E10 benzin és a SPURI motor védelem! - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Tehát az E10-be normál 95-ös jellege miatt is 10% etanolt szeretnének legalizálni! Az igaz, hogy már mindenhol ilyen sok van benne! De ez még nem hivatalos az UNIÓ-ban. De dolgoznak az ügyön, hogy még többet tudjanak belesajtolni. A törvény úgyis 1-2% többletet enged! Akkor biztos több is lesz benne ezekbõl a nem odavaló, olcsó anyagokból!
Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél! Bizony évek óta figyelmeztetjük az autósokat, hogy a mostani üzemanyagokba muszáj SPURI-t adalékolni!  Nem más adalékokat, hanem csak SPURI-t, vagy SPURI JG-2 Sport adalékot. A jó üzemanyag létkérdés! Ez viszont senkinek nem érdeke!
Sok-sok év és kiderülnek a szándékok! Sõt nyilvánvaló lett, hogy a 10% bio komponenst legalizálni akarják! Lenyomni a nép torkán! Ehhez környezetvédelmi elméleteket gyártanak!
De mindegyik hibás következtetés!  Sokszor megcáfoltuk már ezen a SPURI honlapon is! Lám, lassan azért kénytelenek bevallani! Hogyan mûködik ez a kommunikációba? Leírom!

Elsõ lépés nagyon kis mennyiségbe keverik be az etanolt, és a növényi olajat a benzinbe és a gázolajba! Olcsóság miatt! Ez így jó is, mikor 1-2%-ban rétegzett üzemanyagot ad! A siker nem maradt el! A 60 Ft-os etanol és a 150 Ft-os étolaj jó üzlet! Oktánszám, cetánszám jobb csak! Az összes többi paraméter pocsék! Motorgyilkos! Csak akkor nem, ha drága alkatrészekbõl pont erre szabott jármûvet gyártanak! De ilyen most sincs! Elõbukkan néha egy erre kinevezett autó, melynél némi alkatrészt jobbra gyártanak, és ennyi! Ettõl még az nem lesz „napraforgó olaj motor”! Energia szint, heterogén nyomaték, kopáscsökkentés, korrózió és még számos jellemzõrõl mélyen hallgatnak! Kinek jó ez mégis, hogy erõltetik a rosszat? Íme, néhány nagy lobbizó, akikre írják a törvényeket! Hogy nekik jó legyen! Kapásból három példa: 

Autógyár:
Ha tönkre megy az üzemanyagtól a jármû, vesz másikat az autós! Különben sosem adnának el ennyi jármûvet, mint most! Miért csinálna a gyár atom biztos, minden üzemanyagot elfogyasztó, kopás biztos motorokat? Akkor 1-2 év és tönkremenne az autógyár! Ez persze sarkított megközelítés, de ez az irány az igaz! Ha olyan életszínvonalon élnénk, hogy évente kidobálnánk az autónkat és újat vennénk, akkor sem lenne ez normális! Pont környezetvédelmi okokból!

Üzemanyaggyártás, értékesítés:
Köztudott, hogy mindkét bio keverõ komponens égési energiája jóval alul van a normál üzemanyagoknál! Ebbõl ered a tapasztalat, hogy 10-40 %-kal többet fogyaszt belõle a jármû!
Kinek jó a többlet liter forgalom? Persze, hogy az üzemanyag gyártóknak!
Ki járt rosszul? Az autós!

Autójavítás, alkatrész kereskedelem:
Az ok nyilvánvaló. Az autószalonok, az új eladásból gyengén élnek meg, akkor a javítást kell elõtérbe helyezni! A garanciális ingyenes javítás is legtöbbször hazugság! Ráfogják a rossz minõségû üzemanyagra! Mert igaz is! Nem mindig, de ez jó ok rá! Ki járt rosszul? Persze, hogy az autós!

Ezen felül is számos multi érdek van a bio üzemanyag tendenciába!

Mit tehet az autós, aki egy kicsi pontnak számít a jól kitervelt rendszerbe?
A lassú alattomos elhasználódás ellen minõségi üzemanyagot csak adalékolva lehet elõállítani!
Más megoldás nincs! A SPURI javítja, sõt megoldja a kopáscsökkentést, az energia szintet. Alkatrészeket kíméli, a különbözõ rétegzett komponensei által! Hûtõgél, tisztító komponens, szekvenciális leválasztó anyagok, diszpergátumok, és számos más újdonságnak számító illesztõ hatású heterogenizáló szénlánc konfigurációk!
A védelmi vonal széles spektrumon megoldja az üzemanyagok minõségének jelentõs szintû emelését!
Nélkülözhetetlenné vált manapság a SPURI!
Pont azért is, mert a régi és az új autóknál is kárt okoz és többletfogyasztást eredményez a mai üzemanyag kínálat!
A helyzet pedig lassanként rosszabbodni fog! Íme, az elõzõ cikk! Csak elõnye származik az autósnak, motorosnak, ha a SPURI-t használja! Ez mára, kiderült, hogy nem csak hit kérdése, hanem tény is!

Az autósnak csupán oda kell figyelnie, hogy legyen tankolásonként az autóba SPURI. Elismerem nehéz megoldani, hisz a benzinkutakon direkt nem árulnak SPURI-t. Csak olyan adalékokat, amik úgysem hatnak! Így biztos a túlfogyasztás! Örök ellentét lesz ez mindig is! Próbáljuk megoldani, de lehetetlen elintézni! Az olajtársaságok nem véletlen kardoskodnak ellene!
Szép is lenne, ha venné a kúton az adalékot az autós, és beletöltené! Mint régen a Wartburgba a kétütemû olajat!

Szögezzük le a tényt, nem vagyunk a megújuló energia ellen! Csak, mint nyers, adalékolatlan, motorgyilkos felhasználása ellen tiltakozunk! Lehet használni, csak tegyék mellé becsülettel a kellõ minõségû és mennyiségû alkotókat, adalékot is. Ha egyáltalán tudják, hogy mivel is kellene adalékolni? Elkötelezett környezetvédõk vagyunk! Lásd azt, miért napcellával mûködtetjük a SPURI üzemet! Lassan a próbaüzem vége felé tartunk!
Unokáink leendõ környezetéért felelõsek vagyunk!

Minden igyekezettel azon vagyunk, hogy legtöbb helyen kapható legyen a SPURI.
Ha valakinek van ötlete, hogyan lehetne minden kútra betenni, akkor azt írja le a vendégkönyvünkbe!
A SPURI nagyon hatékony lehet számukra, ha élénk kereslet ellenére sem forgalmazzák!
Félnek tõle elég rendesen! Ez a legmeggyõzõbb érv a SPURI mellett.

Ne feledje SPURI-val biztonságban van!
Ez a legfontosabb a mai világban!

Kisújszállás,  2014. augusztus 03.                            Farkas Kálmán                                   
                                                                        fejlesztõ mérnök

Megosztás