Az autó motorüzemének hibajelei - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Szeretné elkerülni a motorhibát? – Megoldás: SPURI adalék

Tudta, hogy a motorhibák jelentős része elkerülhető lenne a megfelelő üzemeltetéssel? A SPURI adalék használata lehet a kulcs egyes motorproblémák megelőzéséhez. Miért? Tudja meg a folytatásból.

Hogyan alakulnak ki a motorüzem hibajelei?

Az autók motorüzemének zavarai a megfelelő gondoskodással, pl. a SPURI adalék rendszeres használatával elkerülhetőek.

Hogyan alakulnak ki?

A műszerfalon felvillanó ‘check engine’ jelzés, gyakran a motor nem megfelelő működésére utal. Ez a probléma a rossz minőségű üzemanyag használatából is eredhet, amely dominószerű hatással van a motor alkatrészeire. Egyetlen alkatrész hibája is láncreakciót indíthat el, ami több másik alkatrész gyorsabb elhasználódásához vezethet, ha nem kezeljük időben.

Azonban nem mindig szükséges azonnal szerelőhöz fordulni, hiszen sok esetben a probléma megoldható a megfelelő minőségű üzemanyaggal és adalékkal.

A SPURI adalék segíti az optimális üzemeltetés helyreállítását. A folyamatos használatával megelőzhetők a motor károsodásai.

Mi tekinthető ‘jó minőségű’ üzemanyagnak és vajon megtalálható a benzinkutakon?

A válasz: sajnos nem gondoljuk. A kutakon kapható üzemanyagok gyakran nem felelnek meg a magas minőségi követelményeknek. Ezért ajánlott normál üzemanyagot vásárolni és hozzáadni a SPURI adalékot. Bár a SPURI nem pótolhatja a szakember munkáját, az esetek nagy többségében képes helyreállítani a motor működésében jelentkező problémákat és megszüntetni a hibajeleket.

Miért fontos a jó minőségű üzemanyag és miért érdemes kerülni a prémiumot?

Sokan azt gondolják, hogy a prémium üzemanyag jelenthet megoldás a motorproblémákra, de ez nem mindig igaz. Ezek az üzemanyagok ugyanis gyakran magas vízkicsapódási képességgel és extrém magas égéshőmérséklettel rendelkeznek, ami hosszú távon károsíthatja a motort.

A megoldás ebben az esetben is a normál üzemanyag SPURI adalékkal történő kiegészítése. A piros SPURI adalék elsősorban megelőző jellegű, folyamatos használatra javasolt, különösen a mai modern, érzékeny motorrendszerek esetében.

A SPURI adalék szerepe a motorhibák megelőzésében

A SPURI adalék segít helyreállítani az optimális motorüzemet és csökkenti a hibajelek megjelenésének esélyét. Legyen szó benzines vagy dízel motorról, a SPURI adalék hatékonyan javítja az üzemanyag minőségét, optimalizálva ezzel a motor teljesítményét és hosszú távon biztosítva annak fennakadásmentes működését.

A dízelautók koromszűrő problémái is megelőzhetők a SPURI-val

dpf koromszűrő hibajel

A dízelautók esetében gyakori probléma a DPF (koromszűrő) hibajelének felvillanása a műszerfalon. Ennek legfőbb oka a gyenge minőségű gázolaj és a káros összetevőket tartalmazó prémium üzemanyagok használata. Ezek az üzemanyagok ugyanis csak pillanatnyi előnyöket kínálnak, cserébe viszont hosszú távon különböző motorproblémákat, köztük motorbeégéseket okozhatnak.

Sajnos a normál üzemanyagok használata sem jelent teljes biztonságot, mivel ezekben is megtalálhatók az ipari hulladékok, mint pl. a festékipar és műanyagipar benzolszármazékai és más aromás vegyületek.

A jelenlegi kimutatásaink szerint a piacon lévő üzemanyagok akár 28-41%-ban tartalmazhatnak ilyen káros összetevőket, szemben a szabványban előírt 17%-os határértékkel. Ezért kiemelten fontos, hogy a gázolajhoz és benzinhez is SPURI-t adagoljunk, ami:

  • javítja az üzemanyag minőségét,
  • hozzájárul a koromszűrő megbízható működéséhez,
  • csökkenti a koromszűrővel kapcsolatos hibajelek megjelenését,
  • hozzájárul a motor optimális működéséhez,
  • és segít megóvni azt a káros összetevők okozta károktól.

Ne várjon, amíg a problémák megjelennek! A SPURI adalékanyag használatával nem csak a motor védelmét biztosítja, hanem jelentős üzemanyag-megtakarítást is elérhet. Tegye biztonságossá és gazdaságossá autójának üzemeltetését a SPURI adalékokkal. Válassza ki az Ön járművéhez leginkább megfelelő adalékot!>>>


Megosztás