hátamögött. Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 17. - 21:41

Kedves Gabec!

Mi megmondjuk őszintén, a SPURI akkor tud tisztítani, ha még nagy a baj. Nem úgy hirdetjük, mint egyes konkurencia, mintha mindent felrak, visszaépít, mert ez lehetetlen.
Sajnos a SPURI sem folyékony autószerelő!
De a viccet félretéve, ha mechanikai sérülés nincs a gépnek, jól zár a füstgáz visszacsapó szelep, a tengely ép, nincs elhajolva, nincs elkopva, a kipufogó, és szívószelepek is épek, a kompresszió gyűrűnek nincs törése, és még sorolhatnám az alkatrész elhasználódást, akkor megoldja a SPURI a tisztítást, hacsak ez a gond! Tehát 4000-nél sem lesz füst.

Sajnos távprognózist nem tudunk készíteni, de nem kerül semmibe, ha pár alkalommal SPURI-s benzint tankol, mert meghozza bőven az árát, az teljesen biztos! A príma üzemanyag mindig kell a motornak.
A tisztán tartás, megelőző jelleggel olcsóbb, mint a gyors után tisztítás.
Tehát normál 95-ös benzin, +SPURI 3-4ezlelék 1-2szer,és, ha javul akkor rendben minden! Érezhetőnek kell lenni a változásnak, ez biztos! Ha nem, akkor szerelő kell, mert egy benzinesnek nem szabad semmiféle füstnek látszania!
Köszönöm, hogy megírta őszintén mit vár el a SPURI-tól.

További élvezetes autózást kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 17. - 12:11
Amit én várok,hogy tiszta legyen az egész rendszer. Ugyebár a direkt befecskendezős motornak a szelep kokszosodás az árnyoldala. Ezt akarom elkerülni és megelőzni. Ha érzek változást azt mindenképp megírom,mert hasznos információ lehet.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 17. - 11:05

Tisztelt Gabec!

Nem vész össze az biztos. Azért sem, mert a SPURI egy valódi, állandóan fejlesztett illesztett adaléka az üzemanyagnak! Az üzemanyag gyártás állandóan változik. Az említett kegyszer pedig több, mint 50éve ugyanaz. Az elmúlt 26éve mi sem mértünk benne mást. Tehát nem lesz semmi gond, nem oszt, nem szoroz!

A benzinesre nem jellemző a füst, de, amely problémára én gondolok azt szerintem simán felkonfigurálja a SPURI.

Kis türelmet kérek, míg tank betöltő nyílástól a kipufogó végéig ki nem tisztítja a rendszert a SPURI. Meg fogja oldani a szerényebb füstöt, az biztos. Lehet emelni a dózist, 3-4ezrelékig, ami kicsit hamarabbi eredményt hoz. És még a JG-2 sport adalékunkból is lehet 1-2 tankolással kényeztetni a gépet.

Az eredmény biztos, és érezni fogja a SPURI hatását teljesen egyértelműen! A nagy motor, és a városi forgalom pláne indokolja.

További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 16. - 20:40
Tisztel Farkas úr!

Ma vettem egy 125ml-es piros Spurit. Bele is öntöttem tankolás után az autóba ( Toyota Avensis 2.0 D4 benzin). Kérdésem az,hogy nem fog-e összeveszni a korábban beleöntött - kb 3 tankolással ezelött - STP injektor tisztítóval? Úgy tervezem,hogy rendszeresen fogom használni a Spurit,hogy tisztán tartsam az autót "belül" is. Főleg a motor fajtája miatt. Sajnos rövid távokat megy városban és csak hétvégente tudom megkergetni,olyankor 4 ezer felett kormol is,olyan mintha egy dugót prüszkölne ki magából. Kiváncsi leszek ez később megszűnik a Spuritól vagy sem.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 12. - 12:34

Kedves Gábor!

