Kezdőlap

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa479
mod_vvisit_counterTegnap626
mod_vvisit_counterEzen a héten1738
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13663

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Nem indul az autó? PDF Nyomtatás E-mail
A téli hidegindítás a SPURI-val
ImageBizonyára mindenki tapasztalta, hogy télen a járművek jelentős része nehezebben kel életre. Ebben segít a SPURI üzemanyagadalék a következő módon: Az elkésett autós már akkor tölti bele a tankba az adalékot, amikor le van fagyva az autó. Ekkor csodákat nem lehet elvárni, csak a következő reggelen, amikor autózott már valamennyit a SPURIS üzemanyaggal.

Igazi hatását 4-5 tankolás után fejti ki igazán. Csodák nincsenek, viszont az alapvető fizikai hatások kialakulását meg kell várni. Ezen honlapon részletezve vannak azok a jellemzők, amelyek elősegítik az indítási kézség javulását. Cél az, hogy az indítómotor ne sokáig forgassa a főtengelyt, míg be nem indul az autó. Lehetőleg egy-két körülfordulás után önszántából szépen duruzsoljon a motor. Maga az üzemanyag minősége is hozzájárul a pillanatnyi égési folyamathoz, valamint a SPURIS üzemanyaggal érintkező alkatrészek felületi minősége, tisztasága is. Örömmel tapasztaltuk, hogy azok a partnereink, akik egész évben SPURI-val kezelik üzemanyagjukat szinte soha nincs indítási problémájuk. Ezzel nemcsak a motort kímélik, hanem az akkumlátort, indítómotort, generátort, generátorszíjat és minden hasonlóan nagyobb igénybevételt szenvedett alkatrészt.
 
 
Hátrányát is le kell írni becsületesen. Mivel a SPURI-val kezelt üzemanyag kevesebb hulladékhőt termel és több mozgási energiát, a szekvenciális robbanásból eredően, ezért később melegszik fel a motor. Az indítás utáni és az elindulás előtti motorjáratás a SPURI-val is csak pár perc legyen, mert környezetvédelmi okokból el kell indulni az autóval. Természetesen nagyon kímélő üzemmódban, alacsony fordulattal. A váltásoknál 1500-1800 fordulatnál magasabb tartományt sose érjünk el. Ez addig érvényes, míg a hűtőfolyadék hőmérsékletjelzője üzemi hőt nem mutat. Még ekkor is a motorolaj hőmérséklete nem éri el a kívánt hőfokot. Tehát egy pár perc ráhagyással lehet 2000 felé emelni a motor fordulatszámot.

Az üzemanyagrendszerben lévő kondenzvíz télen hajlamos megszaporodni, amit a SPURI lassanként eldiszpergál, így eltűnik a rendszerből. Ezért ajánlatos már a fagy beállta előtt 4-5 tankolással megkezdeni a SPURI adalékolását. Bár azt hangsúlyozzuk, hogy nemcsak télen kell használni SPURIT, hanem folyamatosan minden tankolásánál. Bárhogy számoljuk sosem kerül többlet költségbe a SPURI használata, úgy szerkesztettük meg az anyagot és az árát, hogy mindenképpen nyereséggel lehessen használni. Minden beinvesztált 3.080 Ft-os 500 ml-es flakon kiadott áráért a SPURI megtakarít minimum 25 liter üzemanyagot. Ezt garantáljuk. A mai kb 420 Ft-os üzemanyagáraknál ez kb. 10.000 Ft-ot jelent, amiből természetesen le kell vonni a SPURI árát. Kivonva az árából tehát megmarad kb. 7000 Ft. Tehát arra buzdítjuk Önöket, akik télen maximálisan meg voltak elégedve a SPURI-val, hogy később sem hagyják abba az adalékolást, mert nemcsak a fogyasztás tekintetében járjak jól, hanem a hosszan tartó motoréletmód és az autó javítási költségeinek csökkenése miatt is.

Köszönettel vettük, hogy elolvasta cikkünket. További balesetmentes autózást kívánok:
SZAKI KFT

2012. debember 21.
 
< Előző   Következő >
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting