Totalcar Magazin: Mit ér a csodaadalék? (Nyomatékpadon a SPURI) - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

Az eredeti cikk –  melyre reagálva az alábbi cíkk készült  – a totalcar oldalon ide kattintva olvasható

(Vásárlói tájékoztató)

  1. A megjelent cikk kapcsán totálisan elhatárolódunk a szakszerûtlenség miatt. A fényképen betöltött adalék szavatossági ideje 6 hónap volt. A betöltés idõpontjába kb. 9,5szer, azaz majdnem tízszer lejárt.

  2. Továbbá a fogyasztás csökkenése, vagy megtakarítás a SPURI-nál mellékhatás, de nem cél.

 Csak akkor tapasztalható, ha a két ezrelékbe a SPURI lassanként kimérten elvégezte a tisztító hatását. Egy ilyen sokat futott autónál 5-10 tankolás szükséges. Minden részletes ismertetésnél ezt kommunikáljuk.

 

  1. A körülmények sem voltak azonosak, nyílván a reggeli mérés hûvösebb körülménybe zajlott, ezért ettõl kezdve nincs mirõl cikkezni, ha a ma gyártott SPURI lenne is a tankba.

  2. A SPURI nem szorul mûvi bizonyításra, mert a törzsvásárlóink tudják, hogy hatékony, érezhetõ paraméter elõnyöket nyújt. Következés képen nem vásárolnának belõle újra, és újra többszázezres, tételbe. Nincs sikeresebb termék a magyar szegmensbe a piacon. Talán nem véletlen.

  3. Számunkra vásárlók elégedettsége a fontos. Nem állítottuk sosem, hogy a SPURI folyékony szerelõ. Csupán az minõségi üzemanyagok egyik alkotója, kiegészítõje. Ennek bizonyítéka a gyakorlat, melyet a honlapunk vendégkönyvébe lévõ ezernél több bejegyzés, beszélgetés rögzít!

 

További részletes analízist a kibõvített cikkben olvashat, ha IDE kattint.

 

Kisújszállás, 2017.12.05. SZAKI Kft.

 Farkas Kálmán


Megosztás