Melyik SPURI-t válasszam, pirosat, vagy a kéket? - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Régebben 8 évvel ezelőtt jelent meg egy cikk, amely a kérdésre választ ad. Azóta alapvető üzemanyag konfigurációváltozást éltünk át, mind a dízel, mind a benzines vonalon. Az alapelv változatlan maradt a SPURI (piros), és a SPURI JG-2 Prémium adaléknál. Némely új információval kibővítve tájékoztatjuk a vásárlóinkat a különbségről.

SPURI normál, (piros): Olyan előrelátó autósoknak készült, akik tartósan komolyan gondolják az autó folyamatos védelmét, karbantartását. Minden tankolásnál használják. Ez biztosítja az összes az összes olyan gépjármű igényt, ami a mindenkori üzemanyag hiányosságait pótolja. Talán még a többlet városi forgalom lerakódásait is megoldja, úgy, hogy folyamatosan ingyenben van, hiszen bőven 10% alatti fogyasztást produkál, ahhoz képest, amit SPURI nélkül mérne az autós!

 

DSC 1473

SPURI JG-2 Prémium (kék). Teljesen más konfiguráció. Azok mellett, hogy emelt hatóanyagot is tartalmaz több alkotóból, azok mellett magasabb komfort fokozatú szortimentizációt is tartalmaz! Néhányat kiemelve a funkciókból, több más típusú hatékonyabb alkotót is tartalmaz, a kopáscsökkentők, hűtőgél, diszpergensek, stabilizátorok, indítás-kézség javítók, stb. területein. Energia szint magasabb, kisebb kipufogó gáz hőmérséklettel. Igazi hamisítatlan prémium minőséget eredményező adalék. Nem tévesztendő össze a kutakon kapható prémiumnak nevezett magasabb oktán, -vagy cetánszámú, motorkárosító magas aromás tartalmú emelt hőfokú üzemanyagokkal.

Összegzés: A SPURI JG-2 is lehet használni folyamatosan a széria járművekbe. Ám a gazdaságossági szempontok, és az ár, megtakarítási arány romlik, ami azt jelenti, hogy a prémium adalék pont annyit takarít meg, (14-18%) amennyibe kerül. Ennek fejében magasabb utazási komfortot nyújt. Élménydúsabb az autózás, bátran lehet extrém terhelést is követelni az erőforrástól büntetlenül. Míg a normál SPURI, a hűséges használók számára nyereséges befektetés mind a fogyasztás, mind a felesleges javítások elkerülése miatt!

Kisújszállás, 2023.01.31.

SZAKI Kft.

Farkas Kálmán

 

 


Megosztás