SPURI 500 ml üzemanyag-adalék (1 darab) – Nagyobb kiszerelés a hosszú távú előnyökért - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 500 ml üzemanyag-adalék (1 darab) – Nagyobb kiszerelés a hosszú távú előnyökért

5120 Ft

Az aktuális üzemanyag típusokhoz fejlesztett Piros SPURI üzemanyag-adalék, növeli a motorhatékonyságot, hosszabb élettartamot és csökkent üzemanyag fogyasztást kínál.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 1 x 500 ml

x

A SPURI 500 ml-es, kizárólag az üzemanyagtankba önthető üzemanyag-adalék azok számára ideális, akik amellett, hogy élvezik a termék előnyeit, biztosítani szeretnék az autóik számára a folyamatos, magas szintű védelmet és teljesítménynövelést. Ez a kiszerelés tökéletes megoldást kínál a hosszú távú használatra, lehetővé téve, hogy többszörös utántöltéssel maximális eredményeket érjen el.

A SPURI üzemanyag-adalék az üzemanyag-összetételhez tökéletesen igazodó, fejlett formulájának köszönhetően gazdaságos választás azok számára, akik kompromisszum nélküli motorvédelemre és teljesítménynövelésre törekednek. Legyen szó benzin-, dízel- vagy gázüzemű motorokról, a SPURI minden igényt kielégít. Az 500 ml-es kiszerelés összesen 240 liter üzemanyaghoz elegendő.

A SPURI üzemanyagtankba tölthető üzemanyag-adalék számos előnye között szerepel:

Energiahatékonyság növelése: a motortisztító adalék javítja az égési folyamatot, így jobb teljesítményt és hatékonyságot lehet kinyerni az üzemanyagból.

Hatékony motor- és üzemanyag-ellátó rendszer tisztítás, amely hozzájárul a motor optimális működéséhez és hosszabb élettartamához.

Kopáscsökkentő hatás, amely az üzemanyaggal érintkező felületek folyamatos kenésével javítja a motor kopó alkatrészeinek állapotát.

Dermedésgátló funkció, amely biztosítja a motorok zavartalan működését a hideg hónapokban.

Hatékony vízeltávolító képesség, ami segít megelőzni a korrozíót és az üzemanyagrendszer problémáit a kondenzvíz hatékony eltávolításával.

Alacsonyabb üzemanyag fogyasztás: akár 8-12% üzemanyag megtakarítással.

A SPURI 500 ml-es kiszerelésével hosszabb távon élvezheti az üzemanyagtankba adagolható motortisztító adalék előnyeit. Gazdaságos, mégis hatékony megoldást keres az autója motorjának karbantartására és teljesítményének javítására? Megtalálta.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.