Ettől biztos nem rángathat, még ilyen senkivel nem fordult elő. Viszont a sok víz a tankba lehet ilyesmi szindrómával, de csak ha van más egyéb kopása is a gépnek!

Ez azonban el fog múlni. Írja meg kérem mennyit futott összesen a Ford! Mennyit tett a SPURI-ból, és mennyi gázolajba, valamint melyik SPURI-t. Lehet, nem csak 4-5 tankolás kell neki, hanem 8-10-ig folyamatosan javulni fog!
Idő kell, hogy a tanktól a kipufogó végéig tiszta legyen a rendszer! Roppant sok alkatrészt kell megtisztítani a SPURI-nak, mire az energiáit a menet-teljesítményre tudja fordítani! Tehát türelem a jó üzemanyag csak jót tesz a gépnek. A végén élvezni fogja ahogy szépen fog húzni! Írja meg mi lett a géppel. Ha nagyon zavarja, akkor a normál MOL gázolajhoz öntsön másfél szeren JG-2 adalékot, hamarabb eltávozik a sok kondenzvíz a tankból!
Köszönöm írását, hiszen mindenki tanulhat belőle!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 12. - 12:15

Kedves István!

Igen az elefántos kút is jó, ugyanaz!

További jó autózást kívánok!

Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gábor
Nagykörös
Elküldve 2019. March 10. - 22:32
Üdv. Minap barati unszolasra vasaroltam piros szinu spurit 1.8tdci focusba. Azota rangat a gepkocsi allando sebessegnel. Kerdesem hogy esetleg kart tehet az eddig evekig problemamentes kocsimban? Teli tankhoz adtam az adalekot. Eddig 300km t mentem a bekevert problemas gazolajjal....
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kalecz István
Vác
Elküldve 2019. March 10. - 09:23
Tisztelt Kálmán!
Köszöböm válaszát. Ez egy 10 éves autó, nem rég vásároltam. Szerrtném legjobb állapotban tudni, ezért kezdtem Spurit használni. Igen barátok ajánlották! Szóval ne az említett kút prémium Dízelét hanem sima Mol gázolajat yankoljak a spuri mellé? Esetleg "Elefántos" Mpetrol kútról is tankolhatok? Oda is a Mol viszi az üzemanyagot.
Köszönöm.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 09. - 20:00

Tisztelt Kalecz István Úr!

Örülök, hogy a SPURI-nak bizalmat szavazott. Azonban óvatosan kell az elvárásokat kezelni, de mindent megtettünk, ami a mai technika, ami igazi, kézzel fogható, és érezhető eredménnyel párosul, ha SPURI-t használ.

Szép sorba a felvetéseire.
Nem tudni, mennyit ment, és milyen körülmények között a gép, ezért a szennyeződéseket nem lehet látni előre. Tehát lehet tíz tank is kell, ha régebbi az autó, és sokat futott!
Más!
Nem jó tapasztalatunk van a említett gázolajjal, ezért kérem nagy forgalmú MOL kúton tankoljon. Higgye el jobban jár! Vizsgáljuk folyamatosan és teszteljük a kutak gázolajait. Itt, nem lenne publikus, ha leírnám mi a baj vele!
Az Ön autójának porlasztócsúcsa van és nem biztos a diagnosztika, ha nem kivett állapotba BOSCH padon nem vizsgálták! Ott több paramétert tudnak vizsgálni, ami pontosabb képet ad, mint résolaj mennyiség! Porlasztási kép, mennyiség, nyomás, stb is pontosabb, ráadásul a négy csúcs egymás melletti teljesítése is sokat mondó lesz a üveg hengereknél! Megjegyzem a négy sosem egyforma teljesen új korában sem, hátha még használtan! mindig máshogy teljesítenek! Kizárt dolog, hogy hajszálra egyforma! Ebből viszont az következik, hogy 10% kisebb üzemanyag adag nem lehet gond!

Ha a porlasztó csúcs apró furatainak egy része már nagyobbak a kelleténél, egy része pedig dugult, beégett akkor is okoz ilyet a Ford TDCI motorjánál. Tapasztalatok szerint 1, és 4 hengereknél. Viszont más gond is lehet, kb egy tucat vezérlési, ECU, érzékelők, stb.

A SPURI léte a megelőzésre épül. Mi nem ígérjük az alkatrészek felújítását, mint legtöbb üzemanyag adalék márka.

"A SPURI nem folyékony szerelő."

Valószínű több ismerőse is pozitívan nyilatkozhatott a termékeinkről. Van tisztító hatása is a SPURI-nak, de egy határig, amíg nem romlott el az alkatrész!
Ezt pedig előre nem lehet látni! Veszíteni viszont nem tud a SPURI használatával, mert a Jó üzemanyag mindig kell a motornak!
Sőt kell az üzemanyag tanknak, az üzemanyag rendszernek, és a motor után lévő kipufogó rendszernek is!
Összefoglalva türelmét kérem, és sokkal jobb lesz a gép, még ha a porlasztó csúcs hibás is marad! Ez teljesen biztos.
Tehát előre az eredményért, és biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kalecz István
Vác
Elküldve 2019. March 09. - 13:13
Tisztelt Kálmán!

Egy 2.0 TDCI Galaxym van, aminek egyik injektora kb 10%-kal gyengébben teljesít alapjáraton Diagnosztikával mérve. Beöntöttem a tankba az első adag Spurit, maxxmotionnal keverve tele tankoltam. Ha folyamatosan használom így,( kb 5 teli tank) lesz-e javulás a befecskendező működésében?
Válaszát köszönöm.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 07. - 11:22

Kedves Tamás!

Ez természetes, fontossági sorrendet kell felállítani az életbe is! Nálunk a vásárlóink valóban az elsők! Nekik legyen jó, ebből pedig következik a jó forgalom is. Ez ilyen egyszerű! Minden egyes felhasználónk, érdeklődővel egyenként foglalkozunk, ami ugye összességbe több százezres tömeg! A kollégáink azért dogoznak, hogy egy becsületes termék mellé, a tájékoztatást is nyújtsa!

Lehet hamis nyomatékpadi eredményeket posztolni, de a lényeg a hosszú távú felhasználói tapasztalat. Mi nem azért vagyunk, hogy fogyasztás csökkentéssel adjuk el a terméket, hanem a hosszan tartó üzembiztonság miatt. Ezért bizony soká derül derül ki, milyen hasznos is a SPURI. Akinek van türelme, mint Önnek is Tamás, már tapasztalta.
Jól írta, hogy nem is érti, miért nem használja mindenki.
Igen, ezért a szlogenünk, hogy:
"SPURI nélkül, lehet menni, de nem érdemes!"
További biztos mindenkori célba érést kívánok!

Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Győr
Elküldve 2019. March 06. - 23:48
Tisztelt Kálmán! Köszönöm a gyors, és hihetetlen jó szakértői választ! Ritka az ilyen cég ahol ennyire foglalkoznak a vevőkkel! Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 06. - 19:59

Kedves Tamás!

Jól írta, hogy a motor minden üzemanyagot érintő alkatrészénél a védelmi vonalat látja el a SPURI!

