Az autó nehezen indul? - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok
Megosztás

/Aktuális kezd lenni a hidegek beálltával!/

Õsz felé, reggelente, mikor még nem fagy, de kicsit nehezebben indul az autó, elgondolkodunk mi az oka. Ha beindul, és szokatlan hangokat ad, akkor is van okunk gyanakodni! Mit tegyünk? Lehet, hogy nem is nagy a baj!
Nem minden esetben, de legtöbbször az üzemanyagtól van baja a jármûnek. Elõtte melegebb idõben azért nem jelentkezett, mert jobbak voltak a körülmények! Ekkor megijed a legtöbb sofõr, hogy viheti szerelõhöz! Lehet, hogy csak az üzemanyag rendszer, vagy a vele összefüggõ pár száz alkatrész egyike koszos, kormos, eldugult, vizes, vagy egyéb baja van. Mindegy, hogy benzines, vagy dízel.  A mai világban kötelezõ bio komponens is okozhat jócskán problémát. Az etanol tartalom és az étolaj okozhat elég nagy galibát!

Mi baj lehet, használjon idõben SPURI üzemanyag adalékot. Egy tankolásra való 125 ml-es csupán kb. 1.000-1.100.- Ft. Még akkor sem késõ elkezdeni, ha már baj van! A jó üzemanyag ma már létkérdés! Ha pedig kiszámolja, teljesen ingyen van! Mert megtakarít, hisz a tiszta motor takarékosabban üzemel!
Legnagyobb nyereség abban van, hogy biztosan üzemel, és nem kell ezek miatt javíttatni!
Jó hír, hogy aki elkezdte használni a SPURI-t, nem csak télen használja, hanem nyáron is. Olyan, mint a narkótikumok, csak jó értelembe, nehéz róla leszokni! Miért is szoknánk le, ha elõnyünk származik belõle! Image

Gondoskodjon autójáról, és biztonságosan elviszi oda, ahová akarja!
Ne a szerelõre költsön, inkább a tankba SPURI adalékot öntsön! 

Kisújszállás, 2015. 10.01.

Farkas Kálmán
SZAKI Kft.


Megosztás