SPURI JG-2 125 ml (3 darab) – Megoldás az EGR szelep hibái okozta problémákra is - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 125 ml (3 darab) – Megoldás az EGR szelep hibái okozta problémákra is

7860 Ft

A Kék SPURI JG-2 üzemanyag-adalék maximalizálja az autója teljesítményét, emellett kiküszöböli az EGR szelep hibái okozta problémákat is.

Verseny üzemanyag adalék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 3 x 125 ml

x

Maximalizálja autója teljesítményét és küszübölje ki az EGR szelep hibái okozta problémákat három darab SPURI JG-2 125 ml-es adalékkal, ami összesen 180 liter benzin tankolásáig garantálja a folyamatos, magas szintű védelmet és teljesítménynövelést. Ez a csomag különösen azoknak ajánlott, akik több járművet szeretnének egyszerre karbantartani, vagy legalább három tankolásra szeretnék biztosítani a SPURI JG-2 adalék előnyeit.

Többek között az EGR szelep hibái is orvosolhatók a SPURI JG-2 adalékkal:

Az EGR szelep hibái később jelennek meg: Az SPURI JG-2 alkalmazásával az EGR szelep hibáinak megjelenése kitolhatók, a meglévő problémák esetenként javulnak is.

Megbízható indítás még a legzordabb téli időszakban is: az autó bármikor készen áll a használatra.

Egyenletesebb alapjárat és erőteljesebb nyomaték a teljes fordulatszám-sávban: minden vezetési helyzetben javítja a reakcióidőt és az általános teljesítményt.

Tisztább égési folyamat: mert a JG-2 adalék használata nem csak a károsanyag-kibocsátást csökkenti, hanem javítja a motor hatékonyságát is.

Nagyobb végsebesség és javított motorvédelem: megnöveli a motor élettartamát és csökkentheti a karbantartási költségeket.

Jelentős üzemanyag-fogyasztás csökkenés: gazdaságosabb járműhasználatát.

Kompromisszummentes használat: A SPURI JG-2 minden járműtípushoz használható, beleértve a benzines és dízelüzeműeket is.

Kopogásmentes benzinmotorok: A SPURI JG-2 megszüntetheti a benzines motorokban előforduló kopogást, simább és halkabb működést biztosítva.

Üzemanyagtank víztelenítése: Hatékonyan távolítja el a kondenzvizet a tankból, csökkentve a korróziót és növelve az üzemanyag tisztaságot.

Tisztább üzemanyagtank a régebbi járműveknél: A SPURI JG-2 segítségével eltávolíthatók a jármű üzemanyagtankjában feltorlódott szennyeződések, de utána szűrőcsere szükséges.

A SPURI JG-2 adalékkal nem csak a teljesítmény növelhető, hanem a járművek üzemeltetési költségei is csökkenthetők, köszönhetően az üzemanyag-hatékonyság javulásának és a javítási igények csökkenésének. Ez a három darabos csomag tökéletes választás azok számára, akik kompromisszum nélküli megoldást keresnek a járműveik számára, legyen szó mindennapi használatról vagy versenyzésről.

Élje át a hármas csomag által kínált összetett előnyöket a SPURI JG-2-vel, hogy az EGR szelep hibái ne jelentsenek gondot, és extra védelmet és teljesítményt biztosítson az autója számára. Rendelje meg a 180 liter üzemanyaghoz elegendő hármas csomagot.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.