Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 4 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa535
mod_vvisit_counterTegnap764
mod_vvisit_counterEzen a héten535
mod_vvisit_counterEbben a hónapban16188

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1977 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
Mészáros Gábor
Elküldve 2020. January 17. - 13:46
Kedves Spuri Csapat!

A Spuri csomagot az imént vettem át, ezúton szeretném megköszönni a mellékelt ajándékokat is!
Az öröm mellé egy kis üröm is társult, mégpedig a csomagkiszállítás kapcsán, ezért kérdezni szeretném, hogy van-e más lehetőség, esetleg más futárszolgálat amellyel el tudnák küldeni a pakkot?
A posta úgy tol ki velem, hogy hiába fizetem a házhoz szállítást, nem hozza ki a csomagot házhoz, hanem csak értesítést küld, hogy menjek az XY számú hivatalba átvenni (most is ez történt).
Úgy mint mások, én is azért fizetem a kiszállítást, mert nincs időm a postára menni és sorba állni.
Nem mondhatják, hogy nem voltam itthon, mert a munkám miatt egész nap itthon voltam, de mindegy, remélem ez volt az utolsó ilyen gondom az MPL-lel.

Köszönöm a Spurit, már megy is a gépekbe Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2020. January 11. - 19:35


Tisztelt É.L. !

Igen, tökéletes védelmet nyújt, egészen az E85 ig, már 2014-óta.

Olyan komponenseket tartalmaz a SPURI, amelyek a különböző oxigenátok és a legtöbb műanyag, és viton típusú alkatrészeknek védelmet nyújt! Tehát a motor védelem mellett, az üzemanyag rendszer és a kipufogó rendszer is biztonságban van!

Továbbá a fűtőértéket nem tudjuk teljesen pótolni, de a hatékonyabb működés lévén meg tudja oldani a SPURI, hogy szinte észre se vegye a gyengébb teljesítmény, vagy a fogyasztás többletet! Ezek minimalizálása a legmagasabb technikai hatásfokon valósul meg.
Dolgozunk azon is, hogy bármilyen motornál olyan adalékot fejlesszünk ki, mely a mostaninál kétszer ilyen hatásfokú. Erre viszont még várni kell! Talán már az E15-nél, vagy az E20-nál megvalósulhat!
Az alkatrész védelem azért már most is megvalósult!

Köszönöm kérdését, ez hasznos volt!
Tisztelettel, Farkas Kálmán fejlesztőmérnök
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
É.L.
Szfvár
Elküldve 2020. January 08. - 10:43
Tisztelt Farkas Kálmán Úr !
Az E10 téma tudom hogy lerágott csont, de mégis ezzel kapcsolatos kérdésem lenne. Mint írta több hózzászólásban is, a megnövekedett alkoholtartalom következtében előállt energia hiányt elég jó hatásfokkal javítja a Spuri.
A megnövekedett alkoholtartalom azonban a tömítéseket és műanyag alkatrészeket veszi igénybe hosszútávon a korábbi alacsonyabb alkohol tartalmú benzinekhez képest.
Több helyen közzétett autótípus kompatibilitási lista is gondolom ez alapján készült hogy mely autó gumi és műanyag alkatrészei készültek alkohol állóbb és kevésbé alkohol álló kivitelből.
Az üzemanyagrendszerben lévő műanyaga és gumialkatrészek védelmében is segít a Spuri?
Válaszát köszönöm
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2020. January 06. - 21:11


Tisztelt Madarász Attila!

Teljesen jól végezte az adalékolást, és megfelelő védelmet is nyújt, természetesen állandó használat esetén.
Ha Ön még több védelmet szeretne jótékony hatása a másfél szeres mennyiségnél fokozódik, de kétszeresnél nincs értelme többet adalékolni, bár nem ártalmas, csak felesleges.
Egyszer próbálja ki egy 50literes tankba a SPURI JG-2 -es, kék színű adalékunkat is úgy mint a normál pirosat. Biztos tetszeni fog a prémium sport adalékunk is!

Köszönöm kérdését, és biztos célba érést kívánok Önnek!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2020. January 06. - 21:03


Kedves Földes Kálmán Úr!

Azt hiszem tiszteletre méltó, hogy ön ilyen régen használja a SPURI-t, és minden tapasztalatot begyűjtött. A márka társak nevében is köszönöm, azt hogy tájékoztatását, tapasztalatát leírta.

