SPURI 125 ml (2 darab) – Duplázza meg a védelmet és hatékonyságot - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 125 ml (2 darab) – Duplázza meg a védelmet és hatékonyságot

3706 Ft

A Piros SPURI üzemanyag-adalék az aktuális üzemanyag típusokhoz igazodik és megnövelt motorhatékonyságot kínálva csökkenti a fogyasztást.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 2 x 125 ml

x

A 125 ml-es SPURI adalék dupla kiszerelésével postaköltséget takaríthat meg!

Ez a csomag tökéletes megoldás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni az autó rendszeres karbantartása és teljesítménye terén. Ideális választás, ha fontos a mindennapi megbízhatóság és a hosszú távú motorvédelem.

A Piros SPURI üzemanyag-adalék forradalmi formulája precízen igazodik az üzemanyag összetételéhez. Nem csak hogy fokozza a motor hatékonyságát és élettartamát, hanem jelentősen csökkenti a fogyasztást is.

A SPURI széles körű alkalmazhatóságot kínál benzin- és dízelmotorok esetében is. A 2 db 125 ml-es kiszerelés 120 liter üzemanyaghoz elegendő.

A SPURI adalék kulcsfontosságú előnyei között szerepel:

Erőteljes tisztító hatás: A SPURI adalék kétszeres adagolással még intenzívebben távolítja el a szennyeződéseket az üzemanyag-ellátó rendszerből és a motorból.

Fokozott kopáscsökkentés: Kettős védelemmel biztosítja az üzemanyaggal érintkező felületek kenését, meghosszabbítva ezzel a motoralkatrészek élettartamát.

Optimalizált energiahatékonyság: Növeli a motor teljesítményét és az üzemanyag hatékonyságát a jobb égési folyamat révén.

Megbízható dermedésgátlás: Különösen a dízelmotorok esetében, ezzel biztosítva a zavartalan működést a legzordabb téli hónapokban is.

Vízelvonó képesség: Egyedülállóan hatékonyan távolítja el a kondenzvizet, megelőzve a korróziót és az üzemanyagrendszer egyéb problémáit.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás: 8-12%-os üzemanyag-megtakarítás a SPURI-val.

Fokozza a motorvédelmet a SPURI üzemanyag adalék segítségével és élvezze a fokozott teljesítményt és megbízhatóságot minden kilométeren!

Ez a két darabos csomag hosszú távon (120 liter üzemanyag tankolásáig) javítja az autója motorjának állapotát és élettartamát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.