SPURI a téli autózás biztonságáért - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Hogyan óvhatja meg autóját a hideg időszakban a SPURI adalékanyag használatával?

A tél közeledtével az autósok gyakran szembesülnek a hideg időjárás okozta problémákkal. A téli gumik és a fagyálló folyadékok mellett egy másik fontos tényezőre is figyelmet kell fordítani: az üzemanyag megfelelő állapotára. A SPURI üzemanyag-adalék használata éppen ebben nyújthat segítséget, megelőzve a motor indítási nehézségeit és a hibajelek megjelenését.

Téli autózás a SPURI-val

A téli hónapokban a SPURI adalékanyag használatának jelentősége fokozódik, hiszen sok autótulajdonos hajlamos ugyanúgy kezelni a járművét télen, mint nyáron. A téli gumikat ugyan még felteszik és a beleöntik a fagyálló szélvédőmosó folyadékot a tartóba, de itt be is fejezik a hideg évszakra történő felkészülést.

Aztán először ritkábban, majd egyre gyakrabban tapasztalják, hogy az autó nehezebben indul és alapjáraton szokatlan hangja van és talán egy-két hibajel is világít a műszerfalon.

Különösen aggasztó lehet ez a dízel autósoknak és közülük is jellemzően azoknak, akik elsősorban a városi forgalomban közlekednek, és naponta csak rövid, pár kilométeres szakaszokat tesznek meg.  Náluk jelentkezik leghamarabb a motor nem megfelelő téli felkészítéséből eredő hibajel.

Nem a prémium üzemanyag fogja megoldani a problémát

A téli hónapokban gyakran előfordul, hogy az autótulajdonosok prémium üzemanyagot választanak, azt remélve, hogy javítja a motor teljesítményét a hideg időben. Azonban ez a döntés nem mindig hozza a várt eredményeket és sok esetben finoman szólva is a jármű halálát sietteti. Az analíziseink kimutatták, hogy a prémium üzemanyagok több jellemzője is a negatív hatással van a gépjármű tartósságára. Az egyik ilyen jellemző a magas vízkicsapó képesség, ami jégdugókat okozhat az üzemanyag rendszerben, különösen fagyos időjárás esetén.

Más esetben a prémium üzemanyagok extrém magas égéshőmérséklete okozza a problémát, ami akár 950 Celsius fokot is elérheti, szemben az ideális 800 fokkal.

Miért jelent ez problémát?

Mert az emelkedett hőmérséklet hosszú távon károsíthatja a motort és az autó tulajdonosaként Ön ebből semmit sem vesz észre, csak akkor, amikor már túl késő.

Mert bár kezdetben javulhat a jármű teljesítménye a vízummentességet ígérő prémium üzemanyaggal, de a kicsapódó víz felgyülemlése az ülepítő pohárban később komoly problémákat okozhat azzal, hogy idővel bekerül a vezetékbe és a motorba. Ekkor már nincs visszaút! Tönkremegy az injektor, a dízelnél pedig a porlasztócsúcs.

Ezúttal nem térek ki arra, hogy a többi tucatnyi egyéb paraméter, mint pl. a magas aromás tartalom, valamint a kényszerűségből hozzáadott ipari hulladékok hatása mit is okoz a motorban. De azt fontos leszögezni, hogy a nem megfelelő üzemanyag-összetétel lassan, de biztosan erőtlenné és tönkre teszi a járművet.

Ön látott már olyat, hogy egy olajtársaság büszkén mutogatta a gázolaj, vagy a benzin összetételét? Teszem azt, egy gázkromatográf görbében igazolva? Ugye, hogy nem! A honlapunkon ezt is megtalálja.

Készítsen prémium üzemanyagot

A SPURI adalékanyag bizonyítottan javítja az üzemanyag minőségét és védelmet nyújt a motor számára

A SPURI adalék használata elősegíti a víz diszpergálódását és megakadályozza a jégdugók képződését, optimalizálva ezzel a motor működését és megbízhatóságát.

100 ml SPURI adalék maximum 33 ml vizet képes beoldani. Ennél több esetén nehéz lenne a vizes üzemanyaggal közlekedni. Ha hosszú távon szeretné megóvni a motort időben el kell kezdeni és folyamatosan érdemes adagolni a SPURI-t.

Tankolas_SPURI-val

Az általam fejlesztett adalékanyag használatának egyik legnagyobb előnye az üzemanyag megtakarítás. A termék képes akár 8-12%-kal csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást, így hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez az autótulajdonosok számára.

A SPURI üzemanyag-adalékanyag használata télen és nyáron egyaránt elengedhetetlen a motor hosszú távú védelme és a jármű gazdaságos üzemeltetése érdekében. Ne hagyja, hogy a téli időjárás meglepetéseket okozzon!

Fedezze fel a SPURI adalékanyagok teljes kínálatát és élvezze az összes előnyt, amelyeket ezek a kiváló minőségű termékek kínálnak.>>>

Megosztás