SPURI JG-2 125 ml (1 darab) – A SPURI webshop legnépszerűbb terméke - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 125 ml (1 darab) – A SPURI webshop legnépszerűbb terméke

2990 Ft

A SPURI webshop legnépszerűbb terméke, a kék SPURI JG-2 adalék megnöveli a motor hatékonyságát és dinamikáját, emellett csökkenti a fogyasztást.

Verseny üzemanyag adalék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 1 x 125 ml

x

Melyik a Spuri webshop legnépszerűbb terméke? Kétségtelenül a 125 ml-es SPURI JG-2 üzemanyag-adalék fogy a legnagyobb mennyiségben, a hasonló kiszerelésű Piros SPURI mellett. Miért? Mert tökéletes választás azok számára, akik a prémium minőségű adalék segítségével szeretnék kihozni az autójukból a maximumot még a legextrémebb körülmények között.

Ez az egy darabos kiszerelés ideális bevezető azok számára, akik először próbálnák ki a SPURI JG-2 előnyeit és meg szeretnék tapasztalni a professzionális versenyzők szintjét a saját járművükben. Ez a mennyiség 60 liter üzemanyaghoz elegendő.

Ha régebbi autója van, akkor érdemes türelmesnek lenni és minden tankolásnál adagolni a JG-2 adalékot, mert csak így érheti el azokat az előnyöket, amiket a termék kínál. Ha pedig elérte, abba ne hagyja! Adagolja tovább, hogy fenntartsa a motor optimális állapotát.

Milyen előnyöket kínál a SPURI webshop legnépszerűbb terméke?

A SPURI webshop alapvetően két terméket kínál: a Piros és a Kék SPURI üzemanyag-adalékot, méghozzá számos kiszerelésben. A JG-2, azaz a kék színű adalékunk rendkívül népszerű köszönhetően azoknak az előnyöknek, amelyeket a rendszeres használat mellett kínál:

Könnyebb indíthatóság: még téli zord időben is, biztosítva a megbízható és problémamentes működést minden körülmények között.

Egyenletesebb alapjárat és nagyobb nyomaték: megnövelt teljesítmény a teljes fordulatszám-tartományban, ami javítja a vezetési élményt.

Kedvező CO és alacsony CH tartalom a füstgázban: ami jelzi a tisztább égést és kisebb környezeti terhelést.

Fokozott motorolaj védelem és későbbi elhasználódás: ami növeli a motor élettartamát.

Javítás nélküli, különlegesen hosszú futásteljesítmény és jelentős fogyasztás csökkenés: optimalizálja az üzemmódot és csökkenti a költségeket.

Gázolajnál kiemelkedő dermedésgátló hatás és a tankban lévő kondenzvíz eltávolítása: biztosítja a motor zavartalan működését minden évszakban.

Nyári kánikulai időben kimagaslóan hűtött motorműködés: köszönhetően a hősokk gél működésének.

Sokoldalú felhasználási lehetőség: A SPURI JG-2 üzemanyag-adalék a benzines, a dízel és a gázüzemű járművekhez is használható.

Zökkenőmentes működés a benzinmotoroknál: A SPURI JG-2 simább és halkabb működést biztosít, amivel megszünteti a benzines motorokban előforduló kopogást.

Hosszabb élettartamú EGR szelep: Az SPURI JG-2-vel az EGR szelep hibáinak megjelenése később jelentkezik, esetenként a funkciója is javul.

Az üzemanyag víztelenítése: Hatékonyan távolítja el a kondenzvizet a tankból, ezzel csökkentve a korrózió kockázatát és növelve az üzemanyag tisztaságát.

Tiszta üzemanyagtank: A SPURI JG-2 segítségével eltávolíthatók a jármű üzemanyagtankjában idővel felgyülemlett szennyeződések, amelyek szűrőcsere igényét vonhatják maguk után.

Ne csak vezessen, uralja a pályát a SPURI JG-2-vel! Próbálja ki ezt a professzionális üzemanyag-adalékot, amely az aktuális üzemanyag-típusokhoz igazított egyedi fejlesztése révén biztosítja az extra védelmet és teljesítményt a versenypályákon és a mindennapi használat során egyaránt. Vásárolja meg mindössze néhány kattitntással a SPURI webshop felületén

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.