Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa68
mod_vvisit_counterTegnap638
mod_vvisit_counterEzen a héten3071
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10849

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1831 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
Gábor
Budapest
Elküldve 2019. January 18. - 12:35
Kedves Kálmán!
Nagyon köszönöm a terjedelmes válaszát és bevallom, hogy spuri nélkül már nem is merek tankolni, mert az a biztos amit mi öntünk bele. És ha lehet még egy kérdésem, ha a kéket használom abból is másfélszeres adagot tegyek bele vagy elég a normál adag. Főleg télre gondoltam a kékre mert talán az jobban védi a tankot a vizesedéstől.
Nagyon köszönöm ezeket a kiváló termékeket (a VIP-REX-et is kipróbáltam) .
Üdvözlettel: Gábor
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. January 17. - 10:42
Kedves Gábor!
Olyan sok állítás szerepel a levelébe, hogy sok oldal tájékoztatást igényelne a motorok működési mechanizmusának leírása! A honlapunkon kb. 25-30cikket is érint a felvetése!
Ám csak röviden próbálom leírni mit is jelent a SKODA 1988-as körüli motorjának a benzin! Arról ne essen szó, hogy sajnos ezek nem futhatnak hiba nélkül 4-500ezer km-t. mert nem alkalmasak rá! Óvni ezért pláne kell, nem alkoholra, hanem ólmozott benzin közeli kenéstechnikát feltételve! A magas oktánszám kifejezetten káros neki, ebbe ne menjünk bele részletesen. Higgye el nekem! Szakemberek tudják! A prémium üzemanyag aztán itt valóban jókora károkat okoz, bár azt hiszi kezdetben milyen milyen frankó a magas égési karakterisztika! Aztán a kipufogó szelepet majd nézze meg! Amúgy is mindig ezzel is baj volt nem csak ezres, hanem a 1.2-es motorral is! A multik már a gyenge prémium benzin forgalomuk miatt, minden valótlant állítanak, ne higgyen neki! Csak egy tény, kicsi sűrítési arányú a gép, nem versenyautó! Elmegy a 120-as SKODA akár a 91-es benzinnel is! Akkor miről is beszélünk? Ráadásul állandóan szikragyújtási és melegedési gondjai vannak. Nehezíthetjük a lángterjedés ócska prémium benzinnel, melynél az égés első harmadát, megnehezítjük, aztán nézzük meg miket okoz a motorba! A kopáscsökkentést pedig hagyjuk, mert valóban felháborítóak a valótlan állítások! Mi tudjuk, hiszen mi pótoljuk ki a donor üzemanyagok hiányzó 80féle alkotóját, hogy a lángterjedés optimális legyen!
Az élet úgyis igazolt minket, immáron 26. éve töretlenül működik!
A jó üzemanyag fogalom! Soha nem lehet elérni átlag üzemanyag készítéssel! Csak , ha a motor jellegére szabjuk! Tucatnyi mérnök kollégánk dolgozik rajta, hogy megvizsgáljuk a kúti üzemanyagokat, és ahhoz fejlesszünk hatékony kiegészítést!
Ezért nem olyan egyszerű kijelenteni egy tényt, mikor a benzin jellemzők közül kb. legalább 30féle tulajdonság fontosabb, mint az oktánszám! Sajnos a napi autóst könnyű megvezetni, szlogenekkel!
Vegyünk egy példát, hogy hogy a 25évvel ezelőtti fejlesztési kutatásunk szerinti tulajdonságokkal reklámozza minden multi a benzinét! Miért is? Mert tért hódítottunk, bizonyítottunk a gyártmányainkkal! Eszükbe nem jutott volna a benzinről a mi találmányunk, a KÁNIKULAI ADALÉK szó! Kompresszió gyűrű felső kenőképessége eszökbe nem jutott volna! Továbbá nem tartották fontosnak, hogy öt különböző kopáscsökkentő konfiguráció egyáltalán létezik-e.
Tömegtermelés olcsón! Biztos, hogy nem fognak kilónként 17ezer Ft-ért gyártani csak egyféle kopáscsökkentő komponenst. Helyette újrakrakkolják a gyártmányokat sokszor, és mindig több benzint kapnak! Hozzátesznek legalább 5-6féle alkohol származékot és nesze oktánszám, ezt akartátok! Aztán csodálkozunk, hogy príma új, autók is hamar elromlanak a majdnem egynemű benzintől! A szalonok, pedig széttárják a kezüket, hogy rosszak a benzinek, meg a gázolajak!
No, ezt viszont már nem lehet cáfolni, mikor 1liter kőolajból ha kell 1,0-1,2 liter benzint csinálnak pakura maradék nélkül a rengeteg újrakrakkolással, mely tucatnyi problémát szül!
Szerintem ennyi dióhéjban, mert a honlapunkon nagyon részletesen meg vannak írva ezek a jellemzők, melyek a napi autóst segítik az eligazodásba, és a gépjármű üzemeltetésbe!
Nekünk minden egyes ember számít, ezért is tértem ki az Ön felvetésére részletesebben!
Összegezve ajánlom: Csak a 95-ös sima, rendes, normál benzint használjon adalékunk mellé! Jól tette a másfél szeres dózist, vagy a JG-2 sport termékünket is ajánlom az extrém védelmi mechanizmus miatt!

Köszönöm érdekes felvetését!
További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gábor
Budapest
Elküldve 2019. January 11. - 16:05
Kedves Kálmán!
A 31 éves skodámba próbálnám ki a MOL EVO 100 BENZIN PLUS üzemanyagát piros spurival. A MOL honlapján olvastam a többek közt a követkző indoklást, hogy kiknek ajánlják: "Akik ún. old-timer gépkocsikat használnak (ideértve az 1990 előtt nagyobb sorozatszámban készült gépkocsikat is), mert a magasabb oktánszám alacsonyabb terhelést jelent, valamint a speciális összetétel révén a régi motor érzékeny részei kevésbé vannak kitéve a korróziónak"
Tudom, hogy Ön nem javasolja a prémium benzint és a spurit a 95-ös benzinhez fejlesztik elsősorban. Nagyon érdekel a véleménye, ha nekem a kopáscsökkentés, a vízdiszpergálás, az üzemanyag eltarthatóság (két havonta tankolok)és a tisztább égéstér a célom.
Évek óta használom a pirosat másfélszeres adagolással.
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel: Gábor.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. November 23. - 08:45

Tisztel! Gyuri!

Az égési karakterisztikák változtatjuk pozitív irányba tökéletesítve. Épp ezért káros emisszió is kevesebb lesz! A nitrogén oxidok semlegesítésénél a kipufogóban észlelt NOx túlsúlya miatt van injektálás. Ha az tökéletesebb, elvileg nem is injektál. Bár az itt használt érzékelők még egy kicsit gyengék ehhez. Következésképpen a Toyota úgy oldotta meg, hogy mindenképp injektál bizonyos üzemóránként. Azt nem lehet tudni, milyen algoritmus szerint.

Programozással meg lehet szüntetni nyilván. Én nem buzdíthatom, rá környezetvédelmi okokból. De egyet elmondok: sajnos nem tudta, csak ilyen módon megoldani a kötelező káros emissziót a gyár, ezért nyúlt ehhez az utólagos módszerhez! Az biztos, ha ki van programozva nem tud a fehér szilárd hamu lerakódni a DPF szűrőbe!

Másrészt, ha marad a rendszer, akkor a SPURI-val kezelt üzemanyaggal járva, a megduplázhatja, talán triplázhatja is azt a futásteljesítményt, ameddig nem dugul el a rendszer!
Eldugulni mindenképpen el fog, az biztos! Kérdés az hogy mikor!
Ha szakember kell rá, akkor talán tudok ajánlani, a hivatalos email címünkre írjon egy levelet, erre a bejegyzésre hivatkozva. Talán tudok segíteni!

A SPURI legyen Önnel!

