Kezdőlap arrow Vendégkönyv

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 2 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa473
mod_vvisit_counterTegnap560
mod_vvisit_counterEzen a héten4553
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13925

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Vendégkönyv olvasása
Megjelenítve 1 - 30 ból 1900 találat Új hozzászólás írása
Minden bejegyzes megtekintese egy lapon
Név Hozzászólás
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 21. - 14:15

Kedves Gábor!

Nagyon kedves, hogy részletesen leírta a történetét!

Így terveztük, a működéshez idő kell. Nem lehet gyorsan drasztikus takarítást végezni. Szép lassan türelmesen észre sem veszi a tulaj, hogy az egész rendszer kitisztul. Gondoljuk el, ha pld, az egyes sok vizet tartalmazó tankból az egész víz állományt kivinné? Mit okozna?
És ez érvényes bármely lerakódásra.
Rögtön megállna az autó!
Természetesen attól is függ mennyire szennyezett a rendszer. Ezt sosem tudni több éves autónál. A tulaj persze mindig máshogyan gondolja, de a kitartás mindig meghozta a tiszta üzemanyag, motor, és kipufogó rendszer által az eredményt.
Mégpedig a hosszan tartó probléma mentes működést.
Zárásként írom, hogy köszönöm a türelmét, bizalmát, így kell működni a SPURI-nak.
Teszi a dolgát, amikor észre sem vesszük, hogy milyen borzasztó üzemanyagot tankolunk véletlen!
Erről pedig nem autós tehet!
Ezért is megelőző jellege a SPURI-nak kiemelkedő!
További balesetmentes vezetést kívánok Önnek. Még egyszer köszönöm, hogy leírta tapasztalatát.
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gábor
Budapest
Elküldve 2019. March 20. - 18:13
Üdvözletem!
Tapasztalatomról szeretnék beszámolni,egy tavaly májusban vásárolt,2007-es 1.6 diesel mazda 3 kapcsán,hogy miért is használom a spurit tizen éve.
Az autóban garantált 149 ezer km volt mikor megvettem,ezt garantálta a kereskedő,hogy tuti benne van,a többi az x faktor.
13 ezer km - mentem az autóval.Az autót átvenni már a kék spurival mentem,rögtön tankolás betöltés.Komplett szervíz,vezérlés,olaj,szűrők cseréje.Második tankolásnál,a fogyasztás,4,6 liter.
A harmadik tankolás környékén,orrfacsaró kipufogó bűz,fekete füst mely az 5 ik tankolás környékére szűnt meg.Novemberben hatodik tankolás után
néhány alkalommal nehezen volt indítható az autó,ill melegen az alapjárat ingadozott.Diagnosztika, egr szelep akadást mutatott ki.
Szerelőm mondta,hogy a következő olajcserénél,megpróbál egy egr tisztitást.
Utána három tankolás spurival.Csak tette a dolgát.
Februárban olajcsere,egr leszerelés,tisztitást nem igényelt,tárolt hibakód sem található.
Viszont,2 izzítógyertya is rossz volt az autóban,amit a télen én észre se vettem ,mert pöcc-röff indult.
A fogyasztás annak ellenére maradt 4,6 környékén,hogy egy számmal nagyobb kerekeket kapott az autó.És a kék spurival azért a lábam is nehezebb.
A spurihoz idő kell,de szinte láttam magam előtt,hogy hat végig a hatása,tankról tankra az üzemanyag betöltésétől a kipufogó végéig.

  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 20. - 17:56

Kedves K.György!

Nagyon örülök, hogy hasznos volt a SPURI, szerintem lesz még jobb is. Hiszen egyre javulni fog, és ez a motor ugyebár nem egy kicsi típus.
Az már sokat jelent, ha szép simán megy, ezek szerint jól jön neki az igazán minőségi üzemanyag. Lehet, hogy még a tizedik teletanknál is javul, a SPURI használata közben.
Ne felejtsük el, hogy a gép ha jobban szeret menni, azt az ember élvezettel ki is használja. Ez az erős gép pedig erre való!
Örülök, hogy aktívan segíthettünk Önnek! Külön köszönöm, hogy vette a fáradságot, és megírta tapasztalatát a többi autósnak!

További élvezetes autózást kívánok!
Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. György
Monor
Elküldve 2019. March 20. - 05:40
Üdvözletem! Ford mondeo 2.5 v6 170le automba kezdtem el használni a piros adalékot. Kedves szerelő barátom ajánlotta mondta hogy kb 5 tank után lesz az hogy érzem a hatást nos ez meg is történt a fogyasztás annyira nem ment lejjebb de az autó könnyebben indul és jobb a futás teljesítménye neki ami már siker számomra.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 18. - 21:40

Kedves Gabec!

Jó lesz ez, mert ezek szerint csupán csak kicsit volt szennyezett a rendszer!

