SPURI JG-2 125 ml (5 darab) – Egyesek szerint a benzines mellett az egyik legjobb diesel adalék is - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 125 ml (5 darab) – Egyesek szerint a benzines mellett az egyik legjobb diesel adalék is

13000 Ft

A Kék SPURI JG-2 üzemanyag-adalék kivételes motorvédelmet és hatékonyságnövelést kínál. Sokak szerint ez az egyik legjobb diesel adalék.

Verseny üzemanyag adalék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 5 x 125 ml

Ön is úgy gondolja, hogy a SPURI a benzines mellett a legjobb diesel adalék is? Akkor itt a remek alkalom, hogy az öt darabos SPURI JG-2 125 ml-es adalékot tartalmazó csomaggal elhozza az első osztályú védelmet és megnövelt teljesítményt az autója számára! Ez az összesen 300 liter üzemanyaghoz elegendő csomag ideális azoknak, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni a járműveik teljesítményével és a motor megbízhatóságával kapcsolatban, emellett a legmagasabb szintű karbantartást szeretnék biztosítani a járművük számukra.

Az egyik legjobb diesel adalék folyamatos használatának előnyei:

Az egyik legjobb diesel adalék, azaz a kék, SPURI JG-2, tökéletes indítást kínál a hideg téli napokon is: megbízható és zökkenőmentes működés minden helyzetben.

Fokozott alapjárat-stabilitás és dinamikusabb nyomaték: javítja a vezetési élményt az alsó és a legmagasabb fordulatszám-tartományban egyaránt.

Optimalizált égési folyamat: hozzájárul a kedvezőbb CO tartalomhoz a füstgázban és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Javított motorvédelem és csökkentett kopás: hosszabb élettartamot biztosít a motor számára, miközben csökkenti a karbantartási költségeket.

Szignifikáns üzemanyag-megtakarítás: hosszú távon gazdaságosabb jármű-üzemeltetést tesz lehetővé.

Sokoldalú felhasználhatóság: Legyen szó benzines vagy dízel járműről, a SPURI JG-2 adalék minden esetben megfelelő választás.

Sebességfokozás: A SPURI JG-2 elősegíti a járművek maximális sebességének elérését.

EGR szelep-védelem: Az EGR szelep hibái később jelennek meg, esetenként javulnak is.

Vízmentes üzemanyagtank: A SPURI JG-2 eltávolítja a kondenzvizet a tankból, így minimalizálva a korrózió kockázatát és növelve az üzemanyag tisztaságát.

Tisztított üzemanyagtank: A SPURI JG-2 eltávolítja a jármű üzemanyagtankjában felgyülemlett szennyeződéseket, de utána szűrőcserére lehet szükség.

A piac egyik legjobb benzines és az egyik legjobb diesel adaléka most, néhány kattintással, közvetlenül a fejlesztőtől megvásárolva lehet az öné! A használatával a járművei teljesítménye nem csak hogy javul, de a motor élettartama meghosszabbodik és az üzemanyag-fogyasztás is jelentősen csökken. Ez a csomag tökéletes választás azok számára, akik nem érik be kevesebbel és az üzemanyag-adalékok legmagasabb szintjét szeretnék biztosítani a járműveik számára.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.