Miért választják az autósok újra és újra a SPURI-t? - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

A siker kulisszatitkai

A felméréseink alapján egyértelművé vált, hogy a SPURI üzemanyag-adalék népszerűségének fő oka a termék kiváló minősége. A kiskereskedelmi adatok is ezt támasztják alá: a SPURI vezető pozíciót tölt be az eladások tekintetében és a befizetett jövedéki adó alapján is a legnépszerűbb terméknek számít az üzemanyag-adalékok között. Egyedülálló sikerét a piaci arányok is igazolják: az általunk fejlesztett és gyártott üzemanyag-adalék 660:5 ezer arányban előzi meg a második helyezettet, ami 132-szeres különbséget jelent.

Mi áll a SPURI sikerének hátterében?

Kutatásaink során száz különböző, Magyarországon elérhető üzemanyag-adalék családot vizsgáltunk meg és arra a következtetésre jutottunk, hogy a siker nem csupán a saját fejlesztésű és itthon gyártott terméknek köszönhető. De akkor minek?

Itt az ideje felismerni, hogy a SPURI valóban hasznos és költséghatékony megoldást kínál. A használatának egyetlen feltétele a türelem: egyes esetekben, különösen a többet futott járműveknél, 5-10 tankolás után érhető el az optimális hatás.

Sok autós azonnali eredményeket vár, de a “Hű de jó” érzés gyakran csak később jelentkezik. Habár a mindenkori üzemanyag típusokhoz igazított üzemanyag-adalékunk sok esetben azonnali megoldást kínál, mégis fontos megérteni, Az üzemanyag-adalékolás kultúrája hazánkban még nem forrott ki. Ebben szerepet játszott az is, hogy korábban számos kevésbé hatékony termék is megjelent a piacon, amelyek idővel ugyan eltűntek, de a kezdeti kudarcok sokakban azt az elképzelést alakították ki, hogy nincs hatásos üzemanyag-adalék. Pedig van!

hogy “a SPURI nem folyékony autószerelő”. A megelőző használat jelenti a valódi, nyereséges üzemeltetést.

Minimalizálja az autója karbantartási költségeit

Az adalékanyag reklámok gyakran félrevezetőek lehetnek, mert vannak olyan termékek a piacon, amelyek az extraprofitra törekedve nem tartalmaznak elegendő minőségi anyagot. Mi 30 éve hangsúlyozzuk az üzemanyag-adalékok fontos jellemzőit, melyeket ma már a nagyvállalatok is kezdenek átvenni. Kíváncsian várjuk, mikor kezdik el használni a SPURI által bevezetett innovációkat, mint a hűtőgél vagy a szortimentizáció.

Addig is, a célunk a SPURI üzemanyag-adalékkal, hogy hozzásegítsük az autósokat a járműveik karbantartási költségeinek minimalizálásához és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez, ezzel is hozzájárulva a szén-dioxid-kibocsátás mérsékléséhez. Emlékeztetünk: a minőségi, adalékolt üzemanyag elengedhetetlen a járművek számára, amit a kutakon nem kap meg.

A SPURI nem csak egy termék, hanem elkötelezettség a minőség és a fenntarthatóság iránt. Válassza a SPURI-t és tapasztalja meg a különbséget minden kilométeren!>>>


Megosztás