Köszönöm levelét, balesetmentes autózást kívánok!
Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gyuri
Marcali
Elküldve 2018. November 22. - 08:59
Tisztelt Kálmán!
Régi felhasználó vagyok. Most vettem egy új Toyota Hiluxot, és kérdezném, hogy az AdBlue folyadék fogyasztását csökentheti-e a Spuri vagy mindíg a megadott mennyiséget fecskendezi be a rendszer. További kérdés érdemes-e kikapcsolni az AdBlue rendszert az AdBlue lerakódása miatt.
Válaszát köszönöm.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Pataki Attila
Hajdúszoboszló
Elküldve 2018. November 20. - 22:22
Sziasztok!
Nekem egy jó sztorim van,mire képes a Spuri ereje.Egy 9 hónapos Opel Astra J 1.6-os benzines autóm van.Mivel az előző,20 éves VW 1.9 tdi autóm szerette az ukrán gázolajat,ebből kiindulva az új benzines Astra-ba is tettem ukrán benzint,azt hittem jót cselekszek.Hát persze,hogy az olcsóbbik,régi autókhoz valót kaptam,több részletben vagy 180-200 litert tankoltam.Két hónap után fokozatosan elment az ereje az autónak,elindulásnál le akart fulladni,autópályán nem gyorsult,zabálta a benzint.Budapesten 12 liter felett fogyasztott,autópályán is 7 felett.Utánajártam:elrakódott az EGR,a katalizátor,az injektorok a kénes ólmos naftától.
Farkas Kálmán úr tanácsára a kék Spurit kezdtem el tankolni duplán a 95-ös mellé.Kb. 1000 km-en vagyok túl,jön vissza az ereje a kocsinak,a fogyasztásom csökken.Tisztul a rendszer,úgy tűnik meg fogom úszni bontás,javítás nélkül!
Úgyhogy ismét bizonyított,hatásos az adalék,egy métert nem megyek nélküle.
Mégegyszer köszönöm itt is,Kálmán!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Harsanyi Otto

Elküldve 2018. October 14. - 21:05
Kérem szépen! Engem is érdekel lpg-tartályba juttatás módja, kérem valahogyan tájékoztasson,köszönöm!
otto.harsanyi@gmail.com
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Sz.Attila
Pécs
Elküldve 2018. October 13. - 11:55
Kedves Balázs Veszprémből! Smile

Nekem is egy gázos 1.8-as Accordom van és nagyon érdekelne, hogyan sikerült a gáztartályba bejuttatni az adalékot!
Ha megírnád, nagyon hálás lennék!
sz.attes@gmail.com

Köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. October 06. - 16:32

Kedves Balázs!
Remek, hogy megoldódott a tartályba injektálás.

Azért a kék ajánlott, mert a pirosnál van olyan alkotó, mely nem válik légnemű anyaggá és némi maradék képződik a reduktorba, nagyon precíz adagoló beállításnál is. A kéknél is Azért kell pontosan adalékolni, mert a többlet, nehezebben válik légneművé. Tehát inkább kevesebbet. 25-ös tartálynál kb 40ml.

A kék és piros használatánál, nincs korlát. Válthat nyugodtan fél tanknál is, semmi gond nincs. Kompatibilisek egymással.

További gondtalan autózást kívánok,
Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Balázs
Veszprém
Elküldve 2018. October 05. - 20:57
Üdv! Megoldódott, hogy hogyan juttatom be a spurit az üzemanyag tartályba, már csak arra várok, hogy jövőhéten megérkezzen a kék spuri. Kérdésem a következő lenne:
A pirosra is rá van írva, hogy LPG-hez ajánlott, miért kimondottan a kéket ajánlják itt mégis?
Ha a benzines autóban is ki akarom próbálni a kéket, akkor a piros és kék közötti átálláskor érdemes kijárni egy tankot, hogy a piros teljesen eltűnjön, vagy a következő tankoláskor már mehet rá a kék?
Köszönöm
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. October 03. - 08:36

Tisztelt Balázs!

