Kedvezmény - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Kedvezmény

Ft

A Piros SPURI üzemanyag-adalék igazodik az aktuális üzemanyag típusokhoz, megnövelt motorhatékonyságot és élettartamot kínál, csökkenti a fogyasztást.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék
Az ár a szállítási költséget tartalmazza:
1990 Ft  – MPL Magyar Posta

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 1 x 125 ml

 

x

Fedezze fel a SPURI üzemanyag-adalék egyedülálló hatását, amely képes javítani járműve üzemanyag-ellátó rendszerének tisztaságán és működésén. Tökéletes választás azok számára, akik nem elégednek meg kevesebbel, mint a legmagasabb motorvédelem, de először tesztelnék a terméket.

A Piros SPURI üzemanyag-adalék különleges formulája Európában egyedülálló módon igazodik az aktuális üzemanyag típusokhoz, megnövelt motorhatékonyságot és élettartamot kínál, miközben csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Széles körű felhasználást tesz lehetővé, így benzin-, dízel-, vagy gázüzemű motorokhoz is ideális. A 125 ml-es kiszerelés 60 liter üzemanyaghoz elegendő.

A SPURI fő előnyei közé tartozik:

Tisztító hatás: A SPURI üzemanyag-adalék tisztítja az üzemanyag-ellátó rendszert és a robbanótér minden szegletét, egészen a kipufogórendszerig, biztosítva a motor zavartalan működését.

Kopáscsökkentés: Hosszú távú használat esetén folyamatos kenést biztosít az üzemanyaggal érintkező felületeken, csökkentve a kopást és fényesre polírozva a mozgó fémalkatrészeket.

Energiahatékonyság növelés: Minimum 10%-kal javítja az égési folyamatot és a motor teljesítményét az égéshez szükséges oxigén affinitásának növelésével, emellett meghosszabbítja a katalizátorok élettartamát.

Dermedésgátlás: Különösen a gázolaj esetében biztosít kiemelkedő dermedésgátló hatást.

Vízeltávolítás: Hatékonyan távolítja el a kondenzvizet a tankból, megelőzve a korróziót és az üzemanyagrendszer problémáit.

Hatékonyabb üzemanyag felhasználás: 8-12%-kal kevesebb üzemanyag = ritkább tankolás.

Válassza a SPURI-t, és tapasztalja meg a különbséget minden egyes kilométeren! Legyen szó hosszú utazásokról vagy mindennapi használatról, a SPURI bizonyítottan működik, javítva a jármű teljesítményét és megbízhatóságát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.