Kezdőlap

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 1 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa473
mod_vvisit_counterTegnap626
mod_vvisit_counterEzen a héten1732
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13657

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Bizalom övezi a SPURI-t! PDF Nyomtatás E-mail

Bizalom övezi a SPURI-t!

/Megvizsgáltuk miért van ez így./

 ImageMinden termék első használatánál bizalmi kérdések vetődnek fel. Ezek alapján eldönti a személy, kell-e neki ez a termék, vagy szolgáltatás!

Szelektálni kell, mert mindent nem tudunk megvásárolni, kipróbálni!

Van, aki borzasztóan fél az új dolgoktól, van, aki ad a mások tapasztalatára hagyatkozik, van aki a saját elméletébe temetkezve meggyőzhetetlen, tények alapján sem hisz. Hiába, nem vagyunk egyformák! Nekik is kijár az egyenlő bánásmód! Ők csak akkor kezdik igénybe venni ezeket a „számukra” új dolgokat, amikor már van jobb, korszerűbb, hatékonyabb termék! A fáziskésés a nagyfokú bizalmatlanságból ered! Ennek is lennie kell, de módjával!

Bizalmatlan valaki, akkor érdeklődik, kutat, véleményeket keres, és összegzi azokat!

Következtetés, mérlegelés eredménye pedig vagy „igen”, vagy „nem” a használatot illetően!

Ha nem jelent nagy kockázatot, akkor a „MIÉRT IS NE PRÓBÁLNÁM KI” lép életbe!

Még így is vannak emberek, akik a több száz pozitív, előremutató vélemény mellett, ha talál egy semlegest és még nem is negatívat, akkor is elveti a kipróbálás tényét. 

Nem baj, ilyennek is lennie kell. Bár Ők azok, akik nem is használták a terméket, de hosszantartó ócsárolásba és ok fejtegetésbe bonyolódnak! Én azt javaslom, hogy magunk járjunk utána a tényeknek! Egy-egy termékről a mai világban sok információt be lehet gyűjteni!

Számos szempont vezérelhet bennünket, melyeknek jelentőségeit nem szabad egyenként sem eltúlozni! Legtöbbször rájövünk, hogy a termék már rég bizonyított a piacon, csak még mi nem tudjuk!

Tehát magunknak kell bebizonyítani, hogy mi is tudjuk hatékonyan jól használni, mi is vagyunk olyan ügyesek, okosak mint a többi vásárló! Ezt nehéz belátni, de néha muszáj! Valamilyen oka nyílván van annak, ha egy termék sikeres a piacon. Meg kell vizsgálni, miért is?

Ha a legtöbb embernek jó a termék, nekem miért nem jó?????? PLd. mindenki érzi, JOBBAN HÚZ AZ AUTÓ SPURI-val, csak én nem????  Hogy gyenge műszaki érzékem van, azt tényleg nagyfokú önkritikára vallana!

Írok egy másik példát:  VW POLÓ fanclub oldalán olvasható, hogy sz….t sem ér a SPURI vízdiszpergáló hatása.

A céges autót felkaptam, beültem és az egyenetlen járás után a gázolajszűrő víztelenítőjét kicsavarva fél liter vizet engedtem ki belőle! Néhány kilométerenként szintén, míg vagy 5-8 liter víz el nem távozott. Hát igen, a SPURI nem azért van, mert fele vízzel is lehet járni. A SPURI a bejuttatott adalékra számított kondenzvíz térfogat harmadát diszpergálja, eltávolítja, és nem többet. Ennyi még a normális üzemelést nem zavarja! Jött a kérdés hol tankoltál! Válasz: „Nem tudom, csak felkaptam a cégautót az udvarról!” Ez érdekes! 5-7 liter víz csak direkt kerülhet bele. Esetleg, az aki legutóbb illegálisan használta tölthette bele, hogy az üzemanyag mutató 100 km után is ott álljon ahol volt??? Ezt sokszor hallottuk már, hogy nem érdekelte a csalós embert a dolog, csak a tank tele legyen, és ne vegyék észre! Szerinte  a bizalom megszűnt a SPURI-val szemben, mert nem oldotta el a vizet! Sőt vízzel tisztán nem volt hajlandó még menni se, nemhogy megtakarítani üzemanyagot! Bár a vízből is megtakaríthatott volna meg egy keveset, mert az is drága!

