SPURI 500 ml (7 darab) – A megoldás, ha télen nehezen indul az autó - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI 500 ml (7 darab) – A megoldás, ha télen nehezen indul az autó

30680 Ft

A Piros SPURI üzemanyag-adalék a mindenkori üzemanyag típusokhoz igazodva fejti ki hatását és remek segítőtárs télen, ha nehezen indul az autó.

Motortisztító és multifunkciós energiafolyadék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 7 x 500 ml

 

x

Télen nehezen indul az autó? Válassza a hét darabos SPURI 500 ml-es adalék csomagot. Ha nem hajlandó kompromisszumot kötni az autói teljesítményével és védelmével kapcsolatban, akkor az összesen 1750 liter üzemanyaghoz elegendő SPURI csomagot ajánljuk.

Magas szintű motor karbantartás és teljesítménynövelés minden egyes jármű számára, legyen az személyautó, teherautó vagy akár munkagép.

A SPURI üzemanyag-adalék kifinomult formulája tökéletesen igazodik a különböző üzemanyag-összetételekhez, így garantálva, hogy minden motor a lehető legjobb védelemben és teljesítményben részesüljön. A SPURI segítségével a motor és az üzemanyag-ellátó rendszer mélyen megtisztul, a kopás mértéke csökken, miközben a teljesítmény és az üzemanyag hatékonysága jelentősen javul.

A Piros SPURI nem csak akkor segít, ha nehezen indul az autó:

Azonnali indítás: Télen előfordulhat, hogy nehezen indul az autó. A SPURI rendszeres használatával csökkentheti ennek a problémának a kialakulását.

Intenzív tisztító hatás: A hét darab 500 ml-es adalék biztosítja, hogy a motor és az üzemanyag-ellátó rendszer minden része alaposan és hosszú távon megtisztuljon egy vagy akár több autó esetén is, növelve ezzel a járművek teljesítményét és megbízhatóságát.

Fokozott kopáscsökkentés: Az üzemanyaggal érintkező felületeken biztosított folyamatos kenés javítja a mozgó alkatrészek élettartamát.

Maximális energiahatékonyság: Az égési folyamat optimalizálásával jobb teljesítmény és hatékonyság érhető el az üzemanyagból.

Megbízható dermedésgátlás: Elsősorban a hideg időszakokban biztosítja a dízel motorok zavartalan működését.

Egyedülálló vízeltávolító képesség: Megakadályozza a korroziót és az üzemanyagrendszer egyéb problémáit.

8-12%-kal kevesebb tankolás: Hatékonyabb üzemanyag felhasználás, jelentős megtakarítás.

Ha nehezen indul az autó vagy egyéb motor teljesítménybeli problémát tapasztal, vagy épp ezeket szeretné megelőzni, válassza a SPURI 500 ml-es adalék hét darabos csomagját, hogy a járművei a legmagasabb szintű teljesítményben és védelemben részesüljenek.

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.