Vásárlói tájékoztató az 5 literes SPURI kiszereléséről - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Bevezetésként elmondható, hogy a lédignek számító 5 literes SPURI több lépcsõben változott, míg a mai formáját, funkcióját elérte. Elsõ szempont a fogyasztók igénypontjainak kielégítése.
Ez néha antagonisztikus ellentétekkel jár, de felmérésekkel ezt is el lehet dönteni, hogy melyik megoldást választjuk.

Nagy kiszerelés célja: Ipari méretû több ezer literes üzemanyagtartályok gyors, gazdaságos kezelése nagyméretû nyíláson keresztül. 1 db 5/1-es 2500 liter gázolaj adalékolását teszi lehetõvé. Pld. egy 10 ezer literes gázolaj tartályhoz 4 db 5 literest kell gyorsan bezúdítani. A fém négyszögletes 5 literes kannának a belsõ kupak zárókúpját csak roncsolással lehet eltávolítani, amit nem lehet visszazárni légmentesen. Ez az érintetlenség záloga.

A fejlõdés fázisai: Régebben direkt rendelésre gyártottuk a nagy kiszerelést, ezért 1-2 nap múlva bekerült az üzemanyag tartályba. Ráadásul a területi képviselõink személyesen kötelesek megkezelni, beönteni a tartályokba a kifizetett adalékot. Így biztos, hogy lesz eredmény és bekerül a tartályba a megfelelõ arányban. Ezt térítésmentesen, ingyen végezzük.

Szaporodott a kamionos vállaltok, termelõ szövetkezeti cégek száma, így állandóan az autójukban lenni kell 5/1 kiszerelésnek, néha több napig. Ezért fém kannára tértünk át a párolgási és az ionizációs veszteség elkerülése végett.
Sokáig fém kanna volt, kerek kivitelbe, mûanyag tépõzáras betöltõvel. Aztán fejlõdni kellett.
Változtak a nagytételes igények, nagy átmérõjû kupakra volt szükség például 8 kanna gyors betöltésre, így nagyobb nyílású, szögletes kannát választottunk. A mûanyag kupakon keresztül pedig energia és folyadék veszteség keletkezett. Nem sok, de ez is számít. Ezért tértünk át a fém kupakra.
Ez a megoldás a hõtágulási feszültségeket is el tudja viselni. Valamit a szögletes kannák kisebb helyet foglalnak el.
További információ, hogy ezek a kannák nem rozsdamentes anyagból készülnek. Belülrõl nincs probléma a folyadékból eredõen, de kívülrõl tartós nedvesség esetén rozsdásodnak. Ez viszont nem szempont, mivel azonnali, egyszeri, eldobandó csomagolásról van szó.
Hasznosítható fémhulladékokkal együtt még a mûanyag kiöntõ nyílásás sem zavarja ezt a környezetvédelmi szempontot.

Aki tehát ezért szeretne 5 litert vásárolni, mert kiöntögeti félliteresbe, vagy netán 125 ml-esbe, azoknak ez nem megoldás a 10%-kal olcsóbb lédig ár. Ennyi többlettel vannak töltve a kisebb kiszerelések. Sõt, aki sûrûn 10 db-ot vásárol a SPURI-ból a kiskereskedelmi boltban biztos kap 10% árengedményt az árából. Átöntögetéskor pedig jelentõs energiaveszteség keletkezik, valamint párolog is a SPURI. Az eredeti csomagolásnak fontos szerepe van, ugyanis speciálisan a SPURI-ra van szabva. PET, PP és egyéb mûanyag flakonba nem ajánljuk áttölteni.

A mi érdekünk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a vásárlóink igényét, jó minõségû, sõt a legjobb minõségû áruval. Ezért fejlesztünk nap mint nap.

További balesetmentes autózást kívánunk.

Tisztelettel:

Farkas Kálmán
ügyvezetõ igazgató

Megosztás