SPURI 125 ml diesel és benzin adalék (20 darab) – Jövőbe tekintő teljesítménynövelés nagy flottáknak - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 125 ml diesel és benzin adalék (20 darab) – Jövőbe tekintő teljesítménynövelés nagy flottáknak

30190 Ft

A Piros SPURI diesel és benzin adalék igazodik a mindenkori üzemanyag típusokhoz. Növeli a motor hatékonyságát és élettartamát, csökkenti a fogyasztást.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 20 x 125 ml

x

125 ml-es Piros SPURI diesel és benzin adalék nagy tételben! A SPURI adalékkal tökéletesen felkészülhet a jövő kihívásaira. Ez a bőséges csomag különösen hasznos lehet a nagy személygépkocsi flottával rendelkező vállalkozásoknak, amelyek számára elsődleges a járműveik folyamatos, magas szintű karbantartása és teljesítmény maximalizálása.

Ez a nagy kiszerelés lehetővé teszi, hogy minden járműve a lehető legjobb állapotban maradjon, miközben optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást, javítja a teljesítményt.

A SPURI diesel és benzin adalék speciális formulájával minden egyes járműve a legmagasabb szintű motorvédelemben részesülhet. A modern üzemanyag-összetételekhez igazodva a SPURI képes kezelni az üzemanyagok minőségi problémáit, csökkentve a karbantartási költségeket és növelve a motorok élettartamát. Ez a mennyiség összesen 1200 liter üzemanyaghoz elegendő.

A Piros SPURI diesel és benzin adalék kiemelkedő előnyei között szerepel:

Optimalizált energiahatékonyság: Ez a diesel és benzin adalék javítja az égési folyamatot, amivel jobb teljesítményt és energiát hoz ki az üzemanyagból.

Teljes körű motortisztító hatás: A 20 darabos kiszerelés garantálja, hogy a motor és az üzemanyag-ellátó rendszer hosszú távú hatékony működését.

Fokozott kopáscsökkentő védelem: Az üzemanyaggal érintkező felületek folyamatos kenése növeli a motor kopó alkatrészeinek élettartamát.

Megbízható dermedésgátlás: Különösen a téli hónapokban nyújt védelmet, és biztosítja elsősorban a dízelmotorok zavartalan működését.

Egyedülálló vízeltávolító képesség: Megakadályozza a korrozíót és az üzemanyagrendszer egyéb problémáit azáltal, hogy hatékonyan eltávolítja a kondenzvizet.

8-12%-kal takarékosabb üzemanyag-felhasználás: A hatékonyabb üzemanyag felhasználás miatt ritkábban kell tankolni.

Válassza a SPURI 20 darabos diesel és benzin adalék csomagot, hogy felkészült legyen a jövő kihívásaira. Ez a csomag kiválóan alkalmas nagy flottákat üzemeltető vállalkozások számára, akik elkötelezettek a járműveik folyamatos, illetve magas szintű karbantartása mellett és szeretnék maximálisan kihasználni az üzemanyag-adalékok nyújtotta előnyöket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.