Piros SPURI vélemények és a termék, amire mindenkinek szüksége van - 5000 ml (1 darab) Maximális hatékonyság a hosszú távú vagy nagyüzemi alkalmazásokhoz - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Piros SPURI vélemények és a termék, amire mindenkinek szüksége van – 5000 ml (1 darab) Maximális hatékonyság a hosszú távú vagy nagyüzemi alkalmazásokhoz

42500 Ft

Piros SPURI vélemények: Ez az üzemanyag-adalék megnövelt motorhatékonyságot és élettartamot kínál, csökkent fogyasztás mellett.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 1 x 5000 ml

 

x

Amikor legutóbb a Piros SPURI vélemények rovatára tévedtem Magyarország piacvezető ár-, és termék összehasonlító oldalán, szemet szúrt K. Péter értékelése: “Egy ilyen flakonnal használtam el eddig 21 éves autómba, nem észleltem semmi változást. Ettől függetlenül persze lehet ér valamit, lehet adott pár évet az injektor életéhez, mindenesetre nem bántam meg hogy megvettem, de nem is szándékozom többet venni.”

Ez a hozzászólás azért nem releváns, mert a felhasználó egy alkalommal használta a Piros SPURI-t. Márpedig egy autó esetében, különösen, ha az ennyire koros, nem várhatunk csodás 1 db 125 ml-es (60 liter üzemanyaghoz elegendő) adaléktól. Mert a folyamatos, minden tankolásnál történő adalékolás vezet csak eredményre.

És itt a csavar a történetben! Akkor is érdemes tovább folytatni a SPURI használatát, amikor az autó motorja érezhetően dinamikusabbá válik és a fogyasztás csökkenni kezd. A SPURI titka a folyamatos adagolásban rejlik, amit csak azok tapasztalhatnak meg, akik rendszeresen betöltik az üzemanyagtankba a tankolás előtt, vagy alatt, vagy után.

SPURI 5000 ml-es kiszerelése a legnagyobb felhasználói igényeket is kielégíti és ideális választás azok számára, akik nagyüzemi alkalmazásban gondolkodnak és ahol a maximális hatékonyság elengedhetetlen.

Ez a mennyiség összesen 2500 liter üzemanyaghoz elegendő, így tökéletes megoldást nyújt nagy flották, nehézipari gépek és munkaeszközök karbantartásához, ahol kulcsfontosságú a folyamatos és megbízható teljesítmény.

Melyek a reális, tényleges tapasztalaton alapuló Piros SPURI vélemények?

A legjobb Piros SPURI vélemények azok, amelyek hosszú távú és rendszeres használóktól érkeznek. Mert a SPURI adalék csak akkor tudja kifejteni jótékony hatását, ha elegendő ideig használják. Hogy ez mennyi idő, azt az autó motorjának állapota és kormolódása szabja meg.

Mennyi ideig érdemes adagolni a SPURI-t?

A SPURI adalék folyamatos használata javasolt. Miért? Mert ha rendbe tette a motort és az üzemanyagellátó-rendszert, akkor az ideális állapotot fenn is kell tartani.

A SPURI adalék előnyei ebben a nagy, 5000 ml-es kiszerelésben is érvényesülnek, biztosítva, hogy minden egyes jármű és munkagép a lehető legjobb védelemben részesüljön. Az egyedi fejlesztésű, speciális formula tökéletesen igazodik a különböző üzemanyag-összetételekhez, így garantálva a motorok és az üzemanyag-ellátó rendszerek mélytisztítását, a kopás csökkentését, valamint a teljesítmény és az üzemanyag hatékonyság növelését.

A 5000 ml-es kiszerelés különösen előnyös azok számára, akik:

Nagy mennyiségű adalékanyagot igényelnek a folyamatos és hatékony működés biztosítása érdekében.

Hosszú távú megoldást keresnek a járművek és munkagépek karbantartására és teljesítménynövelésére.

Gazdaságos megoldást várnak el: egy nagy kiszerelésű termékkel kevesebb utántöltés szükséges, így csökkentve a karbantartás költségeit.

Ha Ön is a maximális hatékonyságot és megbízhatóságot keresi a nagyüzemi alkalmazásokhoz, vásárolja meg az 5000 ml-es hordóban elérhető Piros SPURI-t első kézből, a fejlesztőtől.

Ön elégedett a SPURI-val? Írja meg véleményét legközelebb, ha a Piros SPURI vélemények rovatában jár.

SPURI 5 literes
(használati utasítás)

Kizárólag ipari célra gyártott, 2500 liter üzemanyag egyszeri, azonnali adalékolására kifejlesztett termék. Nagyméretű üzemanyag tartályok, benzinkutak részére. A jövedéki törvények értelmében a legnagyobb engedélyezett térfogat az 5000ml.

Ebből eredően a biztonsági műanyag zár feltépése után az egész folyadék mennyiséget fel kell használni, rögtön az üzemanyagba kell önteni!

Bármi nemű más edénybe való átöntés nem javasolt! A levegővel való érintkezés, hatóanyagvesztést okoz. Csak eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Speciális energetikai szintje miatt felbontás után maradéktalanul felhasználandó, más flakonba való kiöntögetése tiltott! Még a SPURI 500ml-125ml eredeti csomagolásba sem ajánlott! A SPURI gyártója az öntözgetés által okozott minőségi romlást nem vállalja! Továbbá az erősen párolgó komponensek hiánya az öntözgetési veszteségéből eredő jelentős hatásmechanizmus kiesést okoz. Ezek figyelembe vétele miatt, ha nem áll rendelkezésre egyben 2500 liter üzemanyag, melyet felbontás után rögtön megkezelnek a SPURI adalékkal, akkor a kisebb 500ml-es kiszerelés ajánlott. (250 literhez)

Használat: A műanyag zár feltépése után, az üzemanyag tároló nyílására illesztve azonnal függőleges helyzetbe kell állítani az 5 literes SPURI kannát. Ellenkező esetben a nyíláson kifolyó adalék a kanna oldalán visszafolyik, valamint a kortyolás szerű kifolyás csapódást okoz a környezetbe, károsítva minden tárgyat. Amint a SPURI adalék belekerül a legrövidebb úton közvetlen az üzemanyagba, azt átkonfigurálja azt! A molekuláris átalakulás összetett vegyi hatást eredményez. Tapasztalhatja, hogy hőmérséklettől függően lehűl, a kezelt üzemanyag, 5-7 C fokkal. Ennek a jelenségnek az oka, hogy a környezet energiáját használja fel az üzemanyag, egy magasabb energia szintre való kerüléshez!

Az eddig felsorolt biztonsági tartalom érdekében kérem a tisztelt felhasználókat, mindig a körülményekhez illeszkedő kiszerelést válasszanak!

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.