Kezdőlap

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa74
mod_vvisit_counterTegnap631
mod_vvisit_counterEzen a héten705
mod_vvisit_counterEbben a hónapban705

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Profi motorhűtés SPURI-val PDF Nyomtatás E-mail

(avagy a SPURI kánikulai védelme)

ImageVannak olyan autó típusok, melyeknél a hűtési rendszer nincs túlméretezve. Használt, sokat futott motoroknál pedig több oka is lehet a túlmelegedésének. Ezen a két területen segít a SPURI üzemanyag adalékunk mindkét típusa.
Kezdjük egy új null kilométeres szalon autóval. Itt még tiszta a motor belseje, tehát ebből eredően nem lehet túlmelegedési probléma. Arra azonban gondolni kell, hogy a nyári kánikulában például egy piros lámpánál megállva a motorblokkból a hengerfej felé irányuló melegedést a hűtővíz késleltetve tudja visszahűteni. Ennek kiküszöbölésére az égéstérben történő SPURI-ban lévő hűtőgél jótékony hatása érzékelhető. Méréseink, kísérleteink szerint a kipufogógáz hőmérséklete a SPURI alkalmazásával 50-80 c-kal kevesebb lett. Ezt a fizikai tényt szondával igazoltuk.

Különösen jól jön ez a mechanizmus a turbóval felszerelt motoroknál. Köztudott ugyanis, hogy a kipufogógáz magas hőmérséklete hamar tönkre teszi a turbótengelyt és megégeti az azt kenő motor olajat.
További előny, hogy a turbós motorok levegő összenyomása által keletkezett magas levegőhőmérsékletet tompítja a SPURI-ban lévő hűtőgél kipufogó fázisban. Hogyan is működik ez a gyakorlatban? A SPURI-ban lévő hűtőgél magas nyomáson és hőmérsékleten alakul ki oly módon, hogy a gáz halmazállapotból a szén-hidrogén származékok elegyéből egy olyan hűtőgél keletkezik, ami a folyékony halmazállapotot meghaladva egészen gél formátumba alakul.
Ez a gél csak magas nyomáson létezik, és mikor nyit a kipufogószelep intenzív módon elpárolog a kipufogó gázzal együtt. Az égéstérben ez a párolgási hőveszteség egy hideg égésteret hagy maga után.
Úgy képzeljük el a folyamatot, ahogyan a háztartásban a szódás üvegbe a szénsav patront belecsavarjuk és látjuk, hogy a parton felülete a hidegtől megderesedik. Természetesen a hengerben ez nem ilyen szélsőségesen működik.
Cél tehát, hogy az expanzív terjeszkedését az üzemanyagnak, ami égéssel jár hidegebb keverékről indítjuk és nagyobb nyomatékot tudunk elérni.
A kipufogógáz leginkább a kipufogó szelepeket viseli meg különösen akkor, ha magasabb hőfokon ég el az üzemanyag. A SPURI abban segít, hogy kíméli a szelepeket.
További előny a korszerű kopáscsökkentő anyag, mely a SPURI-ban található. A csökkentett súrlódás kevesebb hőenergiát termel, így több mozgási energia keletkezik.
A nyári melegben a forró motortérben az üzemanyagok hajlamosak gázosodásra. Ennek negatív hatásai mindenki által ismertek. Ezek kiküszöbölésére tartalmaz a SPURI üzemanyag adalékunk mindkét változata gázképződést csökkentő anyagot. Összegezve tehát jótékony hatással van a kánikulai, nyári melegben a motorok élettartamára, üzembiztosságára a SPURI üzemanyag adalék. Folyamatos használatát javasoljuk, melyet több ezer gyakorlati tapasztalat is igazol.
További balesetmentes, biztonságos autózást kívánunk minden felhasználónknak!

Tisztelettel:
Farkas Kálmán
ügyvezető igazgató

 

 
< Előző   Következő >
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting