Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa35
mod_vvisit_counterTegnap484
mod_vvisit_counterEzen a héten2315
mod_vvisit_counterEbben a hónapban12239

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1955 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
Attila
Kiskunfélegyháza
Elküldve 2019. November 18. - 21:54
Kedves Kálmán,
Értem, és mint fejlesztőmérnök, azt kell mondanom valószínűleg igaza van, nekem is türelmesebbnek kell lennem. A hónolást nehezen tudom elképzelni, ebben az új motorban már krómnitrid/karbonitrid bevonat van a henger belsejében az edzett acélbetét helyett, a puha alapfelület meg nem polírozható tökéletesen, így keletkezhet a hónoltnak tűnő felület. A kopás elméletileg elhanyagolható a bevonat miatt, a vékony fal miatt intenzívebb a hűtés is, és az ön által jelzett bekopás is más mint régen, talán be sem következik, csak meg ne sérüljön a felület egy közel gyémánt keménységű egyszerű homokszemtől mert ugye nem javítható... És igen, van két gyerekem is, ezért is tudom, hogy a türelem nagy erény! Természetesen továbbra is kitartok a termék mellett, nagyon köszönöm a kimerítő válaszát!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. November 02. - 16:57

Kedves Attila!

Új autója van, így ez még nincs összecsiszolódva, bekoptatva. Átlag 50ezer kilométerig egyre jobb lesz a gép. Ez a kipufogóban ez természetes is. Több motorolaj jut az égéstérbe! Teljesen normális dolog. Meg fog szűnni!

Másrészt egyre több gyár, és autómárka a henger oldalfal perforációját alkalmazza, a honolás mellett. Elmélet szerint több motorolaj marad a golyó nyomott üregecskékbe, ami azért hasznos, mert a legfelső gyűrűhöz, a kompresszió gyűrűhöz is több jut a kenőanyagból! Lévén ők is tudják a szomorú tényt, hogy a mai üzemanyagból erre nem számíthatnak, a rengeteg újra krakkolás, és bio tartalom miatt. Tehát az égéstérbe bejut a motorolaj. Hamumentes motorolajat ezért írja elő a gyár! Hogy ne jusson a kipufogó rendszerbe hamu!

Nos a folyamat nem áll meg, de normalizálódik, egy minimum szinten a motor virágkoráig. Később ahogy kopnak a gyűrűk, a hengerfalba lévő mélyedések is kisebbek lesznek. Tehát ily módon önszabályzósan kopik a motor.

Sok kilóméter, és indítgatás után, ha nem lesz friss a gép, akkor elmúlik a túlzott motorolaj bejutás, ki fog szürkülni a kipufogó cső vége! Ezt garantálom!

Azért megjegyezném, hogy a SPURI új gépnél, nem csak a kopáscsökkentők, hűtőgél, szortimentizációval, stb, tud segíteni a bejáratási időszakban, hanem a motorolaj elégetésében. Így nem fognak az érzékelők meghibásodni, hamis jelet adni, valamint nem lesz annyi lerakódás a motorba, és a kipufogó rendszerbe sem! Az a tapasztalatunk, hogy lazán kötött koromrészek keletkeznek, így nem lesz makacs beégés, amit később nem takarít már le semmiféle adalék.
El fog múlni rövidesen a kormos csővég, de SPURI nélkül bizony a mostani gépeknél ez van úgy, hogy állandó! Sajnos!

A türelmes válaszokra azt tudom mondani, hogyha van gyereke, tudja, hogy érdemes elmagyarázni, neki, mit miért teszünk, így legközelebb jobb kedvvel, és tudatosan fog cselekedni! Nos ezt teszem én is az autósok társadalmának kell bizony némi üzemeltetési ismeret, hogy sokáig tartson az autója, és keveset kelljen szervizbe hordani.
Szívem szerint a jogosítványhoz 4-6 óra ilyen típusú órákat is tartani kellene. Már csak a környezet tudatos autó üzemeltetése miatt! No meg a pénztárcája védelmében. Addig is marad a szervizes emberektől hallott, a szomszédból kapott tanácsok. Néha azért ezek sem szakszerűek valljuk be! Akit érdekel persze ma már lehet olvasni minden témában az interneten.
Remélem küldetésem, ami a mai napra szólt, elérte célját.
Köszönöm felvetését, lám igen érdekes volt, melyet nem közöltek Önnel, mikor kifizette az autót a szalonba!

Vigyázzon az új autójára továbbra is, és balesetmentes közlekedést kívánok vele!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Makra Győző
Gyomaendrőd
Elküldve 2019. October 30. - 09:56
Kedves Csucsu!

A problémás csomag kárpótlása ügyében kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
309030486
makragyozo@gmail.com

Köszönöm.
Üdvözlettel,
Makra Győző
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Csucsu

Elküldve 2019. October 29. - 11:29
Tisztelt Farkas Úr !
A problémás csomagot a spuribolt.hu oldalon rendeltem meg.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Attila
Kiskunfélegyháza
Elküldve 2019. October 28. - 21:16
Kedves Kálmán!

Vissza olvastam néhány évnyi mennyiséget a fórumon. Elismerésem a türelméért és a kitartásért, amikor több századik alkalommal is ugyanolyan kedvesen és lelkesen válaszol ugyanarra a két kérdésre: beleönthetem-e, és a mennyit öntsek bele. A válasz, hogy bele bármilyen üzemanyagba, bármilyen adalék mellé és maximum másfél szeres adagolással. Mindez száz oldalon át minden variációban. Nekem biztosan nem lenne ennyi türelmem. Még egyszer gratulálok.
Én a piros spuri+MOL95 használom az új turbó benzines autómhoz állandó másfél szeres adagban a legelső tankolás óta. Jól megy és kitűnő a fogyasztás, de a kipufogó kormos az első 3000km után is, én erről kérném a véleményét, előre is köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. October 26. - 11:43

Kedves JHN, Kapuvárról!

A legtökéletesebb oxidációs folyamatokat, melyben van némi redukciós is, a SPURI JG-2 SPORT adalékkal lehet elérni! Ha megteheti a 3ezrelék a legjobb. Paraméterei úgy vannak szerkesztve, hogy széles spektrumú szortimentizációval oldja meg! Minden van benne, ami a rengetegszer újra krakkolt üzemanyagba sok egyforma molekula származék gátolja az egymásba öltődő lángterjedési folyamatot. továbbá a mintegy negyvenféle minőségi jellemzőjét emeljük a gázolajnak is!

A prémium üzemanyagokról őszintén című itteni cikkünkbe megírtuk az analizációnk eredményét. Röviden: NEM JAVASOLJUK!

Semelyik olajtársaság ilyen reklámmal ellátott termékét sem! Normál gázolaj MOL kút, és SPURI. A legegészségesebb kombináció! Itt a vendégkönyvbe vissza lapozva is talál ebben a témában válaszokat. A majd kétezer vendégkönyvi bejegyzésből számos vásárló kérdezett a PRÉMIUM üzemanyagokról! Nos ezekbe van kifejtve, hogy vizsgálataink milyen eredményt hozott!

Továbbá több neves autós fórum is tesztelgetett prémium üzemanyagokat, és nem hozott ki semmi előnyt ezekből az égig felmagasztalt szuper folyadékokból. Sőt, mondhatnám, hogy igen káros a többszöri használatuk. A fokozott "BIO OLAJ" tartalom persze, hogy növeli a cetán számot, de a zsírsav tartalma pedig alattomosan sunyin, szép lassan tönkre teszi a gépet!

Talán ennyit dióhéjban, remélem elegendő infó volt, azonban a főoldalról több cikket is talál mely felkeltheti érdeklődését!

Köszönöm kérdését! További biztonságos célba érést kívánok!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
JHN
Kapuvár
Elküldve 2019. October 26. - 10:00
Szeretném megkérdezni, hogy melyik színű spurival lehet elérni a "legtisztább" kipuffogó gázat diesel autó esetében?
Ezen kívül fokozható-e ez a tisztítás prémium üzemanyaggal kombinálva? Ha le lehet írni akkor melyik ilyen prémium üzemanyaggal érdemes használni?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Bánóczki Zoltán
Kecskemét
Elküldve 2019. October 25. - 21:58
Kedves SZAKI Kft!

Már megint vagy 2000 km-ig nem használtam a Spurit. Majd mikor beletöltöttem, 80-100km után. Smile De csak nevetek. Csendes(ebb) húz(jobban) és ennyi! Smile
Köszönöm!
Logan dCi 264e km
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. October 24. - 16:19

Kedves Csucsu!

Kérem irja meg melyik WEBshopból rendelte, mert nem mindegy!
Mármint a csomagolás módja! Ilyen nem lehet, lehegesztett zacskóba!
És nem szokott jellemző lenni, de elnézést késünk, azért szólok a WEBSHOPOS-nak!
spuri-neked.hu. vagy a SPURIBOLT.hu az ön kiszolgálója!
Megjegyzem nem mi vagyunk, egyik sem! De segítünk!
Kérem írja le honnan rendelte.
Köszönöm türelmét!
Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Csucsu

Elküldve 2019. October 23. - 13:04
Tisztelt Farkas Úr !
Jó lenne már valamit csinálni a flakonokkal mert elég bosszantó, hogy mire megérkezik a megrendelt csomag addigra tocsog maga a csomag és a csomagban lévő dolgok is a kifolyt spuritól. Még a csomagszállító postakocsi belseje is bűzlött tőle mikor átvettem a szállítótól.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 22. - 22:35

Kedves Kiss Csaba!

Örülök annak, ha tapasztalta a SPURI-val közlekedő járművek előnyeit!

Hát igen a rendszeres olajcsere, és karbantartás létkérdés, jól írja.
Azzal is egyet értek, kopott leharcolt gépnek csak a felújítás az orvossága, nem a hizlaló, felrakó szerek.

Mást itt nem írnék, de vizsgálati jegyzőkönyvet tudok küldeni 1-2 dologról, ha a oldalunk hivatalos email címére bejelentkezik!
Köszönöm beírását!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kiss Csaba
Debrecen
Elküldve 2019. September 20. - 11:05
Tisztelt Farkas Kálmán!Spuri használóként mondhatom hogy a Spuri jó!Egy megjegyzésem azért lenne!Hozzászólásaiban többször olvastam más elven alapuló termékeket elmarasztalni.Nem így van!Szedtünk szét több fémkerámiával kezelt motort(egy márka mindnél) nagy futásteljesítménnyel nagyon jó állapotban.Ténylegesen létrejött a védőhatás láthatóan mérhetően.A futott kilométerhez képest jobb állapotban voltak mint kezeletlen társaik.Igaz az adalékot időben megkapták az időszakos szervizelés sem maradt el.Leharcolt szervizhiányos autónak motornak semmi nem használ csak a felújítás és a megfelelő karban tartás.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 16. - 06:42


Kedves Károly!
Így igaz! Hosszú távon derül ki milyen is a SPURI. 370ezer km alatt, bizonyára tankolt még véletlenül is mindenféle benzint, átélt annyi viszontagságot, telet, melynél a páralecsapódás, gyantásodás, a sok érzékelő, injektor, AC pumpa és még sorolhatnám milyen meghibásodások szinte természetes dolognak számítanak!
Ha semmi ilyen probléma nem volt ez magáért beszél, nem is kell mást mondani. Annak dacára, hogy milyen nemkívánatos bio komponenseket tartalmaznak a benzinek.

Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és leírta tapasztalatát!
További biztos célba érést kívánok Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán Szaki Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K.Károly
Pest megye
Elküldve 2019. September 14. - 20:09
Lassan 5 éve használom a piros spuri adalékot 3 ezrelékes arányba keverve. Az autó egy 2012 suzuki swift 1.2 benzines autó. Az autó naponta 200-250 km megy így fontis volt számomra az üzem biztosság és az alacsony fogyasztás is. Így szerelőm ajánlotta a spuri adalékot aminek minden cseppje ajándék a benzinnek. Így közel a 370 ezer km hez mondhatom hogy az üzemanyag rendszerbe a szűrőn kívül mást még nem kellet cserélni ez nekem elég bizonyíték a spuri mellett dönteni.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 12. - 12:04


Kedves Bálint!

Köszönöm, hogy védelmébe vette a SPURI-t.

Van itt kb. kétezer bejegyzés, ami azt jelenti nem töröltünk egyet sem, hisz nincs szégyenli valónk, sőt! No és takargatni valónk sem! A mi oldalunk a legélőbb gyári portál. Ha megfigyelték az üzemanyag adalékok honlapjain nincs ilyen. Nyilván OKA VAN!

Örülök, hogy vette a fáradtságot, és megírta a tapasztalatát!
Ön egy okos, és főleg türelmes ember, aki már tudja, hogyan működik a SPURI!

Pont azért dolgozunk kollégáinkkal, hogy egy becsületes, hatékony, ízig-vérig magyar termékkel a vevőink meg legyenek elégedve!

Speciálisan, azért volt a SPURI kitalálva, és azért fejlesztjük folyamatosan, hogy egyetlen termékként valódi előnyt nyújtson a használójának! Elegünk volt a sok előnytelen áruból. Az is igaz egyre drágább az előállítása, melyet az Óriási tömegtermelés ellensúlyoz!

A mai egysíkú, tömeg üzemanyagoknál, tele bio komponenssel, igazi kihívás a hátrányait eltüntetni!

Sok-sok balesetmentes közlekedést kívánom Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán fejlesztőmérnök
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. September 12. - 11:45

Tisztelt Veres Ferenc!

Ez nem volt egész szakszerű következtetés!

A honlapunk kezdő oldalán rögtön a jobb oldalon van egy bekeretezz kiemelt mondat, a tisztesség végett! (SPURI használat)

1. Nem fogyasztás csökkentés végett gyártjuk a terméket! De, ha kitakarította a szennyeződést, akkor van ilyen pozitív mellékhatása!

2.Gondolom, nem olvasta el, hogy idő kell, míg a vizet, gyantát és minden szennyeződést kitakarít a tanktól a kipufogó cső végéig! Szegénynek biztos van dolga rendesen. Attól függően mennyit futott az autó! 4-5-vagy akár tíz tankolás. 1dl SPURI normál 33ml vizet tud kivinni, mert, ha többet diszpergálnánk el megfulladna a motor!

3.Egyedüli termék a piacon garantálom, ami valóban nem csalás! Már ez évbe is túl vagyunk a félmillió flakon eladáson! Gondolom Ők, mint törzsvevők, már tudnak valamit, és meg vannak elégedve az eredményekkel!

4. A jó üzemanyag, az szinte fogalom, hisz elmehetünk a 2000Ft/literes árú verseny benzinig. Higgye el, az csak az igazi fűtőértékű, és motorkímélő folyadék!

5. Sosem állítottuk, hogy a SPURI folyékony autószerelő. Ezért gátak a régi autókba vannak. A koszon kívül mechanikai, és vezérlési problémák is! Gondolom, hogy szenzorok, érzékelők kitakarításáról hallott már, milyen fontos, és sokáig tart!

5. Persze addig amíg rakódik a víz, és a szennyeződés, jó az autó, egyszer csak viszont elromlik! Sosem állítottuk, hogy a takarítási fázisba a vizes, benzinnel, a pakurás, gyantás benzinnel, oxidált beolsdott pakurával kevesebbet fogyaszt az autó! Nyilván többet! Csak ezek nem oda valók!

Konklúzió: Nem tudom megmondani mennyi kosz van a rendszerébe, de a szindrómákat látva elég sok!
Kérem türelmesen várjon több SPURI-s tankolást, mert mihelyt tiszta lesz a rendszere. Önnél is jön az eredmény, mint a többieknél! Akkor pedig nyereség, hogy nem megy tönkre az autója, valamint, nyereségre fordul előbb utóbb a SPURI használata!

Kívánok biztos célba érést, és balesetmentes közlekedést Önnek!

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
B. Bálint
Jánoahida
Elküldve 2019. September 11. - 21:23
Lassan fél éves és közel 50 ezer km-es puris tapasztalattal a hátam mögött jelenthetem ki hogy ez egy remek termék amit bátran ajánlok mindenkinek.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Veres Ferenc
Tiszakécske
Elküldve 2019. September 11. - 17:33
Sajnos nem épp pozitív a tapasztalat. Az autó mindig megfelelően fogyasztott sose volt vele baj viszont a spuri után majd 100km mentem el kevesebbet ami azért számomra jelentős a tank ürülése után amit már spuri nékül tankoltam tele az autó ismét helyre állt mind erő mind fogyasztás ügyileg. Összességébe azt az 1400ft nem nagyon érte meg szánomra de kiváló tanuló penz volt. Szerelőmnek meséltem ő csak nevetett mert mondta hogy maga a benzin is tisztít.. a szűről cseréje és a megfelelő szervíz a fontos nem a hiper szuper adalékok. Sajnos neki kell igazat adnom.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 31. - 14:50

Tisztelt Tamás!

Igaza van:
" A SPURI NEM FOLYÉKONY AUTÓSZERELŐ!"

Bár sok mindent meg tud oldani egy jó minőségűre adalékolt üzemanyag, azért ehhez sok tankolás kell, a hatásmechanizmust ki kell várni.

Legfontosabb szerepe a megelőzés a mai gyér minőségű BIO-val kevert üzemanyagoknál.

Mi nem vagyunk csalók, nem állítjuk, hogy bármit is felrak egy kopott tengelyre, nem újítja fel, nem hizlalja fel megkopott, a súrlódó alkatrészeket, sem fémkerámiás valótlanságokkal, sem teflonnal és semmi fizai-kémiai lehetetlenséget nem vagyunk hajlandók kommunikálni a fogyasztók megtévesztése érdekében.
Egy simán jó minőséget generáló üzemanyag adalék képzése, valódi hosszan tartó, több évtizedes fejlesztése a SPURI célja. Kitartóan, és folyamatosan.

Használat közben kiderül úgy is hatékony-e! Hozza-e a beinvesztált pénzt, kevesebb javítási költség miatt! Ez viszont soká derül ki! De kiderül!

Pont ezért vagyunk 26éve a piacon, és évente döntjük meg az eladási csúcsokat. Nyilván azért, mert jó a termék!
Örülök, hogy évente több ember próbálja ki a SPURI-t, mert jó a híre, és környezetébe egyre többen használják folyamatosan, igen csak megelégedetten.

Tehát nem csodaszer a SPURI, hanem mára már az üzemagyag-autókonstrukció relációjából adódó lételem.

A SPURI azok választása, akik jól tájékozódottak, és szeretik rendbe, biztonságosan üzemeltetni a járművét! Minden meglepetés nélkül!

Végül is köszönöm Önnek, hogy bizalmat szavazott a termékünk valamelyikének! Tehát elkezdi használni.

További balesetmentes célba éréseket kívánok!
Tisztelettel!

Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Pest megye
Elküldve 2019. August 30. - 07:17
Még nem tudom. Most szeretném kipróbálni. A hozzászólások kapcsán egy dolgot azért szeretnék tisztázni! Az adalék soha nem csoda szer. Az agyonkínzott, elhanyagolt motorból nem csinál szőke hercegnőt. 3 drb 850-es Volvót javítok és a családom használja is keményen. A tulajdonosok 21, 35, 61 évesek. Tehát lefedjük a vezetési stílus teljes palettáját. Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 28. - 19:48

Kedves Zoltán!

Köszönjük levelét.
A közelmúltban nem emeltünk termelői árat, így nincs ok a kereskedelmi partnereinknél sem az áremelésre!
Az ajánlott fogy árat a honlapunk bal oldali SPURI menőpont alatt találja. Ha kereskedőjével nincs megelégedve, javaslom, hogy olyan helyen vásároljon, ahol az árlistánkba szereplő közeli árakat betartja!
Ha email címünkre megírja a konkrét boltot, és árat megpróbálunk segíteni!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Zoltán
Győr
Elküldve 2019. August 28. - 15:42
Tisztelt Szaki Kft!
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a spuri jelentős dráguláson esett át a közelmúltban.
Ez egy átmeneti állapot vagy marad az áremelés?
Tisztelettel
K. Zoltán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 08. - 07:01Tisztelt Kecskés László Úr!

Nincs márka, típus, motorfajtában kizáró ok. Ezért jó Önnél is a SPURI.
Olyan komponens konfigurációkkal javítjuk az üzemanyagokat, melyek hiányoznak belőlük. A legfontosabb kb. negyven minőségi jellemzőből, mindegyiket javítja a SPURI.

Elsősorban a motor hosszan tartó életmódjáért konstruáltuk a SPURI-t. Megelőzés a fő szempont, hogy sokáig ne kelljen javítani, a mostani gyenge minőségű üzemanyagok miatt. No, meg a "BIO" káros hatásának megszüntetése! Mindezek, automatikusan hozzák magukkal a kevesebb fogyasztást. Persze, csak akkor, ha rendszer, tiszta. A tanktól a kipufogó végéig, ezért régebbi autóknál türelmet kérünk, míg a SPURI elvégzi! Az első 4-5 tankolásig biztos, szennyezettségtől függően, amit ugye nem lehet látni előre!

Köszönöm kérdését, és további biztos célba érést kívánok Önnek!

Tisztelettel, Farkas Kálmán SZAKI Kft.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kecskés lászló
Heves
Elküldve 2019. August 07. - 16:38
Üdvözlöm,az lenne a kérdésem hogy ez a spuri üzemanyag adalêk Mazda 6 2004 dizel autóhoz,valamint Peugeot 206 benzines autóba jó e?
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 07. - 09:16

Kedves András!

Nem igazán értjük kollégáinkkal. Felesleges a JG-2 racingot használni! Elegendő a normál SPURI legfeljebb 1,5 szeres adagba. Ezt érezni kell! Persze elég sok víz, lerakódás lehet a tankba. Ezek kitakarítása közben nyilván erőtlenebb a gép! De várjon türelemmel. Jönni fog az eredmény! Mihelyt a vizes gázolajat elégeti a motor, szépen óvatosan lassan, mert ez nem a tankba való! Az oldható pakurás, étolajos zsírokat pedig lassan oldatba hozza, pedig a motornak ez sem ehető, nem valami fincsi üzemanyag!

Mennyi kilométert járt SPURI-val?
Mindkét autónál?
Az ARAL ezen gázolaja szűk spektrumú üzemanyag. Szortimentizáció hiányos, majd szintetikus molekulár konventeres (MC tipusú). Csak teljesítményre kihegyezett folyadék! Főleg biodízel motorba való! Túlsúlyban van benne a nem kőolaj származék. Szagtalan, de sok a zsírsav benne! Speciális autókban remek! De normál üzemű nem annyira, tönkremenetel előbb jön el! Sokáig azt érzi hú, de jó, aztán hamarabb jön a vég! Persze a cetánszáma jó, Kb. 60-as, ami az egyetlen előny! Ehhez viszont hűtőgél, és a kopáscsökkentők jól jönnek!
Ha megírja mennyit ment a SPURI -val megtaláljuk előbb utóbb a fizikai tényezőket!

Köszönöm levelét!

Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Érsek András
Esztergom
Elküldve 2019. August 07. - 01:07
Tisztelt Farkas Kálmán!
2.0 D Jaguar X type autóban (268000 km) és Peugeot Boxer 3.0 D (214000km) használtam a kék spurit.
Soför vagyok általában fix távokon szoktam tankolni és nézni a fogyasztásokat!
Ausztriában szoktam tankolni ultimate diesel üzemanyagot. Miután visszaálltam normál üzemanyagra és elkezdtem használni a kék spurit nagyobb lett mindkét autómnál a fogyasztás! Biztam benne, hogy ez csak átmeneti állapot de sajnos nem az volt! Ezek után ismét ultimate dieselt tankoltam és a fogyasztás csökkent és hallhatoan finomabb és szebb lett a motorok járása!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 04. - 20:48

Kedves Érsek András Úr!

Nagyon ritka az, aki nem vesz észre semmit, ha attraktívan kiemelkedő üzemanyaggal jár!

Kizárt, hogy nem kezdte rendbe tenni az rendszert. Azért segítenénk, ha a körülményeket megírja!

Milyen évjáratú a gép, motor típusa, mennyit futott összesen, és SPURI-val? Hogyan adalékolta? Milyen mennyiségbe?
Hogyan viselkedik a gép, sok szindrómában változik a jó üzemanyagtól a gép. Írjon egy-kettőt, és megpróbálunk rájönni miért nem lett jobb az autó. Kíváncsi lennénk kollégáinkkal a füstre, kipufogó végre, hangjára, nyomatékára, teljesítményére, fogyasztására, és azt hogyan mérte?

Elöljáróba azért leírom, nincs kizáró ok semmilyen motor típusnál! Minden belső égésű motornál hasznos a SPURI, különösen a JG-2 típust lehet érezni szinte egyértelműen.

Nyilván az évi félmillió darabot, aki megvásárolta, mindenki érezte a hatást. Másképp újra nem vásároltja meg minden évben, törzsvásárló szerűen!

Előre is köszönöm részletes válaszát! Tisztelettel SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Érsek András
Esztergom
Elküldve 2019. August 04. - 16:03
Üdv! Használtam 4 hónapon keresztül a kék spuri adalékot de szerintem semmi hatása!!!!!!!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. August 03. - 18:43

Tisztelt H.Szabolcs!

A SPURI adalékok fejlesztése folyamatos. A mindenkori üzemanyagokhoz illeszkedik! A bio tartalom, bizony nem tesz jót a motoroknak, főleg a kopáscsökkentést, fűtőértéket, és egyéb fontos tényezőket kell kiküszöbölni.
Ezt meg is tesszük, amikor megjelenik az emelt "bio" tartalmú üzemanyag.

Erről külön cikkben fogunk részletesen írni. Addig is a szokásos normál adalékolást, folyamatosan használja, kedves Szabolcs, és motor védelme megoldott lesz!

Pontosan még nem tudni, hogy mennyire más lesz az új üzemanyag, elképzelhető, hogy több kell majd bele rész arányosan, de azon vagyunk, hogy koncentrálni tudjuk az adalékot, amivel nem fog változni a beöntött mennyiség.

Másra is figyelni kell, hiszen rengetegszer újra krakkolják az üzemanyag alapjait, ami ugyanolyan veszélyes, mint a bio tartalom. Sőt, a műanyag hulladék, és egyéb vegyi melléktermék nyers bekeverése is egyre több gondot okoz, egyes üzemanyagoknál.

Pld. műanyag palackok, és egyéb műanyag melléktermékek , üzemanyagként való keverő komponensként való alkalmazása igen veszélyes. Minden nézőpontból. Nyugaton, már szabály, hogy nyersen nem lehet bekeverni, csak a kőolajhoz, és lepárlással, hidro-krakkolással újra fel kell dolgozni. Ez sok energia nyilván.
Reméljük erre előbb utóbb lesz magyar tiltó rendelkezés is! Mert addig is a nyugati olajtársaságok Kelet-Európát üzemanyag szemét-dombnak nézik!

De majd részletesen erről akkor, ha analizáljuk az új üzemanyag kollekciókat!

Nagyon szépen köszönöm igen értékes, és előre mutató kérdését!

Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
H.Szabolcs
Nagykanizsa
Elküldve 2019. August 01. - 22:53
Tisztelt Farkas Kálmán!

Most olvasom, hogy jővőre nővelni fogják a biotartalmat a benzinben és a gázolajban, sajnos. A kérdésem az volna hogy miként változik az autók üzemanyagfelhasználása és ez befolyásolja e a Spuri adagolását vagy összetételét? Köszönöm válaszát!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting