SPURI JG-2 500 ml injektortisztító üzemanyag-adalék (6 darab) - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 500 ml injektortisztító üzemanyag-adalék (6 darab)

48420 Ft

A Kék SPURI JG-2 injektortisztító üzemanyag-adalék kivételes előnyöket kínál: fokozott motorfutás, illetve alapjárat-stabilitás, megnövelt sebesség és még több.

Verseny üzemanyag adalék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 6 x 500 ml

x

Hat darab SPURI JG-2 500 ml-es injektortisztító üzemanyag-adalék egy csomagban: átütő és hosszú távú teljesítménynövelés, sebességfokozás és meghosszabbított motorélettartam bármilyen benzin-, vagy dízel jármű számára.

Ez a hatos csomag összesen 1500 liter üzemanyaghoz elegendő, így a legkomolyabb igényeket is kielégíti, legyen szó kamionokról, buszokról vagy a közúti közlekedésben mindennap részt vevő autókról, prémium gépkocsikról. A nagyobb kiszerelés hosszú távú megoldást kínál, biztosítva, hogy az autója vagy egyéb járműve mindig a legjobb teljesítményt hozza.

A SPURI JG-2 injektortisztító üzemanyag-adalék folyamatos használata a következő előnyöket kínálja:

Tiszta üzemanyagtank: A SPURI JG-2 injektortisztító üzemanyag-adalék segítségével a jármű üzemanyagtankjában eltávolíthatók a az összegyűlt szennyeződések.

A sebességpotenciál maximális kiaknázása, a jobb teljesítményért.

Zavartalan indítás a hidegebb hónapokban, és a hősokk gél működésének köszönhetően kimagaslóan hűtött motorműködés a forró nyári hónapokban.

Fokozott motorfutás és alapjárat-stabilitás, ami növeli a vezetési komfortot és a motor teljesítményét.

Megnövelt nyomaték és fokozott teljesítmény, ami érezhetően javítja a jármű dinamikáját minden sebességtartományban.

Optimalizált égési folyamat, ami csökkenti a károsanyag-kibocsátást és javítja az üzemanyag felhasználás hatékonyságát.

Hosszabb motorélettartam a hosszú távú megbízhatóságért és a csökkentett karbantartási költségekért.

8-12%-os üzemanyag-megtakarítás, a gazdaságosabb üzemeltetésért.

Sokoldalú felhasználási lehetőség: A SPURI JG-2 üzemanyag-adalék a benzines, a dízel és a gázüzemű járművekhez is használható.

Az EGR szelep hosszabb élettartama: Az SPURI JG-2-vel az EGR szelep később hibásodik meg, esetenként a funkciója is javul.

Az üzemanyag víztelenítése: A kondenzvíz hatékony eltávolítása a tankból, ezzel csökkentve a korrózió kockázatát és növelve az üzemanyag tisztaságát.

Simább indulás a benzines és a dízelmotoroknál: A SPURI JG-2 megszünteti a benzines motorokban előforduló kopogást, a dermedésgátló hatásának köszönhetően biztosítja a dízelmotorok zavartalan működését még a téli fagyokban is.

A SPURI JG-2 6x500 ml-es injektortisztító üzemanyag-adalék csomagja a teljesítmény és védelem csúcsát jelenti, ami minden jármű számára optimális választás, ha a legmagasabb szintű teljesítményre van szükség. Ez az összeállítás ideális megoldás flották üzemeltetőinek és autórajongóknak, akik nem elégednek meg a középszerű megoldásokkal.

Válassza a SPURI JG-2 injektortisztító adalékot a legmagasabb szintű teljesítménynövelésért és védelemért. Élje át a különbséget minden egyes kilométeren és biztosítsa a járműveinek azt a prémium törődést, amit megérdemelnek.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.