SPURI JG-2 125 ml (2 darab) – Prémium injektor tisztító hatású üzemanyag-adalék - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 125 ml (2 darab) – Prémium injektor tisztító hatású üzemanyag-adalék

5440 Ft

A Kék SPURI, azaz a SPURI JG-2 üzemanyag-adalék egyben egy ütős injektor tisztító is, ami dinamikusabbá teszi a teljesítményt, miközben védi a  motort.

Verseny üzemanyag adalék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 2 x 125 ml

x

A SPURI JG-2 a luxusautók üzemanyag- és injektor tisztító adaléka. Az összesen 120 liter üzemanyaghoz elegendő két darabos csomag kifejezetten azok számára készült, akik nem elégednek meg a hétköznapi megoldásokkal és minden egyes út során a maximumot szeretnék kihozni a járműveikből. Legyen szó versenypályáról vagy nehéz terepről, a SPURI JG-2 biztosítja a szükséges extra motorvédelmet és teljesítményt.

A SPURI JG-2 injektor tisztító hatású üzemanyag-adalék előnyei:

Megnövelt motorvédelem és kopáscsökkentés, beleértve az injektor tisztító hatást is, ami meghosszabbítja a motor élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.

Könnyebb indíthatóság a hidegben, garantálva, hogy az autója minden körülmények között megbízhatóan működjön.

Stabilabb alapjárat és fokozott nyomaték, ami élvezetesebbé teszi a vezetést minden sebességtartományban.

Tisztább égés, ami kedvező CO tartalmat és alacsony CH tartalmat eredményez a füstgázban, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt hatást.

Optimalizált üzemanyag-fogyasztás, ami hosszú távon jelentős megtakarítást jelent.

Megbízható működés minden évszakban, köszönhetően a dermedésgátló hatásnak és a kondenzvíz hatékony eltávolításának.

Szabad felhasználhatóság: A SPURI JG-2 üzemanyag-adalékot úgy terveztük, hogy kompatibilis legyen benzines, dízel és gázüzemű járművekkel is.

Sebességfokozás: A SPURI JG-2 elősegíti a járművek maximális sebességének elérését.

Zökkenőmentes benzinmotor működés: A SPURI JG-2 megszünteti a benzines motorokban előforduló kopogást, simább és halkabb működést biztosítva.

Hosszabb élettartamú EGR szelep: Az SPURI JG-2 alkalmazásával az EGR szelep hibái később jelennek meg, esetenként javulnak is.

Vízmentes üzemanyagtank: A SPURI JG-2 hatékonyan eltávolítja a tankból a kondenzvizet, csökkentve a korrózió kockázatát és növelve az üzemanyag tisztaságát.

Tisztított üzemanyagtank a régebbi járművek esetén: A SPURI JG-2 segítségével eltávolíthatók a jármű üzemanyagtankjában felgyülemlett szennyeződések, ami után szűrőcserére lehet szükség.

Élvezze a SPURI JG-2 injektor tisztító hatású üzemanyag-adaléka meghosszabbítja a motor élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket. Élvezze a prémium minőségű kék SPURI által nyújtott dinamikát és teljesítményt, amely minden járművet a következő szintre emel. Ez a két darabos csomag tökéletes választás azok számára, akik elkötelezettek a járműveik optimális állapotának és teljesítményének fenntartása mellett, még a legextrémebb körülmények között is. Vásárolja meg első kézből a fejlesztőtől.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.