Élénkül a SPURI forgalom, 450Ft üzemanyag árnál - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

                                                                       

Nem azért használják manapság a SPURI-t, mert megtakarítás érhető el. Érdekes! Az ok, hogy ne romoljon el az autó. Nyilván ez a legfontosabb. Sok jármű hamar meghibásodik, ez a tapasztalat. A műszerfalon a hibajeleket bizony nem szeretik az autósok, hiszen ez sok kidobott pénzt jelent, feltéve, ha jó minőségű adalékolt üzemanyagot használnak.  

Ugyan akkor, kevesebb üzemanyag fogy a benzinkutakon. Kevesebbet közlekednek az emberek. Takarékoskodnak. Ha valaki felméri az úton lévő autók tempóját, rájön a tendenciára is. Gazdaságosabb sebességgel közlekednek. Sőt, talán a megengedetteket sem éri el a tempójuk. Ez a 90km/h –nál akár 70-re is lecsökkentik, pld. 6. sebességi fokozatban. Mondhatjuk, hogy ez már baleset veszélyessé válik. Több előzést, türelmetlenséget okoz a többi közlekedővel szemben.

Tízezresek 1jpg

Számoljunk egy kicsit:

Mivel a SPURI beinvesztált ára 2-3szorosan megtérül, ezért megéri adalékolni. Egy bizonyos felhasználói körökben elterjedt, hogy e nélkül nem érdemes autózni! Ehhez viszont kell némi tapasztalat, mérés és számítás. Vegyünk egy átlag 7liter fogyasztású benzines autót. A legkevesebb 10% megtakarítással. Az 0,7 liter/100km kevesebb üzemanyag. Egy 500ml-es SPURI (piros) Áfástól 3.759Ft, és 250 literre elegendő. Tankolni tehát 25 literrel kevesebbet kell. Ez 450Ft-tal számolva az 11.250Ft-tal kevesebb üzemanyag. De vonjuk le a SPURI árát a 3.759.-Ft-ot, így a tiszta haszon 7.491Ft.  A kétszeresét kapjuk vissza haszonként!

Vegyük figyelembe a boltok webshop-ok akcióját, mely javítja a jövedelmezőséget. Valamint a dízelesek még további megtakarítását, melyet jelentősen több a 10%. Cégeknél a SPURI elszámolható preventív eszköz! Tehát az ÁFA visszaigényelhető! Ez azt hiszem nyitja a gazdasági ollót, és kétségtelen előnyt nyújt minden jármű használónak. Plusz az üzembiztonság. Hiszen a felesleges javítások sok kellemetlenséget, időkiesést, intézést, szerelői, és anyagköltséget jelent! Mérjen, számoljon, tapasztalja meg az előnyöket, és döntsön!

Ne feledje: SPURI nélkül lehet autózni, de nem érdemes!

Reméljük felkeltettük érdeklődését tapasztalatok leírásával.

Önökért SPURI-zunk 1993 óta, immáron ma 28.-éve.

  

Tisztelettel, Kisújszállás 2021. július 26.                                                           

SZAKI Kft.

Farkas Kálmán

Megosztás