Kezdőlap

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa473
mod_vvisit_counterTegnap626
mod_vvisit_counterEzen a héten1732
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13657

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Sok pénzt jelent az információ! PDF Nyomtatás E-mail

/érdekességek a felméréseinkből/

 
ImageAz élet minden területén számít az, hogy tudjuk-e miért történnek a dolgok! Honnan és milyen eszközt lehet céljainkhoz beszerezni, és vajon mennyiért árulják a termékeket és milyen célra a különböző cégek!
Ha pár százezer autóba használják eredményesen a SPURI-t, akkor az ország kb. 5 millió járművébe miért nem?
Elgondolkodtató! Információ szegénységről árulkodik! Még nem jutott el a tájékoztatás odáig!

Például egy TV készülékvásárlás is némi tudást feltételez. Mit is szeretnénk, mit tudjon a televízió? Mennyit szánunk pénzügyileg a vásárlásra? Mennyire számít a tartósság? Számos egyéb kérdés merül fel itt is!
És ugyanazt ki,  mennyiért kínálja?
Sokszor nem is tudjuk, hogy ugyanazt könnyebben olcsóbban is be tudtuk volna szerezni! Csak nem tudtuk, honnan kellene! Nincs róla információnk! A legtöbb kereskedő ezt használja ki!
Aki tudatlan fizessen, neki legyen drágább a megélhetés!

Az élet számos területén viszont nem jól mérlegelünk! Vagy nem tartjuk fontosnak a dolgokat!
Vagy nem akarunk időt szánni rá!
Például az autónk üzemeltetésében is sokat nyerhetünk, ha tájékozódottak vagyunk! Nem kell sok áldozat, csak némi olvasottság, hogy tisztában legyünk az alapelvekkel. Egyszeri megszerezhető ismeret, viszont a gondolkodási módot alapvetően befolyásolja, ha tudjuk, hogyan működik pld. nagyjából a járművünk!
Ezt a tudást soha senki nem tudja majd elvenni tőlünk! Mindig hasznunkra válik!
Persze azt hisszük, hogy tudjuk, de ez nem egészen így van! A gyári gépkönyvi leírásokon túli szándékot is meg kell érteni! Kinek mi a célja, és meddig! Pld. az autógyárnak, a motorolaj gyártónak, az üzemanyag gyártónak!

Elérkeztünk a lényeghez! Ár-érték arány a legfontosabb! Az autógyárak 120-180 ezer km-re gyártják az autókat. Ehhez van igazítva az alkatrészek minősége, a kenőolajok, szervizek, üzemanyagok és a káros ok-okozatai! Természetesen sokkal többet várunk el egy autótól, de ehhez a tulajdonosnak is körültekintően kell üzemeltetni a járművet, akkor megduplázhatja a tartósságát! Nem térek ki a más jellegű alkatrészek elhasználódási megóvására, csupán az üzemanyaggal összefüggő odafigyelni valóra! Ha információ szerinti alapokat betartja az autó gazdája, akkor már meg is duplázta a tervezett élethosszát a járműnek! Természetesen kellemetlen javítások nélkül!
 A legtöbb alkatrész az üzemanyaggal függ össze!
Ezért első számú fontossággal bír a benzin-gázolaj minősége! Semmi nem fontosabb ennél!
Még a motorolaj minősége is második helyen áll! Legtöbbet a tankoláskor tehetünk járművünkért!
Ezt a tényt, az autógyárak is lassanként kénytelenek elismerni! Sokszor a garanciális problémát nem javítják ki ingyen, hiszen rossz minőségű üzemanyagból ered a hiba! És igazuk is van!

Hasonlatos pld. az emberi szervezet ellátása! Ez olyan tény, miszerint az elégtelen silány és nem változatos emberi táplálkozás is betegséghez vezet! Minél silányabb az étel, annál hamarabb elhasználódik az emberi test!

Így működik ez a motoroknál és az összes kiegészítő, ellátó alkatrészeinél! Hamar megbetegedik az üzemanyag szivattyú, AC pumpa, kompresszió gyűrű, szelepek, injektor, adagoló, porlasztócsúcs, EGR szelep, katalizátor, DPF szűrő, Turbó és még számos kiegészítő alkatrész! Gyakran több ilyen egyszerre megy tönkre! Ekkor már az autó sem ér annyit, amennyiért javítani lehet! Erre megoldás az üzemanyag adalékolása, mellyel ma már száműzhetők ezek az aggodalmak!

Minőségi üzemanyagot állít elő a SPURI. Ez a lényege a kis mennyiségű, gazdaságos adalék koncentrátumnak! Bármilyen minőségi szintről indulunk, sokat javít az üzemanyag hasznosulási tényezőjén is! A tökéletesebb égési folyamatot is javítja! Közvetve és közvetlenül pedig leghasznosabb jellemzője a SPURI üzemanyag adaléknak az állagmegóvó tulajdonsága!
Felméréseink szerint az üzemanyag megtakarítás második legfontosabb helyre szorult vissza, tehát első a tartósság fokozása.
Rászoknak hamar az autósok! Miért is?
Mert hozza az elvárt eredményt! Nem csalódnak a termékben!
Kitől is tudhatjuk meg, hogy jó minőségű, keresett termék a SPURI?

Itt álljunk meg egy szóra! Az információt a legkönnyebben a vásárlási hely eladójától kellene megtudni az embereknek! Bizony a benzinkúton, az autósboltban, stb.
Miért nem teszik? Nem tudni! Pedig ahol heti 4-5 flakont vásárolnak, ott könnyen lehet ajánlás útján 50-100 flakont is eladni! Úgy látszik, nem kell a forgalom a legtöbb kereskedelmi egységeknek!
A gyakorlat az manapság, hogy egy-egy eladónál sokáig kell könyörögni a vevőnek, hogy szerezzen be SPURI-t.  Érdekes világot élünk!
Az érdek hiánya csak ott érthető, ahol a multi benzinkutat még nem maszekszerződéssel üzemeltetik. Itt nincs érdekelve senki! A vevőt elhajtják melegebb éghajlatra! A mai világunkba ez is érdekes!
Ha csak 10%-ot a forgalmukból kizárnak a SPURI megtakarítás miatt, akkor már érthető!
Többletfogyasztás miatt több üzemanyagot szeretnének eladni! Így gyorsabban visszatér tankolni az autós! De akkor nem, ha a vevő ezen túl máshol fog tankolni! Ugye milyen érdekes? Ez pedig felméréseink szerint sűrűn megesik! Csodálkoznak is, hogy miért esik a forgalmuk egyre kevesebbre!
No, miért vajon?
Mert nem vevő, és emberbarát a benzinkút!

Akkor honnan is tudják meg, hogy a SPURI hasznos?
Hallomásból tájékozódnak! Más emberektől tudják, a SPURI hasznos dolog!
Mi pedig azt gondoltuk, hogy olvasással, üzemeltetési ismeretek tanulásával kezdik el használni a SPURI-t!  Esetleg kipróbálással. Bár nyilván, ha a piacon kapható száznál is több adalékot mind kipróbálná valaki, már egyből nem is érné meg! Tehát egyértelműen be kell, hogy segítsen a döntésbe, a többi ember mit tapasztalt a használatát illetően!
Jól is van ez így!
Ha kimagasló eredményt nyújt egy termék, akkor van esélye a piacon maradásra hosszú távon!

Nézzünk utána egy-két számadatnak! Megéri-e a SPURI-t használni? Milyen anyagiakba kerül, és mennyit spórol meg alkatrészbe?
Vegyünk egy Ford Fiesta típust  ECOBOOST dízel motorral. Fogyasszon sok városi forgalom miatt 5 liter gázolajat! Tételezzük fel, hogy 20 ezer km után olajcserés!
Egy ilyen idő alatt elfogyaszt 1000 liter gázolajat. Adalékolva ez 4db 500ml-es SPURI-t jelent, felszorozva a 3080.- Ft-os árával ez 12.320.- Ft.
Hagyjuk figyelmen kívül a fogyasztás megtakarítást, pedig ez is van! Csak a javítási megtakarítást nézzük! Ezen belül is csak egy tönkremenetelét a sok közül. Az EGR szelepet, mely már a mostani bio-olajos gázolnál biztos, hogy olajsár beégéses lesz. 2014-es modellhez 94.000.- Ft+áfa.
Gyakorlati tapasztalat, hogy több városi forgalom miatt ez már 60 ezer km-nél jelentkezik. Nem kis kellemetlenséget okozva! Ha SPURI-t használták nem romlik el! Tehát a 20 ezres futás háromszor véve mindössze SPURI költségbe kb. 37.000.- Ft. Ez nyílván kevesebb, mint az EGR szelep ára!
Így éri meg használni a SPURI-t. Többszöröződik a haszon, ha a többi megkímélt alkatrészt is hozzá adjuk!
További példák mind drágábbak, a részecske szűrő gyári ára pld. 750 ezer Ft sem kevés!
Mert ugye minél bonyolultabb, modernebb egy autó, annál érzékenyebb az üzemanyagra, hisz precízen rá van számolva a működési mechanizmus az üzemanyagra!
Azt feltételezik, hogy az jó, sőt kiváló minőségű!
De Magyarországon ez nem így van, sőt az EU-ban sem egészen!

A SPURI-t messze a legmagasabb minőségbe gyártjuk, hogy az üzemanyag legtöbb paraméterét jelentősen javítsa!  Az évtizedekig való eredményes gyártás legfontosabb, de nem egyedülálló feltétele! A visszatérő vásárlások éltetik a termékek jövőjét!
Lehet óriási reklám költséggel ismertté tenni az adalékot, de későbbi a vásárlásokat a termék eredményessége teszi lehetővé!
Épp ezért fontosak, a törzsvásárlóink! Ők okosan rájöttek valamire! Bizonyára, több előnyét is kedvelik a SPURI-nak! Kérjük, mondják el azoknak, akikkel jót akarnak tenni! A megelégedettségük minket újabb fejlesztésekre ösztönöz! A sikerélmény pedig sokkal fontosabb, mint a nyereség! Bár a kettő összefügg!
Ár-érték arány javítása is állandó feladatunk!

Erről írok a következő cikkben néhány gondolatot!
Köszönöm, hogy megoszthattam Önökkel gondolataim!
További gondtalan, élvezetes közlekedést kívánok!


Kisújszállás, 2014. szeptember 28.                                       Farkas Kálmán
                                                                                   Fejlesztőmérnök

 
< Előző   Következő >
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting