YouTube videó SPURI kipróbálásról válasz - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Azonban: Így ne tudományoskodjunk, mint aki teljesen tudja az igazat! A laikusok majdnem elhiszik a sok valótlan állítást.

Olvassunk bele a honlapba mire való a SPURI. Mit lehet tőle elvárni, mit vállal a gyártó, mit garantálnak, és mit nem! Mit okoz az állandó SPURI adalékolás. A videóra egyéb iránt a kommentezők, szinte mindre megadják a választ lassanként. Azért ez dicséretes, hogy nagyon sokan tájékozottak. Rengeteget, vagy legalábbis elég sokat olvasnak a SPURI-ról. Ezek után pedig saját pozitív tapasztalatuk írják le.

Akik pedig esetenként megpróbáltak potom 100 km-t menni vele, vagy ki se próbálták tartósan, azok terjesztik a rémhíreket. Hébe-hóba, SPURI-t használni nem érdemes!

Gondolom a több mint 90 féle kapható hatástalan adalékkal már sokszor becsapták az ilyen egyéneket. Többé senkinek nem hisznek, szerintük a Wartburgnál nincs jobb autó, pedig a Trabantot, Zaporozecet, kis Polskit is kipróbálták már! Így szemléljük a videót. Lássuk, konkrétan miért lóg ki a lóláb, mint az évekkel ezelőtti Totálcar lejáratni próbáló, szintén konkurencia által fizetett cikkben. Talán mindenkinek a saját terméke minőségén kellene dolgozni, nem a másik lejáratásával, ráadásul neoprimitív módszerrel, amivel a kevésbé képzett vásárlókat szeretne lebeszélni a használatról. Attól még a másik termékből nem vásárolnak többet! Sőt saját maga forgalmának is kárt okoz, hisz maga az utólagos adalékolás tényét járatja le! Pedig ez ma már létkérdés a hosszantartó javítás nélküli autózáshoz. Ezen kellene elgondolkodni. Persze nálunk igaz a mondás, hogy negatív reklám is jó reklám, mert a felhasználók egyre tájékozottabbak. Tudnak mérlegelni. Ezért született ez a cikk. Helyre teszünk néhány igaztalan állítást pontokba foglalva.

1. Fordulatszámba nem kellene bele mélyedni, mert több motor létezik, legtöbb automata fordulat stabilizátorral. Pozitív a tapasztalat az évente eladott 660ezer flakon után. Számos körülményen javít az adalék, de azt kommunikáljuk erőteljesen mindenhol, hogy „A SPURI NEM FOLYÉKONY AUTÓSZERELŐ” Régi gépnél a jó üzemanyag, csak esély, hogy 5-10 tele tanknál kitakarít, mert makacs szennyeződés esetén több kell. Akit ennyire érdekel, el kell olvasni a honlap ide vonatkozó cikkeit! És „lőn” világosság! Preventív jelleggel van gyártva, javítja az üzemanyag minőségét, olvasni kell, róla ez mit eredményez a több tucat benzin jellemzőnél, és mennyi idő múlva!

2. Sorba következő mondat, ha a tankba lévő kondenzvizet majd az összes szennyeződést diszpergálta, feloldotta, akkor jöhet a fix fordulat. Addig vizes üzemanyaggal jár, hogy eltávolítsa azt. Nem folyékony autószerelő, ezt senki nem állítja!

3. Ezt a videóban szereplő SPURIT 2020-ban már 2 éve nem gyártottuk! Ebben az évben a benzinekbe nem volt ETANOL! Így konfiguráció kicsit hatástalan. Évente más az összetétele a benzineknek. Honlapon a benzin analíziseket el kell olvasni! Minden évben aktualizálva van a SPURI gyártás az üzemanyag gyártási módszerekhez. Újrakrakkolási módszerek, ipari melléktermékek fejadalékolása, stb. Ezért van a honlapon erről tájékoztató! Mihez, mit teszünk. Nem mindegy! Szortiment kiegészítés az egyik alapja a SPURI-nak.

4. A SPURI 2 ezrelékbe ajánlott. Ha folyamatosan használod, és nem első áldozó vagy! A 125ml úgy van tervezve, hogy 40-60liter között öntsd bele. Nem agresszív adalék, hogy a többlet ártson a gépnek! Lényeg ilyen nagyon régi gépnél, hogy türelmesen várd ki, hogy itt a kb. 10 tele tankot kijárd vele! Nyugi ingyenbe lesz! Mert az árát minimum visszahozza.

5. A kupak tekerési nyomatéka és a lenyomó erő viszonyát, nem a gyártó találta ki, hanem az előírások. Aki nem tudja felbontani az a „GYEREK”, a gyerekzárnál. Sajnálatos! Megjegyezném, hogy a lenyomó erőnek többszöröse kell legyen a forgató nyomatéknak!

6. Néha a fordulat „bejárkál”! Hallottuk a szöveget.  Az első tankolásoknál viszi ki a rendszerből a vizet, no meg gyantás koszt, a szilárd részeket pedig a többféle szűrőkbe, amit cserélni, illetve öblíteni kell, ha 10 tankon túl van a gép! Hurrá, észrevette, hogy dolgozik a SPURI. Ott azonban már láttunk 900 fordulatot is. Aránylag jó hamar!

7. Valaki itt nem igaz! Azt mondta a nagy médiasztár, hogy 125ml-ből beöntök 80ml-t. Mivel legalább 150ml-re vannak töltve, ezért a kb. fél flakon hová lett az első beöntésnél, amit ugye nem láttunk? Hiszen a felvételen 4,05 percnél most bont újat! Vagy talán benne se volt a SPURI? Ez a RODOLFÓ hatás, „csak a kezemet figyelje, úgyis csalok”. Érdekes antagonisztikus ellentmondás. Adalékolás mennyiségének hihetősége megdőlt! Egyéb iránt nem ilyen szigorú a mennyiségi ajánlás. De kevesebb ne legyen!

8. Más kérdés, hogyan öntöttél előzőleg bele a flakonból a tankba, ha a második beöntésnél ismerted meg a kupakot, hogyan, miként működik? Ez azért igen nagy hazugság, és gázos az egész videó! Totál látszik a sárdobálás, köpködés, lejáratás szándéka!

9. Ócsárolás: A kupak „magyar gyártmány”, de ez is nagy leégés, melléfogás, mert: osztrák!

10. Gratulálunk a legprecízebb orron át történő hatóanyag vizsgálathoz 5,14 percnél! A gázkromatográfia, és hasonló gagyi analitikus módszert ezután eldobhatjuk, hiszen még az izomereket megmondja a videó sztár szagról! Csak egy igazság van, a kb. 95 féle molekula szortimentizációból, hatóanyagot nem sikerült eltalálni, csak a sok féle vivőanyagból talán egyet. De ez sem az nyugi, ez sem petróleum, pedig nagyon hasonlít rá, a MC technológia utáni végtermék szaga! Ez talán egy nagy Öngól? Talán a konkurencia a megbízói szövege?

11. Aszta! Ezt ki állítja, hogy „vissza kellene menni a fordulatnak 900 körülire” Ez mit is határoz meg, és ki állít ilyet? Hol állít ilyet! „ÁTJÁRJA A RENDSZERT?” Fúúúú! Ez mit jelenthet konyhanyelven? A SPURI-s benzin megszuggerálja a gépet? Egyre jobb az értekezés, nagyon hihetetlen, és full-precíz vizsgálati módszer!

12. „Beöntés óta 100km?” Nem arról volt szó, hogy attól függően mennyire régi a gép 5-10 tele tank? Hogy mennyi benne a szennyeződés? Akkor ez a 4-6000 km-hez kicsit messze áll! Ilyenkor nem közli a video-guru, hogy a kipufogó füstöl, mint amely jármű eszi az olajat? Mert ez így szokott lenni! Azt mindenki tudja miért. Mert takarít! Talán ez eltart ezen az elhanyagolt gépen talán 15 tele tankolásig? Vagy lehet mechanikus baj az alapjárati fordulat szabályzóval is? NA,… NE? A SPURI tényleg: „NEM FOLYÉKONY AUTÓSZERELŐ!” Megelőző szempontból érdemes jobb, javított minőségű, SPURI-s benzint használni. Akkor később romlik el a gép. Ez ilyen egyszerű. Ennyit dióhéjban a videóról.

Roppant köszönöm, hogy végigolvasta a videóra adott választ.

Tisztelettel, SZAKI Kft. Farkas Kálmán

Megosztás