Ebből eredően a fogyasztás csökkenése a tökéletesebb üzemmódból jön! A honlapunkon a benzin jellemzők között az egyik, de nem a legfontosabb jellemző az oktánszám!
Továbbá, általában szúrópróba szerint nézzük a kisérleti oktánszámokat, minden kütnál vegyesen! Jóval magasabb a 95-nél. 2-3mal biztos, tehát simán megvan! Ráadásul ez a motor is tudja kezelni.
Továbbá, azt tudja-e, hogy jó kormos égéstér 5oktánt is ront a körülményeken! Tehát egy 98-nál is kopogna!
Továbbá az etanolos benzin nagyon hamar beszippantja a kondenzvizet, ez pedig oktán vesztéssel jár! Ez szintén 5 oktán mínusz is lehet! Tehát a tíz összeugrik hamar negatívba!
A SPURI folyamatos használata ezt oldja meg! Így már gondolom érthetőbb!
Azon kívül, igen a normál adalék mennyiségnél a piros 50liternél kb. 1-2 oktánt jelent. a dupla is kb 3-at. A JG-2 már mindezt plusz 50%-kal toldja meg! Pedig nem ez a lényeg! A gyár biztonsági okokból ír elő magasabb oktánszámú benzint az előbbi okok miatt!
A többi, mintegy három tucat benzin jellemző is van olyan fontos, mint az oktánszám!
Ennek az elnevezése TSI az AUDI motorokat pedig TFSI -nek hívják.
Kevés a különbség, de van!
Nincs túl feszítve ez a motor, mert a Honda már szívóba évekkel hamarabb 201LE produkált. Az EVO 6 pedig szintén két literes motorba ekkor már a 280LE tudta!
De a németek ekkor benzinbe nem sokat fejlesztettek.
Van némi hibája, de csak akkor, ha agyon zavarják elég hosszan. A többi dolog az autóba nagyon minőségi! Egy a lényeg, a meleget nem nagyon szereti, ezért a hűtés miatt a SPURI hűtőgél komponense nagyon jól jön a GTI-nél.
Még valamit, több összegyűjtött tapasztalat szerint az országúti 6.3 fogyasztás 90km/h -nál nem valós.
Jó, ha 7.5-8.5 között kijön! Sajnos ez van! De ha zavarássza az ember élvezetből, bizony egy 100km-es hosszú távon, sikerül könnyen a 18-20literes fogyasztást kihozni belőle! No itt is sokat tud segíteni a SPURI! A JG-2 itt is hatványozottan éri a pénzt. Ez tapasztalat! Több ismerőstől összegyűjtve.
De státusszimbólum, és sportos élményt nyújt az biztos! Cserébe többe kerül egy kilométer jóval, mint a dízellel.
Ennyit dióhéjban, én másfél szeres JG-2-vel üzemeltetném, megéri, meghálálja! A dinamikus előzésnél pedig nem kell rettegni, hogy baj lesz! Pláne kánikulában!
További élvezetes autózást kívánok önnek!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Győr
Elküldve 2019. March 06. - 17:16
Tisztelt Kálmán! Nemrégen vásároltam egy GTI V Golf 2.0 TFSI 2006 os járművet, tudomásom szerint eléggé érzékeny a motorja az üzemanyagminőségre, illetve a 98as oktánszámot javasolja a gyár. 100as prémiumbenzit nem szeretnék tankolni bele a tetemes felára miatt, 98ast meg már nemigen lehet kapni. Kérdésem a következő: ugytudtam hogy csak a kék verseny spuri emel oktánszámot, viszont egy repi kis szorolapukban ami csak a pirosat hirdeti, abban is emliti az oktánszámemelést, ezért kérdezem, melyik adalék lenne a legjobb ennek a motornak és milyen arányban, hogy megközelítse az adott 98 értéket? Szeretném a legjobbat adni a gépnek. Érdekelne még ha van ezzel a motortípussal tapasztalatuk a spuri jótékony hatásaira nézve! Megjegyzem egy több mint tíz éve spurizós elégedett ügyfél vagyok, piros verziót diesel motorokba használtam eddig, tapasztalataim: dinamikusabb vezetésélmény, elviselhetőbb kipufogófüst szag, télen mindig indult, fogyasztást nem mértem egyéb okok miatt de az árát tuti visszahozta érzésre, akkor meg 0-án vagyunk töltségileg, ezért nem is értem aki nem használja... semmilyen motorikus alkatrész nem ment tönkre, lehet tényleg segitett a spuri! Smile Válaszát előre is nagy érdeklődéssel várom, és köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting