Hideg, autózás, hibajelek (Check Engine) ellen SPURI! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Sokan bosszankodnak, hogy télen hamarabb jelentkezik a műszerfalon több hibajel is! DPF szűrő telítettség, sűrű regenerálás, injektor probléma, EGR szennyeződés, mindenféle jel, pld check engine figyelmeztető kijelzés. Az esetek 60-70%-ban vissza tudja fordítani a szennyeződést a SPURI üzemanyag adalék. De, nem igaz a mondás ezt is le kell írni: „A SPURI NEM FOLYÉKONY AUTÓSZERELŐ!” Ami elkopott azzal nincs mit tenni, mi nem állítunk valótlant, mint egyes placebóra játszó csodaszerek, hogy a keresztmetszetet felrakja, felhizlalja. Ilyen nincs! Legfeljebb kitakarítani lehet, talán felpolírozhatja a mozgó felületeket, de rárakni semmi féle tudomány szerint nem lehetséges! (Valótlan pld. a fémkerámia mende-monda szerinti állítások) Ezt igazságszakértői jegyzőkönyvek is bizonyítják.

check.engine 2

Nos, tudományos viták nélkül, azt javasoljuk, hogy ne csak fellángolás szerűen használjanak SPURI üzemanyag adalékot, hanem folyamatosan. A valóság az, hogy hidegbe talán kevés is a takarításra 5-10 tele tankot kivárni, míg a hatás termőre fordul. Nem is kerül semmibe, hiszen meghozza az árát az adaléknak, sőt ahogy tisztul a rendszer az adalék energiáit nem a takarításra fordítja, hanem a hatékonyságra! (Lerakódások, nyálkák, kondenzvíz, koksz stb. eltávolítás)

Türelemmel használva, az okos emberek megelőző adalékolása a javítási költségeket, és a roppant kellemetlenségeket teljesen kiküszöböli. Ezt az utóbbi 30 év tapasztalából jelenthetjük ki! No meg a folyamatos aktuális üzemanyagra konfigurálással. Ezért érdemes preventív módon gondolni a SPURI üzemanyag adalékra! Célba jutás mindenkinek fontos!

További balesetmentes autózást kívánok!


Megosztás