Spóroljon az üzemanyagon és csökkentse a karbantartási költségeket a SPURI-val! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Spóroljon az üzemanyagon és csökkentse a karbantartási költségeket a SPURI-val!

kamionok

Új kezdet a mezőgazdasági és szállítmányozási szektorban.

Itt az idő, hogy átvegye az irányítást!

Spóroljon az üzemanyagon és csökkentse a karbantartási költségeket a SPURI-val!

Az innováció most kezdődik: a SPURI adalékanyagokkal forradalmi változást hozhat a gépkocsi flottája vagy a mezőgazdasági gépei üzemeltetésébe.

Nem csak a költségeket csökkentheti, hanem a munkája hatékonyságát is növelheti – mindezt fenntartható módon.

Ismerje meg a SPURI előnyeit most!

Napjaink mezőgazdasági és szállítmányozási iparában elengedhetetlen a folyamatos működés és a költséghatékonyság. De mi a megoldás, ha a gépek gyakori meghibásodása és az egyre növekvő üzemanyag-költségek korlátozzák a vállalkozását?

Ön is tehet érte, hogy a gépei kevesebbet fogyasszanak, tovább bírják, és ritkábban szoruljanak karbantartásra. A vállalkozása nem csak túlél, hanem virágzik. Ez nem álom többé: a SPURI adalékanyagokkal valósággá válhat.

  • Ha elege van a folytonos aggódásból, hogy mikor áll le a következő munkagép VAGY mikor kell javítani az üzemanyag miatt a furgont vagy a kamiont…
  • Ha hisz abban, hogy a vállalkozása sorsa az Ön kezében van…
  • És ha kész változtatni, hogy hatékonyabban és gazdaságosabban működjön…

Vegye a kezébe a sorsát a SPURI-val!

mezőgazdasági traktor

Fedezze fel, hogyan teheti a gazdaságát, illetve a vállalkozását versenyképesebbé, a munkát kevésbé stresszessé, és hogyan érheti el, hogy a munkagépei vagy a járműflottája hosszabb ideig, megbízhatóan működjenek. A SPURI adalékanyagokkal nem csak üzemanyagot spórol meg, hanem egy lépéssel közelebb kerül vállalkozása fenntartható jövőjéhez.

Csatlakozzon a több száz elégedett mezőgazdasági és szállítmányozási vállalkozóhoz, akik már a SPURI-t választották!

Ne csak álmodjon egy jobb jövőről, valósítsa meg a SPURI adalékanyagokkal!

Ismerje meg a forradalmi megoldást, ami új dimenzióba helyezi vállalkozását.

Ki vagyok és miért fejlesztettem ki ezt az egyedülálló adalékanyagot?

Az indító lökést az adta, hogy megszűnt egy korábbi üzemanyag-adalék, és igény mutatkozott egy megbízható, magas minőségű termékre. Ez lett a SPURI, amit fejlesztőmérnökként, a technológia és a motorépítés iránti szenvedélytől fűtve, vegyészek és a motorépítők segítségével, több évnyi kitartó munkával konstruáltuk meg, és máig is illesztjük az aktuális üzemanyag gyártáshoz!

A kiváló minőségű piros és az extrém körülmények közötti teljesítményre tervezett kék JG-2 prémium, már széles körben elismert a kedvező tulajdonságai és egyszerű adagolása miatt. 1998 óta ÁMEI bevizsgált és engedélyezett SPURI adalékokat ÉMI-TÜV rendszerű, modern és automatizált gyártóüzemünkben állítjuk elő.

A SPURI adalékanyagok használata jelentős változásokat hozhat

  • Mezőgazdasági vállalkozásként 8-12%-os üzemanyag-megtakarítást érhet el, miközben a gépek meghibásodási aránya jelentősen csökken.
  • Szállítmányozó cégként a járművek motor karbantartási költségeit 70%-kal csökkentheti és a szállítási határidőket is lerövidítheti a megnövekedett üzembiztonság miatt.

A SPURI adalékanyag használatának előnyei:

Üzemanyag-megtakarítás: A SPURI adalékanyag akár 8-12%-kal csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, ami közvetlen megtakarítást jelent az Ön vállalkozása számára.

Megnövelt motor élettartam: A motor élettartamának meghosszabbítása csökkenti a gépek cseréjének gyakoriságát és a karbantartási költségeket.

Üzembiztonság: A megnövekedett megbízhatóság azt jelenti, hogy a gépek ritkábban állnak le, így a munkafolyamatok zavartalanok maradnak.

Környezettudatosság: A csökkentett károsanyag-kibocsátás hozzájárul a fenntartható működéshez.

Csatlakozzon a sikeres vállalkozásokhoz, kérjen egyedi ajánlatot most!

Hogyan működik a SPURI adalékanyag?

A SPURI adalékanyag egyedülálló formulája optimalizálja az üzemanyag égését, csökkenti a lerakódásokat és megakadályozza a motor alkatrészeinek nem megfelelő minőségű üzemanyag-használatból eredő kopását. Ezáltal kevesebb üzemanyag szükséges a gépek működtetéséhez, miközben a motor teljesítménye és élettartama növekszik.

Haszon a gyakorlatban:

Ritkábban kell tankolni, a gépek és járművek motorja kevésbé fárad el, és hatékonyabban dolgozik! Mindez nemcsak az üzemanyag-költségek csökkentésével jár, hanem a munkaerő hatékonyabb kihasználásával is.

Ne várjon tovább, vegye kezébe a vállalkozása jövőjét! Ismerje meg a SPURI adalékanyagokat és tapasztalja meg a változást.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtudja, hogyan változtathatja meg a SPURI a vállalkozását!

Fokozza a hatékonyságot, kérjen egyedi ajánlatot!

Gyakran feltett kérdések

Miért használjak üzemanyag-adalékot?

Az üzemanyag-dalék használata több előnnyel is jár. Először is, jelentősen javíthatja a motor teljesítményét, csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást és meghosszabbíthatja a motor élettartamát.

A SPURI adalékanyagokat kifejezetten arra terveztük, hogy tisztítsák és védjék a motort, valamint optimalizálják az égést, csökkentve ezzel a károsanyag-kibocsátást.

Rendszeres használatuk segíthet megelőzni a drága javításokat és karbantartást, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez. Ráadásul a SPURI adalékok segítségével a gépek és járművek megbízhatóbban működnek, így biztosítható a zavartalan munkavégzés és a hatékony üzemeltetés.

Melyik SPURI való nekem?

Kétféle SPURI adalékanyagot fejlesztettünk, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa a saját igényeinek leginkább megfelelő terméket. A választás függ az igényesség fokától, a használat jellegétől és a kívánt hatástól.

A Piros SPURI ideális választás minden jármű számára, amelyek a mindennapi használat során jobb üzemanyag-hatékonyságot és motorvédelmet igényelnek.

A Kék JG-2  SPURI pedig kifejezetten feszített és nagy túlterhelt motorok számára fejlesztettük, hogy extrém körülmények között is maximalizálja a teljesítményt, és az élményszerű nyomatékot.

Ha bizonytalan a választásban, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb SPURI adalékot.

Mi a garancia a hatékonyságra?

A több, mint 30 éves szakmai tapasztalat és a független tesztek, amelyek igazolják a termék hatékonyságát, megtérülését és megbízhatóságát. A SPURI adalékokat 1993-ban fejlesztettem ki, vegyészek és a motorépítők segítségével, a piacon lévő legjobb technológiákat alkalmazva, számos innovatív megoldással, mint pld. a „hűtőgél” mechanizmus, vagy a többlépcsős természetben megtalálható újratermelhető kopáscsökkentők melyek átkonfigurálják az üzemanyag molekulákat.

Az adalékok összetételét minden évben a meglévő üzemanyagokhoz igazítjuk folyamatosan biztosítsuk a SPURI adalékanyagok magas színvonalát és hatékonyságát.

Megtérül a SPURI adalékok használata?

Minden vállalkozás számára fontos a költséghatékony működés. A SPURI adalékanyag kezdeti befektetést jelent, de a hosszú távú megtakarításokkal és a gépek élettartamának megnövelésével ez a befektetés gyorsan megtérül. Gondoljon a hosszú távú megtakarításokra, amelyeket a csökkentett üzemanyag-fogyasztás és a ritkább motor karbantartási igény jelent. A SPURI adalékanyag használata nem csupán plusz költség, hanem egy gyorsan megtérülő stratégiai döntés a vállalkozása sikeres jövője érdekében.

Hogyan használjam a SPURI adalékot?

A SPURI adalékanyag használata rendkívül egyszerű, így bárki könnyedén javíthatja vele a járműve teljesítményét és hatékonyságát. A SPURI-t kedve szerint, közvetlenül tankolás előtt, közben vagy után öntheti az üzemanyagtartályba. Mindössze annyit kell tennie, hogy az adalékot 2 ezrelékes arányban adja az üzemanyaghoz. Például, 100 liter üzemanyaghoz 2 deciliter SPURI adalék szükséges. Egy 125 ml-es flakon optimális mennyiség 62,5 liter üzemanyaghoz.

A SPURI adalékanyagokat folyamatosan ajánlott használni minden tankolásnál, hogy maximális előnyöket élvezhessen.

Figyelem! A SPURI adalék túladagolása nem okoz kárt a motorban, de a kétszeresnél koncentráltabb mennyiség nem ajánlott, mivel ez nem növeli tovább a hatékonyságot. A SPURI adalékok célja az üzemanyag minőségének javítása, ezáltal biztosítva járműve hosszú távú védelmét és optimalizált működését.

Bármilyen motor számára biztonságos a SPURI adalék?

Igen, a SPURI adalékanyagok biztonságosan használhatók minden típusú benzin-, dízel- és belsőégésű motor esetében. Széles körű tesztelésen estek át a különböző motorokon, hogy biztosítsuk, a SPURI adalékok nem csak hatékonyak, de teljesen biztonságosak is minden jármű számára. Ez magában foglalja a legújabb generációs járműveket is, így nyugodtan használhatja a SPURI-t, függetlenül attól, hogy milyen típusú vagy korú a motorja.

A SPURI használata ajánlott a hagyományos benzin-, illetve dízelüzemű járműveknél is. A vegyes benzin-gázüzemű autók esetében a SPURI adalékot a hagyományos üzemanyagtartályba kell önteni!

Figyelem! A SPURI kizárólag üzemanyag-adalék! Semmilyen körülmények között nem helyettesítheti a motorolajat és nem önthető a motorolaj mellé a motorblokkba!

Hol vásárolhatom meg?

A SPURI üzemanyag-adalékok széles körben elérhetőek Magyarországon, így mindenki számára könnyű hozzájutni. Nagy tételes felhasználók, közvetlenül tőlünk vásárolhatóak, míg az egyéni felhasználók számára számos benzinkúton, autóalkatrész kereskedésben és szervizben beszerezhetőek.

Keressen egy eladóhelyet a közelében és fedezze fel a SPURI adalékanyagok által kínált előnyöket!

Kezdje el a SPURI-t használni még ma!