Érdekes, hogy az ajándék SPURI után, akkoriban rögtön megértette, és tapasztalta a jótékony hatást. A mai időkbe azt hiszem az autósok többsége is úgy gondolkodik, mint Ön. Pontosabban fogalmazva nem olyan fontos, a megtakarítás, és az sem, hogy vételárárát a SPURI bőven megtakarítja, tehát ingyen van. Inkább a biztos üzemmód foglalkoztatja az autósokat, és hogy a méregdrága, és sok időt igénylő javításoktól megszabaduljanak.
De ezt már kedves Kálmán biztos tudja!
Még egyszer köszönöm értékes, és információban gazdag levelét!

További élvezetes autózást kívánok Önnek!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2020. January 06. - 13:01


Tisztelt "A"!

Üdvözlöm a SPURI használói körben. Biztos vagyok benne, hogy meg lesz elégedve termékünkkel, és javára válik.
Kérem írja meg tapasztalatát, ha 8-10 tankoláson túl van.

További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Madarász Attila
Budapest
Elküldve 2020. January 04. - 00:15
Űdvözlöm.
Autóm.Opel Astra G 1.6 Twinport.(z16xep)2006-os.151210km, olaj csere 9-10000km-nèl, főleg városban használom.2010-töl van nálam azóta csak spuri Omw vagy MOL 95.Eddig inkább elektromos hibái voltak.Kèrdèsem az lenne hogy 500ml spurit 5teletankhoz osztottam el maradjak ennèl az adagolásnál vagy tegyek bele többet (E10)? Köszönöm válaszát Boldog Új Évet további jó munkát kívánok.Madarász Attila.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kálmán Földes
Vértessomló
Elküldve 2020. January 02. - 19:00
Tisztelt Farkas Kálmán úr!
Nagyon nagyon régen. Még a 2000-es év elején, Balatoni Ferenc úr ismertetett meg a termékükkel Smile Akkor éppen Táton dolgoztunk, amikor megmutatta nekünk a terméküket és megkérdezte, bele öntheti e a céges autóba. Nagyon aggódtunk, mert ugye anyagi felelősséggel tartozunk az autókért, amit vezetünk. Ő garantált felőle, hogy ez tuti jó bele. Valóban így lett. Meg voltunk döbbenve, hogy az a lomha tunya Toyota Hilux, olyanokat produkált haza felé nekünk, hogy csak lestünk Smile
Én azóta használom a saját autóimba is. Van két Hyundai autóm. egy jó öreg Trajet Diesel és egy I30 benzines.. Én fogyasztásra soha nem néztem ezen dolgokat. Mert fogyaszt amennyit fogyaszt. De egy biztos. Télen, sokkalta szebben indul az autó. Dinamikusabb, erősebb tőle mindegyik autó. Szépen futnak. Diesel fele annyira nem kormol. Teszteltem is Smile
Nekem eddig mindig bizonyított az adalék. Pedig csak a pirosat használom. Egyszer használtam kéket, de túl nagy változás nem volt. így maradtam a pirosnál. Olcsóbb is.
Olvastam itt, hogy valaki aggódott a Koreai autója végett. Üzenem neki, nyugodtan használja és élvezze a szuper kocsiját.
Összesítve, én biztos vevőjük maradok, amíg csak forgalmazzák.
Tisztelettel: Földes Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
A

Elküldve 2020. January 02. - 07:47
Tisztelt Farkas Úr!

Köszönöm válaszát, mostantól én is Spuris leszek! Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 31. - 12:29


Kedves Sárközy Attila!

Igen remek és tanúságos a részletes leírása, és a márka társak nevében is köszönjük. Mondjuk az OMV üzemanyot illetően vannak aggályaim, a vizsgálataikra alapozva, igaz a Kelet Európát illetően.
Én itthon kerülném ezt! Hosszú lenne leírni miért, de maradjunk a hazai kútnál a alap üzemanyagoknál, +a SPURI.

Köszönöm, hogy elég részletes volt, és a hosszútávú eredményről számolt be! Nos ezért dolgozunk. Mi nem hiszünk a gyors postamunkával elvégzett tisztítási elvekbe! A folyamatos jó minőségű égési folyamat a záloga a gép hibamentes üzemeltetésének.

