Drága üzemanyag, tegyél ellene SPURI-val! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Alapvetően nem a kisebb fogyasztás miatt gyártják a SPURI üzemanyag adalékot. Mellékhatásként jelentkezik a kisebb fogyasztás, az adalékolt optimalizált üzemanyagnál. Felméréseink szerint a vásárlók kevesebb, mint 40%-a használja a takarékosság miatt. A nagyobb adalék használói csoport az üzemanyag okozta hibák kivédésére önti a SPURI-t a tankba.

Ma, amikor az üzemanyagok ára 650 Forint/liter körül mozog, és 60-80Ft-ot is emelkedett az utóbbi hónapban (2023.07-08.hó) egyre jobban megéri adalékolni. Nem véletlen a több mint 6-700 ezer flakon értékesítése, hiszen a vevők elégedettsége jelzi, hogy számolható egyértelműen az előny. Már nem csupán a javítási költségen lehet nyerni, hanem a 8-12% -os fogyasztáson is. Egy csapásra több nyereség. Hiszen a SPURI ára (üzemanyag 4-5%) a 8-12% megtakarítással szemben bővel megtérül.

Arról nem is beszélve, hogy a prémiumnak mondott ipari hulladékból álló prémium üzemanyagok 50 Forinttal kerülnek többe, míg a SPURI adalékolás 20-34 Ft közötti összegbe kerül, attól függően milyen kiszerelésbe vásárolják.

Összefoglalva eddig azt kérdezték, hogy miért adalékoljunk SPURI-t. Most az a kérdés, MIÉRT NE ADALÉKOLJUNK? Bizonyított tény a tavalyi forgalom ismételt emelkedése, melyet az elégedett vevők bizonyítanak a legjobban. Nekünk, mint fejlesztőknek nem is kell több elismerés.

Köszönöm, hogy végigolvasta!

Kisújszállás, 2023.08.24.

SZAKI Kft.

Farkas Kálmán

fejlesztőmérnök

Megosztás