SPURI JG-2 125 ml (12 darab) – A diesel mellett az egyik legjobb benzin adalék - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

SPURI JG-2 125 ml (12 darab) – A diesel mellett az egyik legjobb benzin adalék

30230 Ft

Optimalizálja a járműparkjának teljesítményét és fokozza a hatékonyságot az egyik legjobb benzin adalék és diesel üzemanyag adalék, a SPURI JG-2 segítségével.

Verseny üzemanyag adalék
Ingyenes szállítás

Felhasználás: benzin és dízel motorokhoz
Adagolás: 1:500 arányban, azaz 50 l üzemanyaghoz 1 dl Spuri
Kiszerelés: 12 x 125 ml

x

Optimalizálja a járműparkjának teljesítményét és fokozza a hatékonyságot az egyik legjobb benzin adalék és diesel üzemanyag adalék, a SPURI JG-2 segítségével, ami a legmagasabb szintű védelmet és a motor teljesítményének növelését kínálja bármilyen jármű számára.

Legyen szó személyautókról, buszokról, tehergépjárművekről, munkagépekről vagy versenyautókról, ez a csomag kifejezetten azok számára ajánlott, akik hosszú távon szeretnék fenntartani a járműveik magas szintű teljesítményét. Ez a mennyiség összesen 720 liter üzemanyaghoz elegendő.

Az egyik legjobb benzin adalék és diesel adalék, azaz a SPURI JG-2 folyamatos használatának előnyei:

Zökkenőmentes indítás minden időjárási körülmény között: Az egyik legjobb benzin adalék és diesel adalék garantálja a megbízható teljesítményt.

Fokozott nyomaték és dinamikus teljesítmény: A teljes fordulatszám-sávban, javítva a vezetési élményt.

Tisztább égés és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás: Kedvezőbb CO és CH tartalmat eredményez a füstgázban.

Hosszabb motorélettartam: Az állandó kenésnek köszönhetően lassabban kopnak a motor alkatrészek.

Jelentős üzemanyag-megtakarítás: Optimalizált üzemeltetési költségek.

Megnövelt sebesség: A SPURI JG-2 elősegíti járművek maximális sebességének elérését, fokozva a sebességük határait.

Hatékony fagyvédelem a dízelmotoroknál: Garantálja a motorok folyamatos üzemét még a legzordabb téli körülmények között is.

Zökkenőmentes működés a benzinmotoroknál: A SPURI JG-2 simább és halkabb működést biztosít, amivel megszünteti a benzines motorokban előforduló kopogást.

EGR szelep hosszabb élettartama: Az SPURI JG-2 alkalmazásával az EGR szelep hibáinak megjelenése későbbre tolódik, esetenként javul annak funkciója is.

Vízmentes üzemanyagtank: Hatékonyan távolítja el a kondenzvizet a tankból, csökkentve a korrózió kockázatát és növelve az üzemanyag tisztaságát.

Tisztított üzemanyagtank a régebbi járműveknél: A SPURI JG-2 segítségével eltávolíthatók a jármű üzemanyagtankjában idővel felgyülemlett szennyeződések, amelyek szűrőcsere igényét vonhatják maguk után.

A fentiek tekintetében kijelenthető, hogy a SPURI JG-2 az egyik legjobb diesel és az egyik legjobb benzin adalék. A KÉK SPURI néven is ismert termék tizenkét darabos csomagja a teljesítménynövelés és a prémium motorvédelem záloga, ami lehetővé teszi, hogy minden járművéből a legtöbbet hozza ki. Biztosítsa a járműveinek a legjobbat a SPURI JG-2-vel, és tapasztalja meg a különbséget minden kilométeren!

További információk

Tömeg1,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.