SPURI üzemanyag adalék 125 ml (3 darab) – Maximális teljesítmény háromszoros idejű védelemmel - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI üzemanyag adalék 125 ml (3 darab) – Maximális teljesítmény háromszoros idejű védelemmel

4944 Ft

A Piros SPURI üzemanyag adalék az aktuális üzemanyag típusokhoz igazodva növeli a motorhatékonyságot és csökkenti a fogyasztást. Próbálja ki még ma!

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 3 x 125 ml

 

x

Három darab 125 ml-es SPURI üzemanyag adalék, összesen 180 liter üzemanyag tankolásához ajánlott, ezzel hozzájárulva az autó teljesítményének megőrzéséhez és üzemanyag fogyasztásának csökkentéséhez.

A SPURI adalék intenzív tisztítást és védelmet nyújt a motor számára. Ez a csomag kiválóan alkalmas azok számára, akik több járművet üzemeltetnek, és szeretnék a legjobbat nyújtani minden egyes motor számára. Speciális formulája nem csak a tisztítást és a kopáscsökkentést célozza meg, hanem a teljesítmény növelését és a fogyasztás csökkentését is, mindezt az üzemanyag-összetételhez igazodó fejlesztés révén.

A Piros SPURI széles körben alkalmazható benzin- és dízelmotorok esetén, a legmagasabb szintű védelmet biztosítva a motor számára. A 3 darabos kiszerelés összesen 180 liter üzemanyaghoz elegendő.

A SPURI üzemanyag adalék előnyei a következők:

Intenzív tisztító hatás: A háromszor 60 liter üzemanyaghoz elegendő adagolás biztosítja a motor és az üzemanyag-ellátó rendszer mélytisztítását.

Kiemelkedő kopáscsökkentés: A SPURI üzemanyag adalék gondoskodik az üzemanyaggal érintkező összes felület folyamatos kenéséről, megelőzve a mozgó alkatrészek gyors kopását.

Optimális energiahatékonyság: Javul az égési folyamat, így minimum 10%-kal magasabb teljesítmény és energia nyerhető ki az üzemanyagból.

Hatékony dermedésgátló képesség: Különösen a téli időszakban nyújt kivételes védelmet a dízelmotoroknak.

Kondenzvíz-eltávolítás: Megbízhatóan távolítja el a felesleges vizet a motortérből, megakadályozva a korróziót és egyéb problémákat.

Ritkább tankolás: 8-12%-kal hatékonyabb üzemanyag-felhasználás a SPURI-val

Bízza járműveit a SPURI üzemanyag adalékra és tapasztalja meg a hosszú hatású védelem nyújtotta kivételes teljesítményt és megbízhatóságot!

Ez a csomag nem csak azonnali javulást kínál, hanem hosszú távon is fenntartja a motor optimális állapotát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.