Ilyenkor nem is kell a gyártónak választ írni, mert tapasztalatok szerint az átlagemberek, akik használják a SPURI-t megteszik, hogy reagálnak e butaságokra!

BIZALOM! Mikor is alakul ki? Mi kell hozzá? Milyen körülmény, tény győzi meg a vevőt arról, hogy nem származik kára, ha kipróbálja!

Ezek a tényezők a következők:

 1.  Milyen régen gyártják a terméket, hány évig, évtizedig van kereskedelmi forgalomba? A SPURI-t 1993-ban gyártották először, kereskedelmi forgalomban, nagy tételbe 1998 óta létezik!

 2. A saját speciális árupiacához képest évente milyen mennyiséget gyártanak, adnak el? A SPURI-ból, 500 ml-re vetítve több mint 150 ezer flakonnal! Jelentkezhet az a konkurencia, aki többet kiszorít a piaci szegmensből!

 3. Az előzőből eredően meg kell vizsgálni, hogy hányadik helyet foglalja el a piacvezetési rangsorba! Mérlegelni kell, hogy az előkelő hely-e? SPURI-nál a konkurencia mezőny népes! Több mint 20-40 szereplős vegyes termékskála közt válogathat a vevő, ha jó, hatékony üzemanyagot akar!

 4. Milyen komoly a honlapja, megvan-e minden engedélye? VPOP vámudvar, APEH-NAV papírok, ÁMEI vizsgálat, Akkreditált gyártási   eljárásban állítják elő a terméket? Biztonság Technikai Adatlapja van-e és nyilvánosan letölthető-e? A SPURI-nál ez mind meg van.

 5. Hogyan kezelik a vásárlói kérdéseket? Milyen minőségű a kapcsolattartása a cégnek a vásárlókkal és a felhasználói oldallal? Ki kell próbálni! Írni, telefonálni nekik! Tesztelni a céget és a hierarchiát!

 6. Mit veszíthetek, ha nem jó a termék? Mérlegelni kell. Semmit, csak nyerhetek? Vagy nem hatékony és feleslegesen kidobtam a pénzt az ablakon? Ilyen kis mennyiségben, 2 ezrelékben, okozhat-e kárt bármilyen adalék?

 7. Ismerősök mit mondanak róla, csak azoknak higgy, akik használták, vagy használják ma is! Több véleményt gyűjts össze!

 8. Hallottál-e már róla? Mások hallottak-e már róla? Ez is elmond sokat! Márkanév, hírnév, ezekkel hogyan áll a termék? Ismert-e? És mióta?

 9. Támogatja-e a gyártó a SPORT valamely nemes ágát.  Volt-e értelme? Eredményt értek-e el? Ha igen, milyen sikeres csapatot, vagy személyeket támogattak? Vizsgáld meg a versenysport szintjét, megmondom ki vagy! A SPURI-nak eredményes rally bajnok csapata van, ami szakirányú támogatást jelent, egyben a fejlesztési tesztelést is elvégzi.

 10. Jövőt épít-e a gyártó cég! Fejleszt-e folyamatosan? Mennyire van lemaradva a konkurenciától jelenleg a végtermékét vizsgálva? Igen, minden évben a SPURI gőzerővel fejleszt!

 11. Milyen gyártású a termék? Hazai? Tisztán magyar? Bizonyíthatóan? Vagy csak a csomagolás magyar és nincs bizonyíték? Vagy vegyes EU tagországi, de magyar találmány? Vagy fordítva? Magyar gyártású, de külföldi találmány, vagy konstrukció? Mérlegelj! Ki csapna be téged felelősség nélkül, hisz nincs kihez fordulnod panasszal? Taiwani, kínai, koreai, amerikai? A SPURI ízig-vérig magyar termék, a találmánytól a becsomagolás utolsó fázisáig.

 12. Nézz bele valamely aktív oldal vendégkönyvébe. Ha csak pozitív, túlságosan dicsérő beírásokat látsz, az bizony mesterkélt, nem gondolod? Nézz a kulisszák mögé ügyesen! Vannak-e a sokféle embernek sokféle kérdése, panasza, adtak-e rá választ? Sokrétű és szerteágazó-e a kommunikáció? Ebbe gondolj bele! A SPURI-nál lásd a vendégkönyvet!

 13. Személyes-e a beszélgetés? A megoldandó feladatot gép végzi, vagy tudsz-e konstruktív beszélni olyan személlyel, akihez a te         problémád tartozik? Vállalják-e a nevüket, esetleg a fényképüket is láthatod? Műszaki tájékoztatás, Regionális vezetői probléma kezelése, területi képviselővel való kommunikáció minősége milyen? A SPURI-nál mindenki a személyiségét adja a munkája mellé.

 14. Nézd meg, mennyire pezseg az élet a termék körül. A kereső oldalakon különböző vezényszavakra mit dob ki a számítógép! Elsők között szerepel-e a termék? Ha igen mit írnak róla, és milyen jellegű oldalon? Ezt nem kommentálnánk!

 15. Ellen érdekeltek véleményét hagyd figyelmen kívül! Pld: egy multi üzemanyagot előállító olajtársaság bizonyára nem törekszik arra, hogy 10-20%-kal kevesebb benzint, vagy gázolajat adjon el! Az adalékgyártók célja pedig pont ez! Ugye milyen érdekes? Az autógyártók azt szeretnék, ha minden évben, de legalábbis sűrűn tönkre menne az autód, és vennél másikat! Mert ők rendületlenül gyártanak autókat, amit el kellene adni! Mi van gépkönyvben? Használj OPEL olajat. Bízz benne!  Igen, mert az megüt egy minimális minőséget, de hosszútávon elkopik tőle észrevétlenül az autó. Mindenki nyer vele, csak a tulaj nem! Ugye milyen jó??? Ha jobb teljesítmény osztályú olajat használsz, még talán 150-200 ezer km-rel többet is elmenne a jármű! Persze jó minőségű üzemanyaggal együtt! Ez is bizalmi kérdés!

 16. Bizalom és a túlzások kapcsolata fontos lehet? Igen! Mit ígérnek, vedd sorba! A legvadabbal, az érthetetlenebbel kezd, esetleg amit tudsz minél előbb ellenőrizni! Például a mai technikai, fejlettségi viszonyok alapján, aki üzemanyag megtakarításba 20%-ot vagy többet ígér az már teljesen biztos, hogy nem igaz! Ha pedig 100%-ba egy paraméter bizonyítottan sosem igazolható, akkor a többi se lehet igaz! Aki hosszútávra tervezi a piaci megmaradást, a becsületesség a legfontosabb erény! A jó hírnevet évtizedek alatt lehet csak megszerezni, viszont hamar el lehet veszíteni!

 17.   Akkor gyártanak egy terméket, ha űr van a piacon, igény van rá, és megveszik. Egyszer megveszik, kipróbálják a rossz terméket is, másodjára már nem kell senkinek! Ezt ne feledjük! A termék sikerét a vevők generálják, a minőség és a nélkülözhetetlenség oltárán. Ha olyan terméket próbál ki, melyre valamilyen okból valós igény merült fel évtizedek óta, akkor a bizalom már nyugodtan meg van alapozva! Használata biztonságos.

 18. Végezetül gondoljuk meg naponta más és más folyadékot iszunk, sokféle italt próbálunk ki. Saját egészségünket kockáztatva! Lehet, hogy az egyik rákkeltőt is tartalmaz! Ki tudja? Az autóba pedig vonakodva használjuk az új italt, a SPURI-t, ami esetleg még előnyünkre is válhat!

 

Váljon tehát egészségére ez a kis gondolati esszé!

Köszönöm, hogy végig olvasta!

 

További konstruktív gondolkodást kívánok!

A SZAKI KFT. nevében: Farkas Kálmán

 
< Előző   Következő >
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting