Flakon változás közleménye! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

    (Csak a 125 ml-es)

Az új flakon felismerhetõ arról, hogy sokkal átlátszóbb, nem annyira tejfehér. Üvegszerûen visszaadja a SPURI kék, és piros élénk színét! Szebb küllemû!

Vásárlóink érdekében a flakonok anyaga és vastagsága változik! Ezért a kalibrálás, azaz a mérce jele is máshová kerül! A szokásos csordultig töltés helyett így is többletet adunk a vásárlóinknak, csak arányosan több fér a megszokott flakonba!

Várakozásaink szerint az anyagpárolgást már kiküszöböli ez az új fejlesztésû mûanyag keverék! Nyugati vegyipari mûanyag gyártó cég fejlesztése egy korszakalkotó technológia szerinti. A flakongyártáskor azonban már nem zsugorodik a mûanyag, valamint vékonyabb falvastagsággal kell gyártani. Ebbõl ered a nagyobb belsõ befogadó térfogat!

Rövidesen új speciális flakongépen és szerszámmal gyártjuk a régi méretben színültig töltött kisebb flakonba, de elõtte bizonyítania kell, hogy jobb a mostani fejlesztés. Addig szíves türelmét kérjük a vásárlóinknak! Image

 

Az elsõ 125ml-es szériák január elsõ hetében kerülnek a területi képviselethez, mely várhatóan folyamatosan jelenik meg a kiskereskedelmi hálózatban is!

 

Az 500ml-es kiszerelést nem érinti egyenlõre, a flakon anyagának változása!  

 

A SPURI legyen Önnel!

Tisztelettel: Szaki Kft.   

 

Kisújszállás, 2016. január 06.                                                                  

 

 


Megosztás