A SPURIBOLT van, és lesz ezután is, azt írtam előző levelembe, hogy ugyanúgy a szortiment megvan mint régen. Ha gondolja, bárhol vásárolhat mert a "spurineked" egy Reklám felülethez kötött egyszeri lehetőség! Az űj ára itt a honlapunkon is 1256Ftx6= 7536.- +posta ktg. A kéket nem is lehet lehet összehasonlítani, mert itt az ideiglenes felületen nincs is! Az amúgy is szintén ugyanaz az akciós piros ár 1140,Ft, csak van posta ktg, itt pedig nincs. Ez egy keresgélést kizáró, rögtöni, athokk speciális vásárlási felület, ahol mérjük a megyék aktivitását, de a részletes tájékoztatást a marketing módszerünkről csak szűk körben publikáljuk. A bevásárlást nem javaslom, mert korlátlan ugyan a szavalatossága, de némi párolgása csak van az igen illékony termékünknek. Ráadásul 6éve nem emeltünk árat, és remélem még hat évig nem is fogunk, tehát felesleges spájzolni ilyen csekély emelésnél. Nyilván még a kifutó készlet régi áron elég sok kereskedésnél lesz kapható, akik nem árazták fel, és a Google keresőbe megtalál, de ez csak idő kérdése, és kifogy előbb-utóbb.

Köszönöm kérdését, tisztelettel,
Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Balázs
Veszprém
Elküldve 2018. October 02. - 21:02
Nem értem ezt a spurineked.hu oldalt. Sokkal drágább mint a spuribolt.hu
Megmarad a spuribolt is? Ha esélyes hogy nem, akkor berendelek hamar egy hatalmas adagot inkább! Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. October 01. - 17:26

Tisztelt Él Úr!

Ez egy videó csatorna reklám vásárlási felülete! A legtöbb kedvezményes ár mindenhol egyszerre jelentkezik, és itt még a régi ár van, valamint nem kell postát fizetni, és bónusz töltést kap.
Tehát nem az egész szortiment bonyolultan akciós, mert a JG-2 ára már nem fér bele, hisz majdhogy nincs is árrésünk rajta. Három raktárt kell jövedéki termékként megjárjon, ahol mindig adóval sújtják, míg a vevőhöz kerül.
Sajnos a törvényt nem a cégeink szavazzák meg. Azt sem, hogy a gyártó nem árulhatja.
Nagyon szigorú korlátaink vannak!
Higgye el én tudnám adni a harmadáért is, mint az üzemanyagot, és a cigarettát, de ezeket sem lehet! Nagyon kicsi, szinte semmi a mozgásterünk, sajnos!
Kérem, hogy válassza ki az önnek legmegfelelőbb terméket, a spuribolt.hu lapról.

Köszönöm levelét, további balesetmentes autózást kívánok! Tisztelettel. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
ÉL

Elküldve 2018. October 01. - 12:44
Tisztelt Farkas Kálmán Úr !
Köszönöm a hozzászólást, közben megtaláltam a régi webshop-ot ahonnan rendeltem. Ez az új webshop mitől akciós és miért nincsenek benne a kék változatok?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. October 01. - 09:17

Kedves Balázs!

Örülök, hogy tanácsot kért, hisz információ útján tudunk előre haladni!

Az első fontos információ, hogy nincs jó minőségű üzemanyag semelyik kútnál, mert az igen drága lenne, és nem érdekük olyan minőséget forgalmazni, melyből 10%-kal kevesebb fogy. Különösen károsak a prémium üzemanyagok. Ezt írtam is néhány cikkben, hogy egy paraméter kiemelésével a többi 30tulajdonságjelentősen sérül. Ezért nincs tökéletes égés. Normál gázolajat tankoljon.

Regenerálásra: Köztudott, hogy akkor spriccent gázolajat a motor, ha tele a szűrő, és a torló nyomás magas a kipufogó rendszerben. Ha tökéletes az égés erre nincs szükség, ennek örülni kell. Így működik.
Önnél sokat futott gépnél 5-10 tankolás is kellhet a tiszta rendszer kialakulásához. Kérem ezért legyen türelmes. Az első tankolásoknál, intenzívebb lesz a füst, mert takarít a SPURI. Ezért nyomaték többletet még nem érez! Később igen! Ha szeretné a folyamatot gyorsítani, használjon másfélszeres adalékolást. 1,5dl/50liter. De többet ne! Nem okoz kárt, de felesleges. A kék SPURI JG-2 sport adalékunk egyébként is intenzívebb tisztító hatást fejt ki. A motorolaj szűrő nem befolyásolja a égési paramétert, legalábbis jelentősége nincs. Az üzemanyag szűrővel egyenlőre nem lehet baj, hisz a füstfelhő arra enged következtetni, hogy kap rendesen gázolajat. Ám a tizedik tankolás után cseréljen gázolajszűrőt.

