Közlemény az 5 literes SPURI kiszerelésről - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

(Technikai információk)

A magyar jövedéki szabályok az ipari nagyméretû kiszerelést is szabályozzák üzemanyag adalék tekintetében. Jelenleg azért gyártunk csupán 5 literes legnagyobb változatot, mert ez a méret a maximum.
Ezen 5 literes fém változat ipari jellegû, és 2500 liter üzemanyag egyszeri adalékolására készült. Ebbõl következik, hogy nincs az oldalán mérce, kisebb egységekbe való töltögetésre alkalmatlan.

A nagyméretû tartályba töltése egyszeri függõlegesen való belefordításával oldható meg. Továbbá a kisméretû mûanyag szájnyíláson nincs levegõztetõ, így csak kortyolva folyik ki az adalék belõle. Kisebb flakonba való töltögetésre azért is alkalmatlan, mert a mûanyag szájnyíláson visszafolyik az adalék kb. 20%-a.
Az adalékot, csak eredeti gyári csomagolásba lehet tárolni. A tartósság érdekében pont ezért lett kifejlesztve egy speciális mûanyag keverék, áttetszõ jelleggel. Ezen kalibrálás található, mert a folyadék részbeni kiöntése után visszazárható a flakon kupakja. Segítségképp említem, hogy a kupak visszatekerésénél nagyobb legyen a lefelé nyomóerõ, mint a forgató nyomaték.
 
A folyadékot elõtte nem árt letörölni alaposan a flakon menetrõl például papír zsebkendõvel, vagy kéztörlõvel. Ha ily módon jár el a 125 ml-es, és az 500 ml-es flakonok tartalma hûvös, sötét helyen tárolva további egy évig felhasználhatók.
Kérjük vásárlóinkat, hogy vegyék figyelembe az eddig leírtakat, mert nem érdemes töltögetéssel a folyadék erejét gyengíteni, másrészt baleset veszélyes más flakonba tárolni.

Köszönjük megértésüket!

További biztonságos célba érést kívánok!

Tisztelettel,

SZAKI Kft.
Farkas Kálmán

Kisújszállás, 2017.11.08.  

Megosztás