Rólunk - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Szaki Kft. – Innováció az üzemanyagadalék-gyártásban

Prémium minőségű üzemanyag-adalékok fejlesztésére és gyártására specializálódtunk, amelyekkel javítjuk a motorok teljesítményét, csökkentjük a károsanyag-kibocsátást, a javítás költségét, és növeljük a hatékonyságot.

Kiváló minőségű, saját fejlesztésű adalékanyag-megoldások a kutatástól a kivitelezésig, több mint három évtizedes tapasztalattal.

év kutatás-fejlesztési tapasztalat

millió liter üzemanyag kezelése 2023-ban

%

elégedett felhasználók

EMI-TUV-logo

rendszerű üzem

1992 óta foglalkozunk a saját fejlesztésű, egyedi, innovatív üzemanyag-adalékok gyártásával és forgalmazásával. Profi csapatunk magas szintű szaktudással és odaadással, a kutatástól a kivitelezésig minden részfeladatot egy kézben tartva garantálja a kiváló minőséget a lakosság, a közúti fuvarozók és a versenyautók számára egyaránt.

Rólunk

Célunk, hogy innovatív és hatékony megoldásokkal javítsuk az üzemanyagok teljesítményét, meghosszabbítva a motorok élettartamát és csökkentve a károsanyag-kibocsátást. 

Büszkék vagyunk arra, hogy fő tevékenységünk, az üzemanyag-adalékgyártás és -fejlesztés során, Európában egyedülálló módon, csak mi vizsgáljuk a mindenkori üzemanyagok összetételét és hiányosságait, hogy azokhoz igazodó, csúcsminőségű adalékokat készíthessünk. A szabadalommal védett saját fejlesztésű, autósboltokban és webshopokban is elérhető SPURI adalékokkal a legmagasabb minőséget és teljesítményt biztosítjuk az ügyfeleink számára.

Innováció és elkötelezettség: Folyamatosan ellenőrizzük a gyártási folyamatokat és a termékek minőségét, hogy termékeink igazodjanak a mindenkori üzemanyagokhoz.

Kiemelkedő eredmények: ÁMEI bevizsgált, engedélyezett, ütős, hatékony adalékanyagaink bizonyítottan meghosszabbítják a motorok élettartamát és javítják a teljesítményt.

Széles körű elérhetőség: Termékeink elérhetők az autósboltokban és a benzinkutaknál, csomagküldő szolgálatoknál. 

Minden egy kézben: A Szaki Kft. a Spuri adalékanyagok kizárólagos fejlesztője, gyártója és forgalmazója.

Célunk

Hosszú távú célunk, hogy folyamatosan innovatív megoldásokkal támogassuk az ügyfeleinket az üzemanyagok hatékony és környezettudatos felhasználásában. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és tisztább jövő megteremtéséhez, miközben az ügyfeleink gépjárműveinek teljesítményét a legmagasabb szintre emeljük.

Fontos számunkra a végfelhasználók és forgalmazóink elégedettsége, ezért a forgalmazási rendszerünket is napról napra tökéletesítjük, hogy megálljuk a helyünket ebben a gyorsan változó világban. 

Elkötelezetten alkalmazkodunk a változó üzemanyagpiachoz, és magas innovációs összeggel fejlesztünk, hogy termékeink minden évben a csúcstechnológiát képviseljék. A munkánk számunkra nemcsak tevékenység, hanem szenvedély és hobbi is, így a jövőben is a siker és az elismerés lesz a legnagyobb hajtóerőnk.

Történetünk

A Szaki Kft. (2005-ig Szaki Bt.) története 1992-ben kezdődött egy kis családi vállalkozásként, amelyet Farkas Kálmán fejlesztőmérnök és tulajdonos alapított a technológia és a motorépítés iránti szenvedéllyel, fő tevékenységként a “24.66 Máshova nem sorolt egyéb vegyi termék gyártása” jegyzéssel. 

Az indító lökést az adta, hogy megszűnt egy korábbi üzemanyag-adalék, és igény mutatkozott egy megbízható, magas minőségű termékre. Farkas Kálmán extrém, sőt futurisztikus elképzelései, valamint a vegyészek és a motorépítők kitartó munkája által, az évek során fokozatosan alakult ki a jól ismert SPURI formula.

A kezdeti kihívások ellenére, az elmúlt évtizedek során a cégünk innovatív megközelítéssel és a folyamatos fejlődésre való törekvéssel alapozta meg a hírnevét. A Kisújszálláson található, ÉMI-TÜV rendszerű, modern és automatizált gyártóüzemünkben előállított, 1998 óta ÁMEI bevizsgált és engedélyezett SPURI adalékanyagok ma már meghatározó elemei az üzemanyag-adalékok piacának, ismertek a kiváló minőségük és hatékonyságuk miatt. 

Az extrém körülmények közötti teljesítményünk révén a SPURI, különösen a JG-2 versenyadalék, már széles körben elismert a Rally Országos Bajnoki futamokon, a kedvező tulajdonságai és egyszerű adagolása miatt.

Szaki Kft. – Innováció az üzemanyagadalék-gyártásban