Áramfejlesztők üzemanyag követelményei - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Többszörösen speciális benzin, és főleg gázolaj kell az aggregátok üzemeltetésére. A következő körülmények miatt kell utólagosan adalékolni az üzemanyagot:

  1. Szavatossági idő hosszabbítása. A kúton található minden üzemanyag tárolástól függően, de maximum 3 hónap szavatosságú. A SPURI üzemanyagban lévő komponensek normál ajánlott 0,2%-ban legalább újabb 12 hónappal meghosszabbítják a szavatossági időt. 0,3% értékben a normál (piros) SPURI kb. 2 évig nem romlik meg.
  2. Indítási készség. Mindenkor azonnal indulni kell egy aggregátornak vész esetén. Nagyon fontos tényező az áramfejlesztőknél az azonnali áramtermelés, hiszen a motor indulása után rögtön szükség van a terhelés bekapcsolására, ami adalék nélkül hideg üzemmódban megviseli a belső égésű motort.
  3. Hő terhelés. Telepített gépnél ez veszélyes! Üzemi hő elérése után monoton járásnál a hűtővíz lassan tudja eltávolítani a hulladék hőt, ami szintén túlmelegedéshez vezet. A SPURI üzemanyag adalék „hűtőgél” komponense azért felel, hogy az égéstérbe lokálisan se tudjon kialakulni a káros hőhatás. Stabilizálja a kipufogógáz hőterhelését. Egy speciális összetevő kombináció nagy nyomáson, és hőmérsékleten nem ég el, hanem átalakul gél állapotban, igen hosszú szénhidrogén molekula láncot alkotva, instabil formációba. Az égéstér nyomáscsökkenése bontja a láncot, mely hőt von el a hengerből. Mintegy hideg előkészítést véges az újabb munkaütemnél. Mint egy szódás patron, mikor becsavarjuk a szódásüvegbe lehűl, a gyors térfogat növekedéstől.
  4. Kopáscsökkentés. Már a hűtőgél is végez kopáscsökkentést, de ezen felül még három bio alapú kopáscsökkentőt is tartalmaz. Egy a üzemanyag ellátó rendszer, nagy nyomású szivattyú, porlasztócsúcs elemeknél hasznos. Egy az égéstérben a kompresszíó gyűrűnél véges kiemelt tribológiai feladatot, egy pedig a kipufogógáz által képzett kopásokat csökkenti a szeleptől kezdve, a kipufogó végéig.
  5. Köztudott, hogy az utóbbi években az üzemanyagok, különösen a gázolajok jelentős aromást tartalmaznak, melyek 950 C fokon égnek. A gázolaj biotartalma miatt gyorsan becementálódig beégetve a kompresszió gyűrűt. Különösen ritkán használt motoroknál. Ezt meggátolja a SPURI üzemanyag adalék.
  6. További több, mint egy tucat üzemanyag jellemzőt is javít az adalék, mely pedig a fogyasztás csökkentést eredményezi, a komfortos üzemmód miatt.

A SPURI nem csak egy termék, hanem elkötelezettség a minőség és a fenntarthatóság iránt. Válassza a SPURI-t és tapasztalja meg a különbséget minden kilométeren!>>>


Megosztás