SPURI 5 literes - használati utasítás - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 5 literes – használati utasítás

spuri-5000ml - piros SPURI vélemények

Kizárólag ipari célra gyártott, 2500 liter üzemanyag egyszeri, azonnali adalékolására kifejlesztett termék. Nagyméretű üzemanyag tartályok, benzinkutak részére. A jövedéki törvények értelmében a legnagyobb engedélyezett térfogat az 5000ml.

Ebből eredően a biztonsági műanyag zár feltépése után az egész folyadék mennyiséget fel kell használni, rögtön az üzemanyagba kell önteni!

Bármi nemű más edénybe való átöntés nem javasolt! A levegővel való érintkezés, hatóanyagvesztést okoz. Csak eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Speciális energetikai szintje miatt felbontás után maradéktalanul felhasználandó, más flakonba való kiöntögetése tiltott! Még a SPURI 500ml-125ml eredeti csomagolásba sem ajánlott! A SPURI gyártója az öntözgetés által okozott minőségi romlást nem vállalja! Továbbá az erősen párolgó komponensek hiánya az öntözgetési veszteségéből eredő jelentős hatásmechanizmus kiesést okoz. Ezek figyelembe vétele miatt, ha nem áll rendelkezésre egyben 2500 liter üzemanyag, melyet felbontás után rögtön megkezelnek a SPURI adalékkal, akkor a kisebb 500ml-es kiszerelés ajánlott. (250 literhez)

Használat: A műanyag zár feltépése után, az üzemanyag tároló nyílására illesztve azonnal függőleges helyzetbe kell állítani az 5 literes SPURI kannát. Ellenkező esetben a nyíláson kifolyó adalék a kanna oldalán visszafolyik, valamint a kortyolás szerű kifolyás csapódást okoz a környezetbe, károsítva minden tárgyat. Amint a SPURI adalék belekerül a legrövidebb úton közvetlen az üzemanyagba, azt átkonfigurálja azt! A molekuláris átalakulás összetett vegyi hatást eredményez. Tapasztalhatja, hogy hőmérséklettől függően lehűl, a kezelt üzemanyag, 5-7 C fokkal. Ennek a jelenségnek az oka, hogy a környezet energiáját használja fel az üzemanyag, egy magasabb energia szintre való kerüléshez!

Az eddig felsorolt biztonsági tartalom érdekében kérem a tisztelt felhasználókat, mindig a körülményekhez illeszkedő kiszerelést válasszanak!

Kisújszállás, 2024.01.04.

Farkas Kálmán
fejlesztőmérnök
SZAKI kft.