És igen a katalizátor is beletartozik a tiszta üzemmódba tovább tart nyilván az élettartama a füstgáz átalakítónak is. Hasonló az eredmény mint a koromszűrűnél.
Végezetül, hagy kívánjak Boldog Újévet Önnek, és természetesen Biztos Célba Érést!

Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 31. - 12:19


Tisztelt "A"!

Koreában megírt utasítás. Valószínűleg nem informálódtak, az európai adalékokról. Valószínű a sok csalót akarják ezzel kiszűrni a távoli világból!

A mai gépkönyvek tendenciája, hogy ajánlják a nem megfelelő üzemanyag javítását utólagosan. Ez az európai trend. Régen sem volt ez másként. A Wartburgba is tiltották, pedig az minden üzemanyag förmedvényt meg tudott enni, még 20% gázolajat is.

Ön döntése! Honlapunkon mind a 40 üzemanyag funkcióról részletesen tájékozódhat! Ezt immáron 27 éve megteheti! Gondolom ez elmond mindent. Nem kell mást mondanom, csak, ha a vendégkönyv e, néhány bejegyzését végig olvassa, máris képben lesz a SPURI hatásaival!

Köszönöm kollégáim nevében, hogy megtisztelt minket, és a SPURI -ra gondolt az autó védelme érdekében. Jól tette, mert a Hundai, és Kia mostani alu. blokkos kivitelei 60-80 ezer km után rendre blokkvetemedés kapnak! Ezt is kiküszöböli a SPURI a lokális hűtőgél komponenssel.

További balesetmentes autózást kívánok, tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 31. - 12:05

Tisztelt K. Zoltán!

Kollégáim nevében is köszönöm a jó kívánságokat, és dícsérő szavait. Semmi extrát nem teszünk, csak végezzük a dolgunkat, legjobb tehetségünk, és tudásunk szerint.
Önnek is Nagyon Boldog Újévet Kívánunk! A SPURI csapata!

Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Sárközy Attila
Hárskút
Elküldve 2019. December 29. - 23:45
Tisztelt Farkas Úr! Szeretnék beszámolni a Spurival szerzett tapasztalataimról, melyeket két autó használatával szereztem. Az első egy Renault Espace IV, 2006-os, 2.0 dCi, 150LE/1800kg. Euro 4 besorolású, de francia import, ezért részecskeszűrős volt. 2015 év végén munkatársamtól vettem 225.000 km-rel. Ezért tudom, hogy mindig kímélte és csak OMV kúton tankolt. A vétel után az autó 3 hónap alatt 3x csinált részecskeszűrő tisztítást, melyek során padlógázzal sem tudtam gyorsabban menni 60 km/h-nál. A tisztítás után rendben ment továb az autó. Ezután kezdtem használni a Spurit. A következő 3 évben 60.000 km-t tettem meg, ezalatt a korábban leírt mértékú tisztítási folyamattal nem találkoztam, csak néha csinált tisztítást, de azt a menetteljesítményből nem vettem észre, csupán a pillanatnyi fogyasztási érték emelkedett meg. Ez az autó többlet gázolaj befecskendezésével és elégetésével égeti ki a kormot. 1 éve a részecskeszűrőhöz csatlakoztatott nyomásmérő szenzor gumicsöve szakadt ki, ezért FAP hibát írt ki az autó. A cső kicserélése után a szerelő gyári programmal kiolvasta az autó komputerét és a részecskeszűrőben a (számított) korom mennyisége 15gramm volt. Ez nagyon kevés érték, ezzel számomra bizonyította a Spuri, hogy hosszú távon tisztán tartja a részecskeszűrőt. Valamint az is, hogy az autót 280.000 km-rel adtam el még gyári részecskeszűrővel. A Renault átlagfogyasztása 7.4 literre jött ki.
A másik autó egy 2003-as Ford Focus 1.6 benzin. Most van benne 191.000 km. Ebbe megvétel óta (1 éve) teszek Spurit, ezért javulásról nem tudok írni, mert nem tudom a korábbi tulajdonos tapasztalatait. Az átlagfogyasztás 7 liter alatt van és a kipufogó nem kormos, viszont elég vizes szokott lenni, gondolom ehhez a benzin etanol tartalmának is köze van. A beszámolóm után szeretnék kérdezni, mert az oldalon nem találtam erre vonatkozó információt. A Spuri használata milyen hatással van a benzines autó katalizátorára? Hosszabbítja az élettartamát? Sárközy Attila
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
A

Elküldve 2019. December 28. - 21:57
Tisztelt Farkas Kálmán Úr!

Most találtam rá termékükre. 2018-as 1.6 GDI (szívó benzin) motoros KIA C'eed-emben szeretném használni.
Az autó kézikönyvében ez áll: 'Soha ne töltsön az előírttól eltérő üzemanyag rendszer tisztító adalékot az üzemanyag tankba!"
Nem tudok arról, hogy lenne előírt adalék, tehát semmit ne töltsek bele... Viszont az autó állapotát szeretném hosszú távon megőrizni.
Kérdésem, hogy lehet-e bármilyen problémám abból, ha a tiltás ellenére használom a Spurit (műszaki probléma feltételezem, hogy nem lehet, mivel bármilyen autóhoz ajánlják, inkább arra gondolok, hogy okozható-e garanciavesztést)?

Erről a márkaszervizt is meg fogom kérdezni, de tartok tőle, hogy nekik csak az a fontos, hogy a garancia ideje alatt ne adja meg magát az autó és a könyvben írt hivatalos álláspontot fogják ismételni.

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K.Zoltán
Győr
Elküldve 2019. December 23. - 21:18
Tisztelt Farkas Úr és csapata!

Köszönöm egészéves lelkiismeretes munkájukat!
Kellemes ünnepeket és eladásokban, sikerekben, de legfőképp egészségben gazdag új esztendőt kívánok!
Példaértékű a termékükhöz és vásárlóikhoz való pozitív hozzáállásuk. Kívánom, hogy ez a jövőben is így maradjon!

Üdvözlettel:
Zoltán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 15. - 20:37

Kedves László!

Ha télire elteszi a SPURI-val kezelt üzemanyagot, biztos lehet benne, hogy azonnal indul a gép tavasszal!

Másrészt pedig nem ismerünk becsületes olyan adalékot, mely mintegy 170 alkotórész komponenssel kipótolva megoldaná ezt a problémát!

Romlásgátló, szavassági idő kitoló szert egyébként nem ismerünk! Ha Őn mégis talál, szívesen megismerkednénk vele! Ugyanis 26 évvel ezelőtt ezt a tulajdonságot még semmibe se nézték, mikor mikor mink gőzerővel dolgoztunk azért, hogy megoldjuk a problémát!

Mivel külön ezt nem éri meg kifejleszteni, ezért a komplex multifunkció felé fordultunk. Ez azt jelenti, hogy egy választott komponens a legfontosabb mintegy 40 üzemanyag jellemzőből legalább egy tucatnyit kell, hogy javítson!
Nos ezen a nyomvonalon kell elképzelni a becsületes fejlesztéseket!

Összegezve a SPURI teszi a dolgát, bízhat benne, mert motoros társadalom igényes több százezres népes tábora több évtizede sikeresen alkalmazza!
Önnek is hatni fog, bármilyen járműbe!
Köszönöm kérdését, tavasszal találkozunk!
Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 15. - 20:21

Kedves Mihály!

Ön egy régi vásárlónk, totál biztonságba van!
spuri-adalek.hu/content/view/225/1/
Aki adalékolja folyamatosan a SPURI-t nem lesz semmi gondja!

Azonban, fizikailag a rengetegszer
újra krakkolt kutaknál kapható üzemanyagot analizálnunk kell, és napokon belül hozzá gyártjuk a SPURI-t. Egyenlőre szó sincs, hogy a kormány valamilyen intézkedést ez irányba tett. Csak szlovákiáról tudunk, ahol rögtön hatalmas kereslek mutatkozik a SPURI iránt! Sajnos a legtöbb magyar nem ilyenek, mit Ön, hogy gondoskodna előre az autójáról, hogy ne mennyen tönkre, és ne kelljen a prémium üzemanyagot használni. Megsúgom, összességben az E10 környezet szennyezőbb, mint a normál 95 ös benzin! Tehát türelem, várjuk ki a végét! Ez a etanol termelők csődjéről szól! Hiszen az E85 is egy hatalmas tévedés volt! De ezt is előre
megmondtuk!
Kérem olvassa el kérem az összes cikket, ami megjelent oldalunkon, és szépen összeáll a kép a történésekről.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Behina Mihály

Elküldve 2019. December 14. - 13:24
Üdvözletem,

Had kérdezzem a véleményét a mostani üzemanyag-témakörben, pontosabban, a januártól tankolható E10-zel kapcsolatban.

mindenkit riogatnak, miszerint a régebbi autók/motorok nem nagyon fogják tolerálni

mindenki a prémium üzemanyagokat szorgalmazza ezekbe, mert ugye azoknál csak az 5 V/V% marad az arány

mi ebből az igazság és a Spuri miként fog ezzel megbírkózni?

előre is köszönöm
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
László

Elküldve 2019. December 14. - 12:31
Szeretném megkérdezni hogy a Spuri üzemanyagstabilizátorként is hatásos lehet?
Ugyanis télire eltettem a motorkerékpáromat és öntöttem bele spurit.
Vagy kimondottan olyan adalék után nézzek ami hónapokra is megőrzi a benzin "frissességét"?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Szaki Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. December 06. - 13:50
Kedves Ferenc!


Élvezettel olvastam izgalmas sorait. Nagyon jó érzés, hogy a folyamatos fejlesztéseink eredményesek.

Az csupán egy dolog, hogy valamiből meg kell élni a kollégáinkkal együtt, de nagyobb dolog az, hogy a vásárlóink valóban tudják értékelni az erőfeszítésünk.
Rövid az élet, és sikerélmény nélkül mit sem ér!
Sajnos az adalék iparág egész Európában, sőt a világon, egy nagy csalásra alapozik.
Adnak az üzemanyaghoz a széles 40db jellemzőhöz 1 komponensből egy parányi kicsit, ami semmit nem ér.
Így lejáratva az igazi üzemanyag adalékolást.
Ebből következik, hogy nekünk egyenként meg kell meggyőzni az embereket hogy igenis jó minőséget eredményez a SPURI használata.
Ezzel az adalékolási kultúrát teremtjük meg, immáron 26 éve!
Látja, Ferenc akkor fordult Ön is a SPURI-hoz, mikor már szinte más megoldás nem volt.
Pedig a jó üzemanyag fogalom! Egészen a verseny benzinig, mely minimum 2000Ft/liter.

Nem rovom fel senkinek, hogy nem hisz bennünk, hogy mi becsületesek vagyunk.
Hiszen sok tankolás után derül ki, hogy hibamentes az autó.
És még akkor is rálehet fogni, hogy mert jó autót vásárolt.
Sajnos nem tudják, mit tankolnak az emberek. Megmondom tömeg terméket, mely épp a használhatósági minimumot üti meg nagy nehezen!
Sajnos ettől beteg is lesz az autó csak várja ki. Ha mi is moslék ételt eszünk, akkor hamar megbetegszünk!
Ilyesmi a hasonlatom. És még most jön a igazi moslék, mert ezt már máshogy nem tudom illetni!
Az igazi gyengítetlen benzint megszüntették, tettek bele plusz 5% ETANOLT. (Egyéb iránt ezért is lehetett az ön kálváriája.)
Most ezt is kitiltják, és a legolcsóbb az E10 lesz!
Ebből még több motor besokall majd! Nem erre tervezték!
Mert nyilván lehet etanol motort tervezni, de ezek nem azok.
Az más kérdés, hogy annyival többet, fogyaszt, és hamarabb elkopik, ezért nem gazdaságos!
Gondoljon a gyenge fűtőértékre, mely témát már a honlapunkon cikkben kiveséztük!
Egyet azért tudok, a környezet védelme érdekében ez csak ámítás ami ezzel kapcsolatban folyik!
Hamar tönkrement autót újat venni, ez ám az igazi környezeti kár!!!!!
Persze ezt nem igazán tudják, vagy nem értik meg az emberek, de majd egyszer talán!
Addig is azért dolgozunk, hogy a legújabb motorokhoz illesszük az üzemanyagot, a lehető legolcsóbb adalékkal.

Még egyszer köszönöm szépen, azt, hogy leírta nekünk a történetét, igen tanúságos volt.

Azt kívánok Önnek, hogy mindig célba érjen, és természetesen balesetmentesen.

Üdvözlettel, a SZAKI Kft. kollégái nevében Farkas Kálmán fejlesztőmérnök
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Bleszák Feri

Elküldve 2019. December 06. - 13:49
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Adott egy 7 éves benzines autóm, folyamatosan karbantartott, sőt,
még túlzásba is vittem a gondoskodás. Mindezek ellenére 8 hónapja
check engine jelzett, kiolvastattam, P0302-P0304 hibakóddal 2-es, 4-es
hengerben szakaszos gyújtáskimaradást olvasott a kódolvasó. Az
autó nem produkált hibát, nem rángatott, nem 3 hengerezett, nem
nőtt a fogyasztás és semmi egyéb, ezért tünet nélkül a
szerelőknek nem volt könnyű dolguk. Kezdtük gyertyacserével, a hiba
visszajött. Márkaszerviz volt a következő lépés, ahol a 2-es és
4-es trafót felcserélték az 1-3-al. Hibát nem vitte át, marad a
2-4-ben. Ekkor azt mondták 600e Ft-ért motorvezérlő csere, ami miatt
elveszett a bizalmam a márkaszervizben. Utána egy garázsában
szerelő, de ajánlások alapján az autóm típusára szakosodott
szerelőhöz mentem. Ő belenézett a gyertákba, kiderítette, hogy nem
ebbe való, de „szerencsére" nála van NGK, hadd szóljon,
cseréljük ki. Kicseréltük, a hiba egy idő után megint vissza
jött. Bementem egy Bosh Car szervizbe (mai napig Ők a szerelőim),
ahol a kartergázcső műanyag vége el volt fáradva, kicserélték,
jó ideig nem is jelentkezett a hiba, aztán megint csak előjött.
Leszedték a szelepfedelet a kérésemre, belenéztek, a motor olyan,
mint az új, nem engedték, hogy szétszedessem velük, de felhívtak,
hogy a gyertyák totál fáradtak, vagyis az újként kapott gyertyák
elhasználtak voltak. Tettek bele nekem újat, és megmérték a
szelephézagokat is az enyhén dízeles hangja miatt, de azok gyári
értéken vannak. A belevaló, új gyertyákkal a kopogás drasztikusan
csökkent. Sajnos a hiba ezek után is jelentkezett. Minden szenzort,
még azokat is, amiknek nem lehet köze hozzá megmérték és
hibátlanok. A kálváriám során közel 800e Ft és rengeteg idő ment
el olyan javításokra, amik nem voltak indokoltak a hiba
szempontjából. Mivel az autó nem produkált hibát, a check engine
lámpa magától kialudt pár indítás után, kezdtem beletörődni,
hogy hiba nincs, csak valami apróság. Szerelőm említette, hogy még
az üzemanyagrendszert fogják megvizsgálni. Ekkor olvastam a
spuriról, rendeltem egy 10db-os csomagot. Első tankolás után még
felvillant a check, már a 4. tankoláson vagyok túl, olyan mértékű
igénybevételt kapott ezalatt, amitől minimum 5X jeleznie kellett
volna, de semmi. A csodaszeretek valamit helyre tett nekem, ekkora
kálvária után azt hiszem a terméketek volt a megoldás egy része.
Nyilván, szét fogom szedetni, injektort kitisztíttatom, cserélünk
üzemanyagszűrőt és pumpát is, de egyrészt segített az autón,
másrészt kizárásos alapon közelebb vitt a diagnózis
felállításához. Hamarosan megérkezik az új autóm a szalonba, de
egy biztos, kezdetektől spuriztatom majd és a mostani, ami családban
marad, fogja kapni élete végéig!

Nem tudom mit művel ez a cucc, de nem is kell tudnom, csak azt, hogy
valóban jótékonyan hat a motorra.

Köszönöm Nektek, sose hagyjátok abba a gyártását! Lett egy új
törzsvevőtök. Hetente 1-2 tank benzint használok el, fogy rendesen,
a következő rendelésem az 5L-es lesz!

Köszönöm,

Bleszák Feri
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. November 25. - 10:21


Kedves Attila!

Azért vagyunk, hogy segítsünk, minél hatékonyabban felhasználni a SPURI adalékunkat.
A felhasználóink hosszú távú megelégedettsége nekünk a legfontosabb.
Biztos célba érést kívánok a SPURI-val.

Tisztelettel, Farkas Kálmán


.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Attila
Kiskunfélegyháza
Elküldve 2019. November 18. - 21:54
Kedves Kálmán,
Értem, és mint fejlesztőmérnök, azt kell mondanom valószínűleg igaza van, nekem is türelmesebbnek kell lennem. A hónolást nehezen tudom elképzelni, ebben az új motorban már krómnitrid/karbonitrid bevonat van a henger belsejében az edzett acélbetét helyett, a puha alapfelület meg nem polírozható tökéletesen, így keletkezhet a hónoltnak tűnő felület. A kopás elméletileg elhanyagolható a bevonat miatt, a vékony fal miatt intenzívebb a hűtés is, és az ön által jelzett bekopás is más mint régen, talán be sem következik, csak meg ne sérüljön a felület egy közel gyémánt keménységű egyszerű homokszemtől mert ugye nem javítható... És igen, van két gyerekem is, ezért is tudom, hogy a türelem nagy erény! Természetesen továbbra is kitartok a termék mellett, nagyon köszönöm a kimerítő válaszát!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. November 02. - 16:57

Kedves Attila!

Új autója van, így ez még nincs összecsiszolódva, bekoptatva. Átlag 50ezer kilométerig egyre jobb lesz a gép. Ez a kipufogóban ez természetes is. Több motorolaj jut az égéstérbe! Teljesen normális dolog. Meg fog szűnni!

Másrészt egyre több gyár, és autómárka a henger oldalfal perforációját alkalmazza, a honolás mellett. Elmélet szerint több motorolaj marad a golyó nyomott üregecskékbe, ami azért hasznos, mert a legfelső gyűrűhöz, a kompresszió gyűrűhöz is több jut a kenőanyagból! Lévén ők is tudják a szomorú tényt, hogy a mai üzemanyagból erre nem számíthatnak, a rengeteg újra krakkolás, és bio tartalom miatt. Tehát az égéstérbe bejut a motorolaj. Hamumentes motorolajat ezért írja elő a gyár! Hogy ne jusson a kipufogó rendszerbe hamu!

Nos a folyamat nem áll meg, de normalizálódik, egy minimum szinten a motor virágkoráig. Később ahogy kopnak a gyűrűk, a hengerfalba lévő mélyedések is kisebbek lesznek. Tehát ily módon önszabályzósan kopik a motor.

Sok kilóméter, és indítgatás után, ha nem lesz friss a gép, akkor elmúlik a túlzott motorolaj bejutás, ki fog szürkülni a kipufogó cső vége! Ezt garantálom!

Azért megjegyezném, hogy a SPURI új gépnél, nem csak a kopáscsökkentők, hűtőgél, szortimentizációval, stb, tud segíteni a bejáratási időszakban, hanem a motorolaj elégetésében. Így nem fognak az érzékelők meghibásodni, hamis jelet adni, valamint nem lesz annyi lerakódás a motorba, és a kipufogó rendszerbe sem! Az a tapasztalatunk, hogy lazán kötött koromrészek keletkeznek, így nem lesz makacs beégés, amit később nem takarít már le semmiféle adalék.
El fog múlni rövidesen a kormos csővég, de SPURI nélkül bizony a mostani gépeknél ez van úgy, hogy állandó! Sajnos!

A türelmes válaszokra azt tudom mondani, hogyha van gyereke, tudja, hogy érdemes elmagyarázni, neki, mit miért teszünk, így legközelebb jobb kedvvel, és tudatosan fog cselekedni! Nos ezt teszem én is az autósok társadalmának kell bizony némi üzemeltetési ismeret, hogy sokáig tartson az autója, és keveset kelljen szervizbe hordani.
Szívem szerint a jogosítványhoz 4-6 óra ilyen típusú órákat is tartani kellene. Már csak a környezet tudatos autó üzemeltetése miatt! No meg a pénztárcája védelmében. Addig is marad a szervizes emberektől hallott, a szomszédból kapott tanácsok. Néha azért ezek sem szakszerűek valljuk be! Akit érdekel persze ma már lehet olvasni minden témában az interneten.
Remélem küldetésem, ami a mai napra szólt, elérte célját.
Köszönöm felvetését, lám igen érdekes volt, melyet nem közöltek Önnel, mikor kifizette az autót a szalonba!

Vigyázzon az új autójára továbbra is, és balesetmentes közlekedést kívánok vele!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Makra Győző
Gyomaendrőd
Elküldve 2019. October 30. - 09:56
Kedves Csucsu!

A problémás csomag kárpótlása ügyében kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
309030486
makragyozo@gmail.com

Köszönöm.
Üdvözlettel,
Makra Győző
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Csucsu

Elküldve 2019. October 29. - 11:29
Tisztelt Farkas Úr !
A problémás csomagot a spuribolt.hu oldalon rendeltem meg.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Attila
Kiskunfélegyháza
Elküldve 2019. October 28. - 21:16
Kedves Kálmán!

Vissza olvastam néhány évnyi mennyiséget a fórumon. Elismerésem a türelméért és a kitartásért, amikor több századik alkalommal is ugyanolyan kedvesen és lelkesen válaszol ugyanarra a két kérdésre: beleönthetem-e, és a mennyit öntsek bele. A válasz, hogy bele bármilyen üzemanyagba, bármilyen adalék mellé és maximum másfél szeres adagolással. Mindez száz oldalon át minden variációban. Nekem biztosan nem lenne ennyi türelmem. Még egyszer gratulálok.
Én a piros spuri+MOL95 használom az új turbó benzines autómhoz állandó másfél szeres adagban a legelső tankolás óta. Jól megy és kitűnő a fogyasztás, de a kipufogó kormos az első 3000km után is, én erről kérném a véleményét, előre is köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. October 26. - 11:43

Kedves JHN, Kapuvárról!

A legtökéletesebb oxidációs folyamatokat, melyben van némi redukciós is, a SPURI JG-2 SPORT adalékkal lehet elérni! Ha megteheti a 3ezrelék a legjobb. Paraméterei úgy vannak szerkesztve, hogy széles spektrumú szortimentizációval oldja meg! Minden van benne, ami a rengetegszer újra krakkolt üzemanyagba sok egyforma molekula származék gátolja az egymásba öltődő lángterjedési folyamatot. továbbá a mintegy negyvenféle minőségi jellemzőjét emeljük a gázolajnak is!

A prémium üzemanyagokról őszintén című itteni cikkünkbe megírtuk az analizációnk eredményét. Röviden: NEM JAVASOLJUK!

Semelyik olajtársaság ilyen reklámmal ellátott termékét sem! Normál gázolaj MOL kút, és SPURI. A legegészségesebb kombináció! Itt a vendégkönyvbe vissza lapozva is talál ebben a témában válaszokat. A majd kétezer vendégkönyvi bejegyzésből számos vásárló kérdezett a PRÉMIUM üzemanyagokról! Nos ezekbe van kifejtve, hogy vizsgálataink milyen eredményt hozott!

Továbbá több neves autós fórum is tesztelgetett prémium üzemanyagokat, és nem hozott ki semmi előnyt ezekből az égig felmagasztalt szuper folyadékokból. Sőt, mondhatnám, hogy igen káros a többszöri használatuk. A fokozott "BIO OLAJ" tartalom persze, hogy növeli a cetán számot, de a zsírsav tartalma pedig alattomosan sunyin, szép lassan tönkre teszi a gépet!

Talán ennyit dióhéjban, remélem elegendő infó volt, azonban a főoldalról több cikket is talál mely felkeltheti érdeklődését!

Köszönöm kérdését! További biztonságos célba érést kívánok!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
JHN
Kapuvár
Elküldve 2019. October 26. - 10:00
Szeretném megkérdezni, hogy melyik színű spurival lehet elérni a "legtisztább" kipuffogó gázat diesel autó esetében?
Ezen kívül fokozható-e ez a tisztítás prémium üzemanyaggal kombinálva? Ha le lehet írni akkor melyik ilyen prémium üzemanyaggal érdemes használni?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Bánóczki Zoltán
Kecskemét
Elküldve 2019. October 25. - 21:58
Kedves SZAKI Kft!

Már megint vagy 2000 km-ig nem használtam a Spurit. Majd mikor beletöltöttem, 80-100km után. Smile De csak nevetek. Csendes(ebb) húz(jobban) és ennyi! Smile
Köszönöm!
Logan dCi 264e km
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting