Autós rémálom, az üzemanyag okozta hibajel! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Ne higgyen senki utópisztikus elméletekbe. Eljön előbb utóbb a műszerfalon a hibajel. Ennek okai között van a mai üzemanyag gyér minősége! Miért is?

Elég, ha arra gondolunk, miszerint a legfontosabb jellemzők közül legalább két tucat övön aluli mind a gázolajba, mind a benzinbe. 

Miért van ez? El sem hiszi az autós, hogy minőség alsó határa alá mennek az olajtársaságok. Közben harsányan kiabálják, rengeteg reklámba, hogy milyen jó az Ő benzin, vagy gázolaj konfigurációja. Ezzel leplezik azt, hogy agymosás szerűen legyen nyugodt az autós. Minden rendben.

Közben mi is történik? Lassan, alattomosan, sunyin, kezdi a jármű elveszíteni az erejét. Először nincs hibajel, semmi probléma, csak épp nem veszi észre a sofőr, hogy kezd elfogyni az ereje a motornak. Gondolom ismerős a szituáció annak, aki kicsit is együtt tud élni autója minden rezdülésével.

Nos, erre született meg a SPURI!

Hiszen ahogy telnek, múlnak az évek, sajnos évente rosszabb az üzemanyagok minősége. Nyilván ennek gazdasági oka van. Minden, ami olcsóbb azt kihasználják az olajtársaságok. Sőt a műanyagipar, festékipar, hulladékipar, élelmiszeripar összes használhatónak vélt ipari hulladékát kicsit átalakítva bekeverik az üzemanyagokba. Mivel a rákkeltő anyagokat termel legtöbb ipar, ezért ennek a legkényelmesebb, hogy tegyük bele a benzinbe, gázolajba. Egyetlen pozitív jellemzőt még hirdetik is, magas oktánszámot a benzinnél! (Aromás benzol származékok). Magas Cetánszámot a gázolajnál (növényi olajhulladékok, nitrátok). Ezen túl magas száma is kétségbe vonható jó tulajdonság vajon? Biztos, hogy nem, mikor 100-as benzinnél a 102 körüli mért oktánszámot nem tartja a szakma pozitív jellemzőnek. Nem erre van egy autó tervezve!

Összegezve az üzemanyagok javítása létkérdés, úgy, hogy meg kell vizsgálni analízisekkel, mit is kell pótolni hozzá, hogy kevésbé legyen veszélyes a járműre! Ezt végzi a SPURI üzemanyag adalék gyártója, az autósok érdekében. Sikeressége ezért nyilvánvaló!

A SPURI nem csak egy termék, hanem elkötelezettség a minőség és a fenntarthatóság iránt. Válassza a SPURI-t és tapasztalja meg a különbséget minden kilométeren!>>>

 

 


Megosztás