Romániában képviseletet nyitottunk - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

 

Örömmel értesítjük partnereinket és felhasználóinkat, hogy fokozatos terjeszkedéssel elértük a román piacot is. Hosszas hatósági egyeztetések után megszületett az elsõ szállítási tétel, melyet 2013. 11. 18-án már a román piacon tud árusítani a külföldi partnerünk. Ambíciózusan, tele reményekkel kezdi a kizárólagos forgalmazást az Activspartan SRL.

Természetesen a több évtizedes tapasztalatokat átadjuk a román félnek, hogy minél elõbb minden megyében, szinte az ország egész területén elérhetõvé váljon a SPURI üzemanyag adalék megvásárlása, mind a lakosság, mind a cégek részére. Honlapunkról a jobb oldali részen közvetlen elérhetõ a SPURI romániai képviseletének honlapja. 


Kívánom, hogy szép sikereket és eredményezõ, gyümölcsözõ kapcsolatot jelentsen partnerünknek a SPURI termékünk forgalmazása. Ez egy hosszantartó kapcsolat legelsõ lépései, melyet követnek majd nagyvonalú értékes beruházások is, hiszen a romániai piac a magyar piacnak csaknem duplájára tehetõ. A mai energia ínséges idõkben bizonyára sokat fog számítani az ottani felhasználóknak is az olcsóbb autózás, valamint a jármû hosszantartó élete is.

A környezetvédelem szempontjából minden SPURI-t használó egy apró lépést tesz azért, hogy a levegõ tisztasága Romániában is jobb legyen. Ezzel európaibb, komfortosabb autózást valósítanak meg.

További hírek tekintetében, a román piac fejlõdésérõl tájékoztatni fogjuk a honlap olvasóit.

Köszönettel mindenkinek, aki ennek megvalósításában részt vett.

Tisztelettel: SZAKI Kft. vezetõsége


Megosztás