Minden rezdülésébe észre fogja venni a változást, mert a füst csak egy dolog a sok közül!

További jó kis autókázást!
Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 17. - 23:48
Türelmesen végig csinálom. Mert bár sokat nem mentem vele,de ma belement 40-50 autópályás km. S a korábban említett korom kipöffenésnek nyoma sem volt. Lehet csak én képzelem be,de ezután könnyedebben is ment az autó,mert nyilván ennyi idő alatt még sok mindent nem csinál az adalék. De bizakodó vagyok! Az a fontos,hogy egészséges legyen a motor még így 318 ezer kmrel is a hátamögött. Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 17. - 22:41

Kedves Gabec!

Mi megmondjuk őszintén, a SPURI akkor tud tisztítani, ha még nagy a baj. Nem úgy hirdetjük, mint egyes konkurencia, mintha mindent felrak, visszaépít, mert ez lehetetlen.
Sajnos a SPURI sem folyékony autószerelő!
De a viccet félretéve, ha mechanikai sérülés nincs a gépnek, jól zár a füstgáz visszacsapó szelep, a tengely ép, nincs elhajolva, nincs elkopva, a kipufogó, és szívószelepek is épek, a kompresszió gyűrűnek nincs törése, és még sorolhatnám az alkatrész elhasználódást, akkor megoldja a SPURI a tisztítást, hacsak ez a gond! Tehát 4000-nél sem lesz füst.

Sajnos távprognózist nem tudunk készíteni, de nem kerül semmibe, ha pár alkalommal SPURI-s benzint tankol, mert meghozza bőven az árát, az teljesen biztos! A príma üzemanyag mindig kell a motornak.
A tisztán tartás, megelőző jelleggel olcsóbb, mint a gyors után tisztítás.
Tehát normál 95-ös benzin, +SPURI 3-4ezlelék 1-2szer,és, ha javul akkor rendben minden! Érezhetőnek kell lenni a változásnak, ez biztos! Ha nem, akkor szerelő kell, mert egy benzinesnek nem szabad semmiféle füstnek látszania!
Köszönöm, hogy megírta őszintén mit vár el a SPURI-tól.

További élvezetes autózást kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 17. - 13:11
Amit én várok,hogy tiszta legyen az egész rendszer. Ugyebár a direkt befecskendezős motornak a szelep kokszosodás az árnyoldala. Ezt akarom elkerülni és megelőzni. Ha érzek változást azt mindenképp megírom,mert hasznos információ lehet.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 17. - 12:05

Tisztelt Gabec!

Nem vész össze az biztos. Azért sem, mert a SPURI egy valódi, állandóan fejlesztett illesztett adaléka az üzemanyagnak! Az üzemanyag gyártás állandóan változik. Az említett kegyszer pedig több, mint 50éve ugyanaz. Az elmúlt 26éve mi sem mértünk benne mást. Tehát nem lesz semmi gond, nem oszt, nem szoroz!

A benzinesre nem jellemző a füst, de, amely problémára én gondolok azt szerintem simán felkonfigurálja a SPURI.

Kis türelmet kérek, míg tank betöltő nyílástól a kipufogó végéig ki nem tisztítja a rendszert a SPURI. Meg fogja oldani a szerényebb füstöt, az biztos. Lehet emelni a dózist, 3-4ezrelékig, ami kicsit hamarabbi eredményt hoz. És még a JG-2 sport adalékunkból is lehet 1-2 tankolással kényeztetni a gépet.

Az eredmény biztos, és érezni fogja a SPURI hatását teljesen egyértelműen! A nagy motor, és a városi forgalom pláne indokolja.

További biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gabec
Budapest
Elküldve 2019. March 16. - 21:40
Tisztel Farkas úr!

Ma vettem egy 125ml-es piros Spurit. Bele is öntöttem tankolás után az autóba ( Toyota Avensis 2.0 D4 benzin). Kérdésem az,hogy nem fog-e összeveszni a korábban beleöntött - kb 3 tankolással ezelött - STP injektor tisztítóval? Úgy tervezem,hogy rendszeresen fogom használni a Spurit,hogy tisztán tartsam az autót "belül" is. Főleg a motor fajtája miatt. Sajnos rövid távokat megy városban és csak hétvégente tudom megkergetni,olyankor 4 ezer felett kormol is,olyan mintha egy dugót prüszkölne ki magából. Kiváncsi leszek ez később megszűnik a Spuritól vagy sem.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 12. - 13:34

Kedves Gábor!

Ettől biztos nem rángathat, még ilyen senkivel nem fordult elő. Viszont a sok víz a tankba lehet ilyesmi szindrómával, de csak ha van más egyéb kopása is a gépnek!

