Spurival készülj az ársipka végére! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

 Három évtizede a SPURI-t a megtakarítás miatt adalékolták. Később a tisztító, motorkímélő hatása miatt a kevesebb javítási számla miatt használták. Úgy tűnik ma mindkét pozitív előnye egyformán kezd számítani!

Mekkora hasznot hajt a SPURI üzemanyag adalék 480 Ft-os árnál? Azt már tudjuk, írtunk és érzik is az autósok a javítási számlák nélkül mennyivel olcsóbb autózni! A benzin, a gázolaj ismét szabad-áras lesz, akkor mennyit spórolhatunk a SPURI-val? Nagyon sokat, hiszen a drágább, pld. 800Ft/liter árnál minimum 80 Ft-ot. Ez akkor csupán 720 Ft-ba kerül? Nem, mert a Spuri adalék árát is számítani kell, ami ugye most literenként 18 Ft/liter. A 720+18 Ft is nagyon olcsónak számít, hiszen csupán 738 Ft/l-re jön ki. Minél drágább az üzemanyag annál nagyobbat takarít meg a SPURI!

 

                                       texaco benzinkút1                                         unnamed

Azért egy felkészülési időszak ajánlott a gépeknél, már most azt olcsó üzemanyagnál. Ha beleöntik a tankba a SPURI-t, az üzemanyagba diszpergálja a vizet, a szennyeződéseket leoldja, kormosan füstöl először az autó, és nem is úgy gyorsul, ahogy kellene. Persze, mert a takarításra pocsékolja az energiáit. Erre idő kell. Autója válogatja, hogy mennyire szennyezett a rendszer, mennyi tele tankot kell kijárni, hogy gazdaságosan, takarékosan üzemeljen. Ezért kezdjék el minél előbb használni a SPURI-t, a brutálisan drága üzemanyagnál már ne pocsékoljon az autó feleslegesen. Gondoltuk időben szólunk! Hiszen a hideg beállta előtt már most készítse fel autóját a nagyon drága üzemanyagra.

Kisújszállás, 2022.06.21. SZAKI Kft.

Farkas Kálmán fejlesztőmérnök


Megosztás