TÁJÉKOZTATÓ! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Az E10 benzinhez létkérdés a SPURI

(Közlemény az emelt etanol szintû üzemanyaghoz)

Minden autós fél, mert a szakma nem ismeri el a több etanol jelenlétét a benzinbe. Igazuk van. Azonban nem azonnali tönkre menetelrõl beszélünk, hanem alattomos minden alkatrész szép lassan való meghibásodásáról. Nem lesz ilyen gondja, ha folyamatosan használja a SPURI üzemanyag adalék valamelyik fajtáját. Mindegy melyiket. Tönkre menetel ezen oknál folytán kizárt.

Ám van egy olyan tényezõ, mely teljes egészben nem küszöbölhetõ ki, mint a fûtõérték drasztikus csökkenése, ezzel párhuzamosan pedig a fogyasztás növekedése a normál 95-öshöz képest. A SPURI jelentõsen javítja az újabb energia hátrány nagy részét, úgy 60%-ban. De valljuk be több más bio alkohol származékkal és más gyenge fûtõértékû folyadékot is bele kevernek a benzinbe ezért ez meg is látszik az üzemanyagokon.

Nem javaslom a prémium üzemanyagokat sem, sok más ok miatt sem, de elõnyt nem nyújt az biztos, gazdaságit, fogyasztásbelit, tartóssági megoldást biztos, hogy nem! Drágább, és nem fogyaszt belõle kevesebbet, és oktánszám oltárán elvérzik a többi mintegy 40 féle fontos benzinjellemzõ. No, ezért nem éri meg! 

 

Aki ezután is SPURI –t használ teljes biztonságba lesz. Mi garantáljuk, hisz már 2014-be fejlesztéseinkkel gondoltunk a jövõre!  Errõl is olvashat honlapunkon.

 “E10 benzin és a SPURI motor védelem!” címmel!

 

Köszönöm, hogy tájékozódott, további biztos autózást kívánok Önöknek!

 

Kisújszállás, 2019.12.17.                                                                                     Farkas Kálmán

                                                                                                                       SZAKI Kft. fejlesztõmérnök

Megosztás