Ez azonban el fog múlni. Írja meg kérem mennyit futott összesen a Ford! Mennyit tett a SPURI-ból, és mennyi gázolajba, valamint melyik SPURI-t. Lehet, nem csak 4-5 tankolás kell neki, hanem 8-10-ig folyamatosan javulni fog!
Idő kell, hogy a tanktól a kipufogó végéig tiszta legyen a rendszer! Roppant sok alkatrészt kell megtisztítani a SPURI-nak, mire az energiáit a menet-teljesítményre tudja fordítani! Tehát türelem a jó üzemanyag csak jót tesz a gépnek. A végén élvezni fogja ahogy szépen fog húzni! Írja meg mi lett a géppel. Ha nagyon zavarja, akkor a normál MOL gázolajhoz öntsön másfél szeren JG-2 adalékot, hamarabb eltávozik a sok kondenzvíz a tankból!
Köszönöm írását, hiszen mindenki tanulhat belőle!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 12. - 13:15

Kedves István!

Igen az elefántos kút is jó, ugyanaz!

További jó autózást kívánok!

Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Gábor
Nagykörös
Elküldve 2019. March 10. - 23:32
Üdv. Minap barati unszolasra vasaroltam piros szinu spurit 1.8tdci focusba. Azota rangat a gepkocsi allando sebessegnel. Kerdesem hogy esetleg kart tehet az eddig evekig problemamentes kocsimban? Teli tankhoz adtam az adalekot. Eddig 300km t mentem a bekevert problemas gazolajjal....
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kalecz István
Vác
Elküldve 2019. March 10. - 10:23
Tisztelt Kálmán!
Köszöböm válaszát. Ez egy 10 éves autó, nem rég vásároltam. Szerrtném legjobb állapotban tudni, ezért kezdtem Spurit használni. Igen barátok ajánlották! Szóval ne az említett kút prémium Dízelét hanem sima Mol gázolajat yankoljak a spuri mellé? Esetleg "Elefántos" Mpetrol kútról is tankolhatok? Oda is a Mol viszi az üzemanyagot.
Köszönöm.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 09. - 21:00

Tisztelt Kalecz István Úr!

Örülök, hogy a SPURI-nak bizalmat szavazott. Azonban óvatosan kell az elvárásokat kezelni, de mindent megtettünk, ami a mai technika, ami igazi, kézzel fogható, és érezhető eredménnyel párosul, ha SPURI-t használ.

Szép sorba a felvetéseire.
Nem tudni, mennyit ment, és milyen körülmények között a gép, ezért a szennyeződéseket nem lehet látni előre. Tehát lehet tíz tank is kell, ha régebbi az autó, és sokat futott!
Más!
Nem jó tapasztalatunk van a említett gázolajjal, ezért kérem nagy forgalmú MOL kúton tankoljon. Higgye el jobban jár! Vizsgáljuk folyamatosan és teszteljük a kutak gázolajait. Itt, nem lenne publikus, ha leírnám mi a baj vele!
Az Ön autójának porlasztócsúcsa van és nem biztos a diagnosztika, ha nem kivett állapotba BOSCH padon nem vizsgálták! Ott több paramétert tudnak vizsgálni, ami pontosabb képet ad, mint résolaj mennyiség! Porlasztási kép, mennyiség, nyomás, stb is pontosabb, ráadásul a négy csúcs egymás melletti teljesítése is sokat mondó lesz a üveg hengereknél! Megjegyzem a négy sosem egyforma teljesen új korában sem, hátha még használtan! mindig máshogy teljesítenek! Kizárt dolog, hogy hajszálra egyforma! Ebből viszont az következik, hogy 10% kisebb üzemanyag adag nem lehet gond!

Ha a porlasztó csúcs apró furatainak egy része már nagyobbak a kelleténél, egy része pedig dugult, beégett akkor is okoz ilyet a Ford TDCI motorjánál. Tapasztalatok szerint 1, és 4 hengereknél. Viszont más gond is lehet, kb egy tucat vezérlési, ECU, érzékelők, stb.

A SPURI léte a megelőzésre épül. Mi nem ígérjük az alkatrészek felújítását, mint legtöbb üzemanyag adalék márka.

"A SPURI nem folyékony szerelő."

Valószínű több ismerőse is pozitívan nyilatkozhatott a termékeinkről. Van tisztító hatása is a SPURI-nak, de egy határig, amíg nem romlott el az alkatrész!
Ezt pedig előre nem lehet látni! Veszíteni viszont nem tud a SPURI használatával, mert a Jó üzemanyag mindig kell a motornak!
Sőt kell az üzemanyag tanknak, az üzemanyag rendszernek, és a motor után lévő kipufogó rendszernek is!
Összefoglalva türelmét kérem, és sokkal jobb lesz a gép, még ha a porlasztó csúcs hibás is marad! Ez teljesen biztos.
Tehát előre az eredményért, és biztos célba érést kívánok!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Kalecz István
Vác
Elküldve 2019. March 09. - 14:13
Tisztelt Kálmán!

Egy 2.0 TDCI Galaxym van, aminek egyik injektora kb 10%-kal gyengébben teljesít alapjáraton Diagnosztikával mérve. Beöntöttem a tankba az első adag Spurit, maxxmotionnal keverve tele tankoltam. Ha folyamatosan használom így,( kb 5 teli tank) lesz-e javulás a befecskendező működésében?
Válaszát köszönöm.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 07. - 12:22

Kedves Tamás!

Ez természetes, fontossági sorrendet kell felállítani az életbe is! Nálunk a vásárlóink valóban az elsők! Nekik legyen jó, ebből pedig következik a jó forgalom is. Ez ilyen egyszerű! Minden egyes felhasználónk, érdeklődővel egyenként foglalkozunk, ami ugye összességbe több százezres tömeg! A kollégáink azért dogoznak, hogy egy becsületes termék mellé, a tájékoztatást is nyújtsa!

Lehet hamis nyomatékpadi eredményeket posztolni, de a lényeg a hosszú távú felhasználói tapasztalat. Mi nem azért vagyunk, hogy fogyasztás csökkentéssel adjuk el a terméket, hanem a hosszan tartó üzembiztonság miatt. Ezért bizony soká derül derül ki, milyen hasznos is a SPURI. Akinek van türelme, mint Önnek is Tamás, már tapasztalta.
Jól írta, hogy nem is érti, miért nem használja mindenki.
Igen, ezért a szlogenünk, hogy:
"SPURI nélkül, lehet menni, de nem érdemes!"
További biztos mindenkori célba érést kívánok!

Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Győr
Elküldve 2019. March 07. - 00:48
Tisztelt Kálmán! Köszönöm a gyors, és hihetetlen jó szakértői választ! Ritka az ilyen cég ahol ennyire foglalkoznak a vevőkkel! Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. March 06. - 20:59

Kedves Tamás!

Jól írta, hogy a motor minden üzemanyagot érintő alkatrészénél a védelmi vonalat látja el a SPURI!

Ebből eredően a fogyasztás csökkenése a tökéletesebb üzemmódból jön! A honlapunkon a benzin jellemzők között az egyik, de nem a legfontosabb jellemző az oktánszám!
Továbbá, általában szúrópróba szerint nézzük a kisérleti oktánszámokat, minden kütnál vegyesen! Jóval magasabb a 95-nél. 2-3mal biztos, tehát simán megvan! Ráadásul ez a motor is tudja kezelni.
Továbbá, azt tudja-e, hogy jó kormos égéstér 5oktánt is ront a körülményeken! Tehát egy 98-nál is kopogna!
Továbbá az etanolos benzin nagyon hamar beszippantja a kondenzvizet, ez pedig oktán vesztéssel jár! Ez szintén 5 oktán mínusz is lehet! Tehát a tíz összeugrik hamar negatívba!
A SPURI folyamatos használata ezt oldja meg! Így már gondolom érthetőbb!
Azon kívül, igen a normál adalék mennyiségnél a piros 50liternél kb. 1-2 oktánt jelent. a dupla is kb 3-at. A JG-2 már mindezt plusz 50%-kal toldja meg! Pedig nem ez a lényeg! A gyár biztonsági okokból ír elő magasabb oktánszámú benzint az előbbi okok miatt!
A többi, mintegy három tucat benzin jellemző is van olyan fontos, mint az oktánszám!
Ennek az elnevezése TSI az AUDI motorokat pedig TFSI -nek hívják.
Kevés a különbség, de van!
Nincs túl feszítve ez a motor, mert a Honda már szívóba évekkel hamarabb 201LE produkált. Az EVO 6 pedig szintén két literes motorba ekkor már a 280LE tudta!
De a németek ekkor benzinbe nem sokat fejlesztettek.
Van némi hibája, de csak akkor, ha agyon zavarják elég hosszan. A többi dolog az autóba nagyon minőségi! Egy a lényeg, a meleget nem nagyon szereti, ezért a hűtés miatt a SPURI hűtőgél komponense nagyon jól jön a GTI-nél.
Még valamit, több összegyűjtött tapasztalat szerint az országúti 6.3 fogyasztás 90km/h -nál nem valós.
Jó, ha 7.5-8.5 között kijön! Sajnos ez van! De ha zavarássza az ember élvezetből, bizony egy 100km-es hosszú távon, sikerül könnyen a 18-20literes fogyasztást kihozni belőle! No itt is sokat tud segíteni a SPURI! A JG-2 itt is hatványozottan éri a pénzt. Ez tapasztalat! Több ismerőstől összegyűjtve.
De státusszimbólum, és sportos élményt nyújt az biztos! Cserébe többe kerül egy kilométer jóval, mint a dízellel.
Ennyit dióhéjban, én másfél szeres JG-2-vel üzemeltetném, megéri, meghálálja! A dinamikus előzésnél pedig nem kell rettegni, hogy baj lesz! Pláne kánikulában!
További élvezetes autózást kívánok önnek!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Nagy Tamás
Győr
Elküldve 2019. March 06. - 18:16
Tisztelt Kálmán! Nemrégen vásároltam egy GTI V Golf 2.0 TFSI 2006 os járművet, tudomásom szerint eléggé érzékeny a motorja az üzemanyagminőségre, illetve a 98as oktánszámot javasolja a gyár. 100as prémiumbenzit nem szeretnék tankolni bele a tetemes felára miatt, 98ast meg már nemigen lehet kapni. Kérdésem a következő: ugytudtam hogy csak a kék verseny spuri emel oktánszámot, viszont egy repi kis szorolapukban ami csak a pirosat hirdeti, abban is emliti az oktánszámemelést, ezért kérdezem, melyik adalék lenne a legjobb ennek a motornak és milyen arányban, hogy megközelítse az adott 98 értéket? Szeretném a legjobbat adni a gépnek. Érdekelne még ha van ezzel a motortípussal tapasztalatuk a spuri jótékony hatásaira nézve! Megjegyzem egy több mint tíz éve spurizós elégedett ügyfél vagyok, piros verziót diesel motorokba használtam eddig, tapasztalataim: dinamikusabb vezetésélmény, elviselhetőbb kipufogófüst szag, télen mindig indult, fogyasztást nem mértem egyéb okok miatt de az árát tuti visszahozta érzésre, akkor meg 0-án vagyunk töltségileg, ezért nem is értem aki nem használja... semmilyen motorikus alkatrész nem ment tönkre, lehet tényleg segitett a spuri! Smile Válaszát előre is nagy érdeklődéssel várom, és köszönöm!
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. February 25. - 21:35

Kedves Szabolcs!

Nagyon beletalált a közepébe, most gyűjtjük a tapasztalatokat, rövidesen, komoly cikk fog megjelenni, konkrétumokkal.
Sőt most tesztelünk egy AUDI A3 Etront is.
Annyit mondhatok, hogy a hibridek változó terhelési görbéje miatt, hasznosnak mutatkozik a SPURI. A miértekre keressük a választ, kérjük, a pontos mérési értékek befejeztéig türelmét.
Nyugodtan kezdheti használni, elégedett lesz! Ez a tapasztalat is nagyon jól jön majd! Ez a fajta autó pláne remek, mert nem szerepel a teszt listánkba. Kérem, hogy a cég emailjára írja meg a pontos gép adatait, fogyasztását és, hogy mit tapasztalt eddig, előny-hátrány a gépnél aztán honoráljuk egy kis ajándékkal! Megkezdheti a tesztet.
Töltés, akkukapacitás, téli, nyári stb. minden tudható műszaki paraméter.
Tehát címünk: info@spuri-adalek.hu

Köszönjük szívességét kollégáim nevében is!
További biztos célba érést kívánok!
Üdvözlettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
H. Szabolcs
Nagykanizsa
Elküldve 2019. February 23. - 22:16
Tisztelt Kálmán!

Mivel a vendégkönyvben nem találtam információt, akkor lehet, hogy elsőként keresem meg ezzel a kérdéssel. Toyota Auris Hybrid 2014-es, milyen eredményekre számíthatok a Spuri használatával? A korábbi autóimnál is használtam nagy megelégedéssel.
Üdv.
H. Szabolcs
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. Róbert
Mecseknádasd
Elküldve 2019. February 19. - 11:27
Tisztelt Kálmán!

Köszönöm válaszát!
Szeretnék lassan 700 km után tapasztalatot írni a kék spuriról.
Mielött belemennék az autóról picit, hogy bármely fórumolvasó pontosabb képet kapjon.
1.9 pdtdi skoda superb 2005 évjárat. A motorban 308 000 km van.
Több mint három éve használom a gépjárművet s azóta beleraktam lassan 60 000 kmt.
Nagyon hálás bátári nagy utastérrel rendelkező jószág. Én úgy nevezem, hogy a kis tehenem Smile
Panaszom nem lehet a gépre. A legkissebb motorteljesítménnyel ellátott szerketet. Ami gyárilag 100 lovat jelent. Januárban Szekszárdon a Rigotechnél motordiagnosztikás teljesítménynövelést kapott a tehénke. Az első mérés 102 lóerőt tudott 3926 rpmnél és 255Nm nyomatékot 2124 rpmnél. Csináltak két új programbeállítást rá, ahol a második beállítás volt számomra optimális. 134 lóerő már 2820 rpmnél és 357 Nm nyomaték már 1854 rpmnél. Ez nagy változás az autó menetdinamikájában.
Nem vezetek másként mint szoktam csak az autó lett lendületesebb. A villámtehén Smile
Azóta belekerült egy adag kék spuri egy tank üzemanyaghoz. Kicsivel több mint 700 km után a következőket tapasztalom ugyanazon vezetési stílus mellett. Csendeseebb s a fülnek kellemesen csilingelőbb dieseles motorjárás. Az autó csendesebb. A kipufogógáz szaga megváltozott. Pozitív irányba. Mintha illatosítót raktam volna bele, kis tulzással de így van. Dombon felfele alsó tartományban nem kell visdzafelé kapcsolgatni. Mintha egy bika tolná hátultól Smile olyan a dinamika.
És ami a mai reggelen teljesen megdöbbentett: Nyáron munkába menet az átlag fogyasztásom ritkán benéz 5 liter alá. És nem 60nal tötyögök végig 35 kmert, hanem odafigyelek az autó minden rezzenésére több okbol is.
Ez a km Mecseknádasd lakhely Szekszárd munkahely közt értendő. Hogy pontos legyen: reggel garázsból kiállás motor leáll, gyerekek be s irány az ovi. Motor leáll gyerekek be s go tovább. Majd Hidason beszáll egy kolléga, ahol megint csak megállok. Majd bemegyek Bonyhádra megállok, kollégák be s irány Szekszárd, ahol majd átkocsizok a városon. Tehát a 35 km így jön össze. Legtöbb esetben ezt a távot 5.1 fogyasztással tudtam megtenni. Ha nem volt oviba menet akkor benéztem 5 alá is. De vegyük a normál esetet s az 5.1 et. Ma végig - 2 minusz 3 fokot mutatott kintre az autó hőfokmérője s 5 literrel tettem meg ugyanezen távot. Amit eddig télen 5,4-5,7 között sikerült. Ez nem semmi!!! Nekem a fentiek bizonyítanak!!! Úgy hogy Kálmán 10 tank üzemanyagot írt ahhoz, hogy a sok mocsok kipucolodjon az automból. Ha 700 kmen ilyen a változás, mi lessz 10-12000 km után. Nagyon várom Smile
Annyit megigérek, miután megvolt a 10 tank elmegyek s a Rigoteches fiuknál ismét csináltatok rajta egy motordiagnosztikát s kíváncsian várom, hogy a 2-4% teljesitménynövekedés az én tehenemnél mit fog mutatni. Smile
Mert eddig a kék spuri az autómnak a magyar redbull Smile
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. February 18. - 23:29

Tisztelt Tóth Attila!

Köszönöm tájékoztatását!
Meg fogjuk kérdezni a BÁRDIAUTÓ-t.
Az árat mi nem emeltük. Nem tudjuk a viszont eladóink árait befolyásolni.

Más.
A SPURI elsősorban nem fogyasztás csökkentő, hanem a jó üzemanyag alkotója, mely a hosszan tartó autó záloga! Mellékhatás a fogyasztás csökkenés!

A Piros normál üzemanyagunk az ár megtakarítás ideális arányát jelenti.
A JG-2 Sport adalékunk a feszített géphasználatra, magasabb megóvási védelmet nyújt. Kb. annyit takarít meg amennyibe kerül.

Javaslom, más kereskedőtől vásároljon! Ott, ahol az 1816Ft-os ajánlott kisker árat tartják! Így már az 5-6 liter megtakarítás 50literbe teljesen a komfort zónába esik! De lehet a társ üzemeltetőnél itt a Webshop-ba is rendelni. Több darab vásárlásakor még kedvezményt is kap.
Remélem tudtam segíteni!

További mindenkori biztos célba érést Kívánok! Tisztelettel! Farkas Kálmán

.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. February 18. - 23:10

Kedves K. Róbert!

Nem baj, ha kérdez, válaszolok. A bonyolult konfigurációk jellemzik a szénhidrogén származékokat! Heterogén kb. 450 alkotóból kellene állnia. Ma mintegy negyede hiányzik belőle!
Mivel a sok hidrokrakkolás, és más típusú krakkolás eredménye az egynemű anyag, valamint rövidebb szénhidrogén lánc, ezért az egyik alkotó fölül helyezkedik el, az alsó részen pedig a Bio olaj származékok. Leginkább közötte semmi! Ez egyrészt a intenzívebb kezdeti égést kialakulást eredményezi, ezért érzi mintha dinamikusabb lenne! De középső régió, amelyben az értékes alkotók, detergensek, diszpergensek, kopáscsökketők, stabilizátorok, stb. helyezkednek el!
Konklúzió, hogy a fogyasztásban nem érzi, valamint hamarabb elkopik az a motor. Továbbá, a többlet bevitt nitrogén megviseli a kipufogó rendszert. Tehát a tartósság sérül!

Adalék fajta használata a célon múlik. Mennyire szeretne jót megadni a gépnek? Erre van cikkünk a főoldalon jelentősen lejjebb görgetve. Így kezdődik: A piros , vagy a kék spurit...
spuri-adalek.hu/content/view/238/1/ itt a cikk!

Ha a SPURI ezen régi gépet teljesen kitakarítja, érezhetően remekül fog működni! Míg azonban más működési mechanizmus által a kormosodás, és szennyeződés rakódik, a problémák beálltáig, addig látszólag minden rendbe! Tehát a SPURI takarít, energiáit erre pocsékolja, addig nincs jelentős javulás!
Később, ha tiszta a rendszer a tanktól, a kipufogó rendszerig, ismét prímán üzemel!
A SPURI-nak idő kell! Leginkább megelőzés a feladata. Ezzel viszont később jön az intenzívebb hatás. De jön, az biztos! Ezt minden törzsvevőnk meg tudja mondani!
A tiszta gép jól üzemel! Így a mellékhatás a kisebb fogyasztás lesz!
A jó üzemanyag fogalom. Sok, sok megtett út után derül ki a tartósság, a minőség! Milyen műszaki állapotba van az autó.
A PDTDI pedig a hengerenkénti magas nyomású rendszerrel érzékeny a jó gázolajra. Gondolja el, milyen koszos lehet csak a tankba, és máshol is?
Amit ön érez az OMV miatt, sok mindenre tehető, de amire leginkább diagnosztizálható innen, azt látatlanból nehéz megmondani.
Javaslatom, hogy a 2005-ös gépet, legalább tíz tele tankkal adalékolva járassa ki. Teljesen biztos szépen talpra áll a gép!
Mindent nem lehet leírni itt a vendégkönyvbe, de a cikkekbe a honlapunkon megtalálható.

Köszönöm kérdését!
Tisztelettel! Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
Tóth Attila
Budapest
Elküldve 2019. February 18. - 13:10
Ma vettem a UNIX-nál egy kis kék Spurit. Az eddigi 1800-2000 ft helyett 2405 Ft-ért. A végén az 5 forint ilyen árrésnél már viccnek is rossz. Így már azért nem akkora buli adalékolgatni rendszeresen a benzint.
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. Róbert
Mecseknádasd
Elküldve 2019. February 15. - 11:41
Tisztelt Kálmán!

Köszönöm válaszát.
Ha nem baj, feltennék további kérdéseket.
Akkor most a skoda Superbbe melyik spurit használjam, a kéket vagy a pirosat kezdésnek. Az ára nem befolyásolja a döntést, mert kilóméterre visszaszámolva minimális a különbség, ellenben megköszönnék egy szakértői véleményt.
Következő kérdésem az lenne, mert olvasgatva a vendégkönyvet nem nnagyon ajánlják sem a shell, sem az Omw üzemanyagot. Én a Mol k<tas üzemanyagban csalódtam, mert mihelyt belekerűl több tank után máris dinamikavesztést tapasztalok amit gázadásnál lehet a legjobban érzékelni. Sajnos. Sad Majd megint átállok Omwhez és már a második tanknál érezhető a dinamika visdzatérés.
Mind ez adalék hozzátétele nélkül.
De olvasgatva a lentebbi sorokat, most teljesen elbizonytalanodtam. Akkor most mely sima üzemanyagot tankoljam s rakjam hozzá a spurit?
És még egy kérdés. Egy autósnak ajánlott olajcserére (hogy milyen autó volt arra már nem emléxem) motorolajat, de kikötötte, hogy a castrolt ne rakja bele.
Én mióta nálam van azt használom. Ellenben, ga tud jobbat ajánlani szívesrn kipróbálom.
19 pdtdi Skoda Superb 2005 évjárat Avb motorkód.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Róbert
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. February 15. - 11:15

Kedves K.Róbert!

Nagyon remek, hogy részletesen írt nekünk, és olvasóinknak. Ebből is látszik, Ön is szeretne biztonságos autót magának!
Jól is van ez így!

Igen kell régi autónál jóval nagyobb türelem! Nem lehet megmondani mennyi, csak becsülni! Ha még nem látott SPURI-t soha a sokat futott gép, bizony néha, még a 15.-ig tankoláskor is tud érezhetően javulni!

Nem folyékony szerelő a SPURI. Leginkább megelőző tudással felvértezett, de a tapasztalatok szerint jó kis takarítást végez, ami a gépnek javára válik.
A kipufogó hang pedig ne zavarja, míg más lesz vele! Rengeteg diagnosztizálás lehet, innen nem is tudom melyik irányba mutassak!
De vegyük azt, hogy kondenzvíz van a tankba amit évekig gyűlt! Pld 5-6 deciliter simán. Annak a piros spurinál kell kb. 1,2 lier SPURI adalék, hogy diszpergálja!
De addig kicsit érdekesebb lesz a motor működése. NEM KÁROS! kiszámított! Ekkor még nem képes semmi mást konfigurálni, mert a SPURI erejét a tank víztelenítésére pazarolja!
És ugyan ki tudja az mennyi?

Továbbá, a dugulási elméletek! Kicsit lejjebb a Hondacco néven pont ezt fejtem ki a vendégünk ezen felvetésére!
Röviden, a SPURI pont azért van hogy ilyen ne legyen! Precízen tervezett óvatos, lépcsőz tisztítás. A SPURI 26-éves gyakorlatában nem volt soha dugulásunk!
Tehát használja nyugodtan, és türelemmel, biztonságosan el fog jutni A-ból B-be! Ezt a több százezres törzs vevői körünk meg is tudja mondani!

Ne feledje!
SPURI nélkül lehet menni, de nem érdemes!

Üdvözlettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
K. Róbert
Mecseknádasd
Elküldve 2019. February 14. - 17:23
Sziasztok.

Véleményt és egyben tanácsot is szeretnék írni, kérni.

Öcsém azon magyar honfitársak közé tartozik, aki külföldön (Svájcban) értékesíti munkaerejét szakmunkásként igen jó sikerrel.
Sokáig a megtett utat oda visssza ha jól tudom 2006 vagy 2007 es hatos diesel mazdával tette. Sokat mondogatta, hogy jajj de jó lenne, ha az üzemanyag amit tankol itthon legalább az megközelitené a nyugat európait. De pont ő aki sok dok 10000kmt megtett ingában Svájc és Magyarország között ő us elkezdte a kék spurit használni. És x tankolás után a kinti üzemanyagkutakon is érezhető pozitív változások álltak be az autójánál. Kissebb fogyasztás csendesebb motor.
Ajánlására most én is vettem egy kék spurit. Van egy Skoda Superb 1.9 diesel motorral ellátott 2005-ös évjáratú gépjárművem. 3,5 éve vettem s az óra szerint tankolásnál amikor betöltöttem az első spuri adagot 307000 km volt benne. Lassan elmentem vele 500km. Nagy változások még nincsenek. De annyit észrevettem, hogy a kipufogógáz nem olyan büdös s ici picit halkabb a motorja. Nemrég elvittem karosdzériáshoz, hogy nézze meg lukas e valahol a kipufogó, mert hangosabb lett az autó. Végignézte s azt mondta sehol semmi. Ő azt feltételezi, hogy talán a rendszer ami teljesen gyári talán a valamely dob belselye kiégett, elhasználódott ezért hangosabb az autó. Nem tudom, hogy ez megállja e a heyét a valóságban, mert bontani ezért nem szeretnék, s amióta nem Mol kuton tankolok hanem Omvn javult az autó dinamikája. Egyszerűen ki nem állja az én Superbem a molkutas gázolajat. De egyre több diseles barátom panaszkodik ugyan erre.
A kérdésem az lenne a tapasztalat után, hogy a km ami nem kevés, mégis jó motor ami 1 hónapja volt motordiagnosztikán s ott is gyári adatok feletti adatokat mértek. Nálam a három és fél év alatt ez a kocsi nem kapott spurit. Csak gyanítom, hogy a hangja sem a kipufogó miatt nőtt meg. Véleményetek szerint hogy adagoljam a spurit? Bizti van egy csomó trutyi benne. 50-60 litert szoktam tankolni. Ellenben, ha sok a trutyi és hirtelen megindúl a tisztítás el ne duguljon valami. Ezek tükrében megköszönnék egy higitási arányszámot. Előre is köszönöm.
Robi
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
SZAKI Kft.
Kisújszállás
Elküldve 2019. February 13. - 13:58

Kedves Ungvári Ferenc Úr!

Most már nem mondható el, hogy nincs negatív tapasztalat, és mi töröljük.
Örülök írásának, és kiderítjük, miért így viselkedik a kicsike! Biztos van oka, vagy menet körülmények! Ám, ugyebár kizárt, hogy alkoholosabb benzinből, melynek a fűtőértéke jóval gyengébb, még kevesebbet is fogyasszon!
Bár az is furcsa, hogy a jó minőségű rétegzett, minden jóval ellátott benzinből többet fogyasszon! Szívesen megvizsgálnánk a mechanikai okait. Persze, ha engedi. A területi képviselőnk felírja a részletes adatokat a tapasztaltakról. Megkeressük a rendellenességet, mert érdekes esetnek látszik. Évente 1-2 ilyen alkalom van is nálunk, amiből sokat tudunk tanulni!
Hátha önnél a lappangó hiba később gondot okoz!
Ha gondolja az elérhetőségét az info@spuri-adalek.hu címre írja meg, és költség mentesen segítünk! Az a tapasztalat, hogy a VVTI motorok nagyon fejlettségéből eredően jól ti tudják használni a SPURI-s benzin előnyeit, sőt a túlméretezett mozgó alkatrészek tehetetlenségi törvényeit jóval 10% fölötti hatékonysággal teljesítjük!
Ezért érdekes tanulmány lesz a okok feltárása!
Köszönöm írását, várjuk jelentkezését!
Tisztelettel, Farkas Kálmán
  ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting