SPURI 125 ml benzin és diesel adalék (6 darab) – Hatékony megoldás nagy flották számára - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 125 ml benzin és diesel adalék (6 darab) – Hatékony megoldás nagy flották számára

9620 Ft

A Piros SPURI benzin és diesel adalék az aktuális üzemanyag típusokhoz igazodik, így növeli a motorhatékonyságot és csökkenti a fogyasztást. Vegye meg hatos csomagban!

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 6 x 125 ml

 

Hat darab SPURI 125 ml-es benzin és diesel adalék: komplex védelem és motortisztítás nagy tételben. Ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak járműveik állapotára és teljesítményére. Ez a csomag lehetővé teszi, hogy egyszerre több járművet is ellásson a SPURI minden előnyével, biztosítva ezzel a flotta zavartalan és gazdaságos működését.

A SPURI üzemanyag-adalék fejlett formulája tökéletesen igazodik a mindenkori üzemanyag-összetételhez, így nem csak a motor élettartamát növeli, illetve a fogyasztást csökkenti, hanem teljesítménynövekedést is eredményez.

A rossz minőségű üzemanyagok okozta problémák gyakran megnehezítik a járművek optimális működését, de a SPURI hatékonyan kezeli ezeket a kihívásokat és kiválóan alkalmas minden típusú motor számára. A 6x125 ml kiszerelés összesen 360 liter üzemanyaghoz elegendő.

A Piros SPURI benzin és diesel adalék kulcsfontosságú előnyei:

Fokozott energiahatékonyság: A SPURI benzin és diesel adalék javítja az égési folyamatot, növelve ezzel az üzemanyagból nyerhető teljesítményt és energiát.

Alapos tisztító hatás: Biztosítja a motor és az üzemanyag-ellátó rendszer kivételes mértékű tisztítását.

Komplex kopáscsökkentés és védelem a motor számára: Az üzemanyaggal érintkező összes felület folyamatos kenése hosszabb élettartamot garantál a mozgó alkatrészeknek.

Kiemelkedő dermedésgátlás: Különösen téli időszakban nyújt védelmet, biztosítva a dízelmotorok zavartalan működését.

Egyedülálló vízeltávolító képesség: Megakadályozza a korróziót és az üzemanyagrendszer problémáit azáltal, hogy hatékonyan eltávolítja a kondenzvizet a motortérből.

Jelentős üzemanyag-megtakarítás: 8-12%-kal alacsonyabb fogyasztás.

Optimalizálja flottája teljesítményét és megbízhatóságát a SPURI benzin és diesel adalék! Ez a hat darabos csomag nem csak azonnali javulást kínál, hanem hosszú távon is fenntartja a motorok optimális állapotát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.