Összegezve, pozitív hatása lesz a gépére, és a márkára jellemző konstrukciós hibákat is tompítani fogja a SPURI. Folyamatos használatra ajánljuk, és ezzel a lehetőségekhez képest legjobb üzemanyagot tudja megadni a gépének.
Biztos vagyok benne, hogy a tizedik tankolás után sokkal jobb lesz az autója, kérem írja meg bátran a tapasztalatát, még akkor is, ha van benne negatívum.

További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
J Balázs
Budapest
Elküldve 2018. October 01. - 08:09
Tisztelt F. Kálmàn!

A napokban vásároltam meg első kék spuri adalékomat és mielőtt használnám próbáltam jobban utána olvasni a dolgoknak. Elolvastam a Ford-os DPF es cikküket és most kicsit összezavarodtam úgyanis pont egy DPF es Fordhoz szeretném használni. Azt írják benne, hogy a Spuri használatával a DPF nem fog regenerálni ám ehhez tökéletesen tiszta és kicsit sem kopott motor szükséges. Az én autómban 185e km van, próbáltam jó minőségű üzemanyaggal járatni de az utóbbi időben sajnos nagy gázadásnál megjelentek a fekete füstfelhők a kipufogóból. 10e km-ként olaj/olajszűrő mindig cserélve van és hibakódot sem mutat az autó.
A leirtak alapján, Ön javasolná a Spuri adalékok használatát és ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm válaszát!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. September 30. - 12:47


Tisztelt ÉL Úr!


Minden maradt a régiben. Megvan, és ugyanaz a címe, mint ahol eddig is vásárolt, mint törzsvevő: **

Az akciós reklámlapunk után visszakerül, a régi helyére!

Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
ÉL
Székesfehérvár
Elküldve 2018. September 29. - 20:36
Tisztelt Farkas Úr !
Hova lett a régi webshop? Most miért csak 3 csomagból lehet választani? Hova lett a régi oldalra beregisztrált adat?
Köszönettel:
L
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Makra Győző
Gyomaendrőd
Elküldve 2018. September 19. - 08:41
Kedves Balázs!
Talán tudok segíteni. Kérlek, írj egy elérhetőséget az alábbi e-mailre: makragyozo@gmail.com

Üdv, M.Győző
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. September 17. - 19:57

Tisztelt Balázs!

Először is elnézést, a késői válaszért, de sajnos kb egy hétig szabadságon voltam!

Roppant kedves, és megtisztelő, hogy kedveli a SPURI-t, és némi hozzáértéssel, le is írja az előnyös tulajdonságokat. Minden úton szeretnék segíteni, ám közdarab gyártására, engedélyezésére nem találtunk vállalkozót.
Pedig a mechanikai rész, egyszerű, sőt primitívnek mondható feladat, minden kapható hozzá a boltokba. Ám, a magyar bürokrácia miatt, sajnos hosszú év, és milliókba kerül a engedélyezés. Nyilván a robbanástól félnek!

Ha ön mégis be tudja juttatni valahogy a rendszerbe, akkor bizonyára ismét a gázos autó életkedve visszatér! Nem szabad semmi illegális szerkezetre buzdítanom, de ha van ügyes gépész, gázszerelő, fűtésszerelő ismerőse simán megoldható a feladat biztonsággal.

Sajnos ennyit tudtam segíteni Önnek, további balesetmentes közlekedést, és jó egészséget kívánok hozzá!

Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Balázs
Veszprém
Elküldve 2018. September 11. - 15:21
Üdv. Érdeklődnék, hogy ha lpg-s autómba szeretnék spurit bejuttatni, van valaki akitől még lehet beszerezni közdarabot? Benzinesként nagyon nagy megelégedéssel használtam a spurit, a benzintartályba a mai napig mindig ott van, de már egy éve lpg-vel járok, csak annyi benzint tankolok amennyit muszáj. Most indítási nehézségek miatt átálltam benzinre, 60 km duplán spurizott benzines üzem után már halkabb az autó, egész más a motor járása is. Rájöttem, hiányzik a spuri a gépnek is, és nekem is.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. August 22. - 20:09

Kedves András!

Igen, a folyamatos SPURI használat páratlan kifogástalan égésmódot, valamint más alkatrészek tisztán tartását eredményezi.
Ebből következik, hogy az adalék elhagyásakor rögtön kezdődik a kormosodás, mely legalább egy tucat fontosabb alkatrészt, és érzékelőt érint. Kicsit mókásan fogalmazva, meg volt sértődve a gép a rosszabb kajától. Bocs, a gyenge üzemanyagtól!

Még ilyenkor nincs nagy gond a rendszer tisztaságával, ám több tucatszor tankolva kialakul a vissza nem fordítható folyamat. Posta munkával nehezen, vagy nem is takarítható ki a rendszer újszerű állapotára. Ez elégtelen égéstől van, mert az egyre több, visszavezetett rossz minőségű kipufogógázba fürdik a motor. Mind addig csinálja, míg az érzékelők nem érzik a tisztább emissziós tényezőt. No és van egy öngerjesztő mechanizmus is, amin túl, szinte mindent cserélgetni kell, és ez idegesítő, és nagyon drága!

Ezért ajánljuk, hogy minden tankoláshoz használjon SPURI-t, hiszen végtére is semmibe nem kerül. Sőt nyereséges is a megtakarított üzemanyagon keresztül. A javítási költségekről, bosszúságokról pedig ne is beszéljünk!
Hála a technikai fejlődésnek, a szervizek, autószalonok is egyre többen felvilágosultak, és az új autókhoz rögtön ajánlják a SPURI-t.
Hiszen ők csak tudják, mit szoktak javítani az autókon a legtöbbet! És értelmetlenségek miatt. Ezzel is védik az autómárka becsületét. A soros szervizeket pedig mindenképp el kell végezni, ami egyszerű, és jóval több pénzt hoz a konyhára.
Szegény autósoknak elég ez a fenntartási költség is.

Legyen továbbra is biztos célba érkezése! Nagyon szépen köszönöm bejegyzését.
Tisztelettel Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
András
Dunakeszi
Elküldve 2018. August 21. - 07:25
Tisztelt Farkas Úr!
Egy gyakorlati tapasztalat.
Már az autóm átvételére úgy mentem a szalonba, hogy volt nálam Spuri.(Suzuki Baleno 1.2 DualJet) Rögtön az első tankolástól használom.
Múlt héten úgy alakult, hogy ahol rendszeresen vásárolom és tankolok is nem volt készleten. Ez volt az első alkalom, hogy Spuri nélküli benzinnel jártam. A következő tankoláskor jött a "meglepetés" 20%-al magasabb fogyasztást mértem, mint addig bármikor. Ugyanazon körülmények és használat mellett. Addigra szerencsére volt már készleten Spuri és rögtön kapott is egy egész 125 ml-es adagot.
Autós kollégáim nevében is köszönöm ezt a terméket Önöknek!
Tisztelettel: András
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. August 20. - 19:31

Kedves Juhász Miklós!

Igen jó, hogy önként megírta, tapasztalatát a termékünkről. Mindent megteszünk, hogy a vásárlóink maximálisan, és becsülettel ki legyenek szolgálva. Nekünk, minden egyes ember fontos. Ha kell külön-külön foglalkozunk az érdeklődőkkel.

A SPURI minősége hozta a sikert, mert bizony létkérdés, a folyamatos fejlesztés. A valóságba 25évvel ezelőtt nem is gondolta a kis csapatunk, hogy micsoda sikerélményekbe lesz részünk, a vásárlókkal együtt.
Ez nálunk a hajtóerő, a motiváció. Az emberek, az ismerősök által elmondott valódi, mindennapos tapasztalatok szerint merik használni a SPURI-t.
Ez így mindennél többet ér, így pontosan az Ön véleménye is amit itt leírt, külön köszönöm! Mondja el ismerőseinek is.

További probléma mentes motor üzemeltetést kívánok!

Tisztelettel, Farkas Kálmán és a kollégái!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Juhász Miklós
Kecskemét
Elküldve 2018. August 15. - 22:39
Nos még régebben volt pár e-mailos kérdésem a gyártó felé. Ami engem meglepett az a gyors és segítőkész válaszok voltak. Ennek kb. Majd 1 éve. Azóta is mind a robogóba és az autónkba is a piros spurit használjuk előszeretettel. Eleinte nem hittem benne de amit ki nem próbálunk arrol ne is nyilatkozzunk. Személy szerint nállam a jobb gáz reakció jelentkezés és a picivel halkabb motorzaj hozta meg azt a pontot ahol kicsit el keztem benne hinni. Azota mondhatni spuri nélkül nem is tankolás a tankolás. Én személy szerint ajánlom mindenkinek ennek a terméknek múltja jelene és amiben bízok még több jövője lesz Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. July 22. - 09:41

Kedves Emil!

Mint törzsvásárlót, örömmel üdvözlöm, és rögvest írok is választ.
Ön tapasztalta a dízel oldalon hosszú távon a SPURI motorkímélő hatását. A benzines motornál is vannak gyenge pontok, melyeknél az igazi jó minőségű benzin áldásos lehet. Ha van ideje kérem olvasson bele a most sorozatként megjelenő cikkeinkbe, ami a benzinek tulajdonságait részletei. Másként fog a benzinekről gondolkodni, már 1-2 cikk után is.

Kérdésére konkrétan válaszolok. A 3000-10000km bejáratás minden autógyárnál már a szalag után megvan. Az első kb. 50ezer km az az autó életébe a legfontosabb. Nyilván minél kevesebb van benne, annál lényegesebb a jó minőségű üzemanyag. A SPURI védelmi vonala nagyon precízen szerkesztett, ezért nem tudom itt, és most leírni a mechanizmust, de vezérszavakat tudok jelezni, ami a tökéletes üzemhez szükséges:

Kopás csökkentők, szortimentizáció, hűtőgél, sziliciumcarbid polírozás, korrózióvédők, gázosodás gátlók, vízdíszpergátlók, stb.

Friss motorokat újabban a Dáciánál is nem csak honoljak, hanem az oldalfalat golyó nyomás szerűen perforálják is, Ebből eredően több motorolaj jut fel az égéstérbe, ami kpormosodáshoz vezet, majd ott 80-110ezer km-nél különböző gondokat okoz. Nem veszélyes, csak bosszantó, mikor a szívószelep kormos lesz, vagy az injektor 1-2 beadja a kulcsot. De a katalizátor is hajlamos az olaj, gyanta sár miatt cserésre rakódni. A lambda szonda is hamis jelet küld, és szegényíti a keveréket, ha koszolódik, a becsiszolatlan motornál. A szegényítés pedig a kipufogó szelepeket megviseli.

Még csak ezek tizede a problémáknak, de érzékeltetem, hogy fontos a jó adalékolt benzin. Márpedig a kutaknál sosem érdekük ezek a szempontok, csak újabban az én szövegemet másolják a multik reklámjai! Ha észrevette.
Tény, hogy 25 év előnyünk van, mert csak most kezdenek rájönni, hogy az oktánszám nem minden, sőt a 100-as benzin káros is a széria motoroknak.
Különösen, ha nagyon kis fordulaton használja, mint a dízelt megszokta!
Bátran pörgesse, attól tartósabb lesz. A benzines karakterisztikája más!

Ennyit dióhéjban, és azt kívánom élvezze bátran az új autót, mintha nem is lenne bejáratós.
További biztos célba érést kívánok Önnek, Kedves Emil.

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Serdült Emil
Pécs
Elküldve 2018. July 22. - 07:36
Üdvözletem.

Eddig minden autómban használtan a Spuri adalékot. 1,6 benzines Corolla, 1,7 cdti Opel. Mindkettőnél bevált. Kb 2 hét múlva jön az új autó 0 km-el. 1,6 szívó benzines Duster. Mit tanácsol a bejáratás ideje alatt érdemes illetve szabad e Spurit használni? Természetesen bejáratás után ami kb 3000km ( jól gondolom?) fogja kapni rendszeresen. Köszönöm válaszát.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Magyar Károly
Felcsút
Elküldve 2018. June 10. - 10:03
T FARKAS KÁLMÁN úr!
Köszönöm a kielégítő válaszát. Sikeres fejlesztési munkát, és további sok felhasználót kívánok.
Üdvözlettel Magyar Károly.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2018. June 09. - 22:07

Tisztelt Magyar Károly Úr!

Minden elismerésem az Öné! Hihetetlen, hogy ilyen régen használja, nyilván meg van elégedve a SPURI-val.
Korlátlan szavatossági idejű terméknek nincs értelme a gyártási időpontot feltüntetni.

Állandóan azon vagyunk, hogy vásárlóink maximálisan meg legyek elégedve! A folyadék mellett a csomagolást is fejlesztjük folyamatosan.
Ennek eredménye, a mostani különleges flakon, melyből már nem párolog el a hatóanyag egyes komponense! Ezért már rá lehet írni, hogy korlátlan a szavatossági idő! EZ előtt 1Év volt, még az előtt, pedig 6hónap a szavatossága a SPURI JG-2 termékünknek.

Szakmai értelemben azonban a korlátlanság változó, és feltételei vannak. A nagy hőingadozás, az UV sugárzás, és minden szélsőséges tárolási körülménytől függ, mely csökkenti a minőséget. Ezért kell ráírni a tárolási körülményt.
Továbbá a szavatosság korlátlan nagyrészt a két-három évet jelent. Nem szokás ráírni a termékekre pld. azt, hogy 5év. Helyette a korlátlan szerepel. Tehát aki 5éven belül nem használt fel, egy terméket, akkor nem várható el, az eredeti funkció maradéktalan teljesülése.
A SPURI-ra visszatérve, az új szuper minőségű flakon miatt, nyugodtan megveheti egy évre előre. Persze hűvös, sötét helyen tárolja. Egy csomó egyértelmű dolog viszont nincs ráírva a termékekre. Mint például a bontatlan csomagolás, állítva tárolás, ütéstől sérüléstől, mechanikai behatástól védeni, stb.
Ezek egyértelmű dolgok, nyílván nem teszem az autó kereke alá, és még sorolhatnám!
Ha olyan terméket fejlesztünk ki, mely ismét más műanyag flakont igényel, akkor ezt meg fogjuk tenni, bár átmenetileg korlátozhatjuk a szavatossági igényét, míg a flakon anyagát is lecseréljük. Ekkor a gyártási idő rákerül, mert tudni kell mikortól számolandó a lejárat!
Dióhéjban ennyi, ha még érdekli más, kérem kérdezzen, szívesen válaszolok. Mindent a felhasználóinkért! Főleg, ha törzsvevőnk!
További biztos célba érést kívánok továbbra is Önnek!
A SPURI legyen Önnel!
Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Magyar Károly
Felcsút
Elküldve 2018. June 09. - 09:42
Tisztelt Spuri gyártó!
Ides tova 20 éve használom a SPURIT, annak mind kettő változatát. A termékkel meg vagyok elégedve, csak hiányos a tájékozottságom a szavatosság lejártával kapcsolatban. A kérdésem a következő? Az van a flakonra írva, hogy minőségét korlátlan ideig megőrzi. Hol látható a gyártás ideje, illetve mennyit romlik a minőség az idő múlásával, és a tárolási hőmérséklet miatt. Általában előre megveszem az egy éves szükségletemet, ami minimum 6-8 flakon, mert nem mindenhol forgalmazzák. Érdemes e megvennem? Tisztelettel Magyar Károly.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting