Kezdőlap arrow Magunkról

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 2 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa251
mod_vvisit_counterTegnap620
mod_vvisit_counterEzen a héten251
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7791

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Magunkról
ImageA Szaki Kft. egy családi vállalkozás. A fő tevékenységi köre az üzemanyag-adalékgyártás, fejlesztés, forgalmazás. A gyártást és a kizárólagos forgalmazási tevékenységet a Szaki kft. birtokolja.
Egy lépcsővel lejjebb a regionális képviselők vannak. Ők felügyelik a megyei területi képviselőket és a céglátogatókat. Termékeink az autósboltokban és a benzinkutaknál kaphatóak. Referencia jelleggel, közvetlen nagy felhasználót is kiszolgálunk.

A kísérletezés első gondolata 1993-ban merült fel. Egy akkori üzemanyag-adalék megszűnt, és űr támadt a piacon. Úgy gondoltuk, hogy egy igazán jó termék kell, amely nem csak ígérget, hanem bizonyít. Vegyészek és motorépítők kaptak megbízást, hogy Farkas Kálmán fejlesztőmérnök és tulajdonos extrém, megoldhatatlannak látszó, különleges elképzeléseit megvalósítsák.

Sok munka, fejlesztések, kísérletek, módszertani rendszerek után tökéletesedett a SPURI. Évről-évre javul az anyag, a folyamatos fejlesztés eredményeképp.
A magyar szürkeállományt lelkesen összefogni, inspirálni, a legkiválóbb adalékot előállítani ez a csapatunk célja. Ezen elvek mentén 1998-ra engedélyezett, ütős anyaggá vált a „SPURI”!
Sokat megélt a cég és minden konkurensnek látszó terméket túlélt, Nyílván nem ok nélkül. Folyamatos forgalomemelkedés a mai napig tart. Ma már ismert, sőt méltán elismert, vitathatatlanul hatékony termék a SPURI. Igazi minőséget megjelenítő márka! Sokáig non-profit módon működtünk, mígnem lassacskán kialakult egy jól működő rendszer, egy minőségi üzemanyag-adalék forgalmazására: a „SPURI”-ra.

Mai napig új fejlesztések folynak, hogy még több előnyt nyújtson a végfelhasználónak, érdekesebbnél-érdekesebb kísérleteket végzünk, hogy tökéletesítsük a „SPURI”-t. Az újabb motorokhoz, az újabb üzemanyagokhoz kell illeszteni folyamatosan az adalékot.  Hisz a végfelhasználó nekünk a legfontosabb!
De a forgalmazókra is gondolunk, és napról-napra tökéletesítjük a forgalmazási rendszert, hogy felvegyük a versenyt ebben a felgyorsult világban. A SPURI széles körben könnyen, olcsón elérhető manapság.


  Sajnos közben jövedéki adóval terhelt lett a termék, ami jelentősen megnehezíti a forgalmazást, és szoros elszámolást igényel. Számunkra az ár-érték arány a legfontosabb. A megelőzés, a prevenció volt a célunk mindig is! A SPURI használata mindig megtérül, erről a csekély elérhető ár gondoskodik. Levédettük a márkanevet, a csomagolásokat és a recepturát, hogy a vevőink mindig kifogástalan minőséget használjanak. Továbbá ÖKO üzemként az összes felhasznált energiát magunk termeljük meg napelemmel, kiserőművünkbe. Büszkék vagyunk rá, hogy nem csupán a SPURI használata kíméli környezetet, hanem a gyártás természetvédelmi jellegű, ökológiailag semleges üzem.  

A legnagyobb hangsúlyt a tesztelésre, a bizonyításra helyeztük. Az extrém körülmények közti helytállás az igazi! Így jutottunk el a Rally Országos Bajnoki futamokig.
A sok teszt után megszületett a JG-2 versenyadalék, a prémium kategória! Mára eljutott a folyamatos felhasználásig, egyre többen kényeztetik autójukat vele! Folyamatosan újabb és újabb versenyzők használják a kedvező tulajdonságai és egyszerű adagolása miatt.

Összefoglalva, nálunk a végfelhasználó megelégedettsége a mérvadó, ezért folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy még jobb minőséget állítsunk elő!
Mi a nyereségünk jelentős részét a fejlesztésbe forgatjuk, hogy korát meghaladó üzemanyag-adalékot hozzunk létre.  Nekünk a munkánk küldetés, egy fantasztikus hobbi, egy közönség kiszolgáló hivatás, valamint mindent átívelő érdekes munka, mely a vásárlóink elégedettségén nyugszik.

A fentiekben leírt meghatározó elvek mentén dolgozzunk, hogy vásárlóink és partnereink maximálisan elégedettek legyenek!                                                                 

                                                                                                                  Szaki Kft.
                                                                                                              Farkas Kálmán  
                                                                                                              fejlesztőmérnök

 

 

 
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting