SPURI JG-2 500 ml (4 darab) – Mire jó a Kék SPURI? - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 500 ml (4 darab) – Mire jó a Kék SPURI?

36080 Ft

Merítse ki a teljesítménynövelés lehetőségeit a SPURI JG-2 üzemanyag-adalékkal. Mire jó a kék SPURI? Tudja meg és vásárolja meg a fejlesztőtől!

Verseny üzemanyag adalék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 4 x 500 ml

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mégis, mire jó a Kék SPURI. Ha röviden szeretnénk összefoglalni, akkor: sebességfokozás, teljesítménynövelés, üzemanyag fogyasztás csökkentése és még sok más, amit Ön is megtapasztalhat, ha elkezdi folyamatosan, minden tankolásnál adagolni a prémium üzemanyag-adalékunkat.

Merítse ki a teljesítménynövelés lehetőségeit egyszerre négy darab, összesen 1000 liter üzemanyaghoz elegendő SPURI JG-2 500 ml-es adalékkal, amelyek együtt hosszú ideig biztosítják a legmagasabb szintű védelmet és erőteljes teljesítménynövelést akár a nagyobb flották számára is.

Ez a csomagot kifejezetten azok számára állítottuk össze, akik nem elégednek meg a szokványos megoldásokkal és akik a legjobbat akarják nyújtani az autóknak, legyen szó nagy teljesítményű prémium autókról, flotta járművekről vagy a mindennapi vezetési élmény maximalizálásáról.

Önt is foglalkoztatja a kérdés, hogy mire jó a Kék SPURI?

Tudja meg itt és most a fejlesztőtől:

Biztos indítás minden időjárási körülmény között, ami garantálja, hogy járművei mindig készen álljanak a használatra.

Javított motorfutás és stabilizált alapjárat, ami egy simább és kellemesebb vezetési élményt kínál.

Megnövelt nyomaték és erőteljes teljesítmény, ami javítja a járművek dinamikáját és válaszkészségét minden sebességtartományban.

A sebességkapacitás növelése, lehetővé téve a járművek számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban fussanak.

Optimalizált égési folyamat és csökkentett károsanyag-kibocsátás, amely hozzájárul a környezetvédelemhez és javítja az üzemanyag felhasználás hatékonyságát.

Hosszabb motorélettartam és kopásgátlás, ami csökkenti a járművek karbantartási költségeit és növeli azok megbízhatóságát.

8-12%-os üzemanyag-megtakarítás, a gazdaságosabb üzemeltetésért.

Simább indulás a benzines és a dízelmotoroknál: A SPURI JG-2 megszünteti a benzines motorokban előforduló kopogást és a kiemelkedő dermedésgátlásnak köszönhetően biztosítja a dízelmotorok zavartalan működését még a téli fagyokban is.

Tovább használható EGR szelep: Az SPURI JG-2 alkalmazásával az EGR szelep hibáinak megjelenése későbbre várható, esetenként a funkciója javulhat is.

Tisztább és vízmentes üzemanyagtank: A SPURI JG-2 segítségével eltávolíthatók a jármű üzemanyagtankjában összegyűlt szennyeződések és kondenzvíz.

A SPURI JG-2 üzemanyag-adalék azoknak készült, akik a teljesítménynövelést és motorvédelmet a legmagasabb szintre kívánják emelni. Ez a csomag tökéletes választás flották, és a hétköznapi autórajongók számára, akik elkötelezettek amellett, hogy a járműveik minden helyzetben a legjobban teljesítsenek.

Ha úgy érzi kielégítő választ kapott arra, hogy mire jó a Kék SPURi, akkor itt a lehetőség, hogy átélje a SPURI JG-2 által nyújtott maximális teljesítménynövelést, illetve motorvédelmet, és minden egyes kilométeren megtapasztalja a különbséget!

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.