Kezdőlap arrow Magunkról

Menü
Kezdőlap
Magunkról
Hírek - újdonságok
Szolgáltatások
Referenciák
Vendégkönyv
Oldaltérkép
Kapcsolat
Ajánld az oldalt
SPURI
Képviseleteink
Forgalmazóink
Termékek
Biztonsági adatlapok
Árlista
Technikai sport
Online felhasználók
Jelenleg 5 vendég online
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa471
mod_vvisit_counterTegnap560
mod_vvisit_counterEzen a héten4551
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13923

Keresés
Véletlen kép
Hírszolgáltatás
Hírszolgáltatás
Hirdetés
Derival Kft - Csarnokfűtés
Reznor hőlégfúvók, sötétsugárzók,
légkezelők, füstelszívók,
terem-, csarnok-, áruház-, nyitott térfűtés
06-56/390365; 06-20/4342427
Formel Kft
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Magunkról
ImageA Szaki Kft. egy családi vállalkozás. A fő tevékenységi köre az üzemanyag-adalékgyártás, fejlesztés.
A gyártást és a kizárólagos forgalmazási tevékenységet a Szaki kft. birtokolja.
Egy lépcsővel lejjebb a regionális képviselők vannak. Ők felügyelik a megyei területi képviselőket és a céglátogatókat. Termékeink az autósboltokban és a benzinkutaknál kaphatóak. Referencia jelleggel, közvetlen nagy felhasználót is kiszolgálunk.

A kísérletezés első gondolata 1993-ban merült fel. Egy akkori üzemanyag-adalék megszűnt, és űr támadt a piacon. Úgy gondoltuk, hogy egy igazán jó termék kell, amely nem csak ígérget, hanem bizonyít. Vegyészek és motorépítők kaptak megbízást, hogy Farkas Kálmán fejlesztőmérnök és tulajdonos extrém, megoldhatatlannak látszó, különleges elképzeléseit megvalósítsák.

Sok volt a szecska és a tévút, de évről-évre javult az anyag.
A magyar szürkeállományt lelkesen összefogtam, inspiráltam, így 1998-ra engedélyezett, ütős anyaggá vált a „SPURI”!
Sokat megélt a cég és még többet túlélt, de stagnáló életéből lassú folyamatos javulás mutatkozott. Gondoltunk egy nagyot és minden erőnkkel - néha erőn felül is -  a marketingre összpontosítottunk. Kitűztünk célokat, sokáig non-profit módon működtünk, mígnem lassacskán kialakult egy jól működő rendszer, egy minőségi üzemanyag-adalék forgalmazására: a „SPURI”-ra.

Mai napig új fejlesztéseken törjük a fejünket, hogy még több előnyt nyújtson a végfelhasználónak, érdekesebbnél-érdekesebb kísérleteket végzünk, hogy tökéletesítsük a „SPURI”-t . Hisz a végfelhasználó nekünk a legfontosabb!
De a forgalmazókra is gondolunk, és napról-napra tökéletesítjük a forgalmazási rendszert, hogy felvegyük a versenyt ebben a felgyorsult világban.

Bár a világ sokszor látszólag ellenünk dolgozik. Minden újabb engedélyt folyamatosan beszereztünk, bármilyen elvárásnak eleget teszünk.
  Sajnos közben jövedékis lett a termék, ami jelentősen megnehezíti a forgalmazást, és szoros elszámolást igényel. A gyártóüzem, ÉMI-TÜV rendszerű üzemben készíti a SPURI-t Kisújszálláson. Levédettük a márkanevet, a csomagolásokat és a recepturát.

A legnagyobb hangsúlyt a tesztelésre, a bizonyításra helyeztük. Az extrém körülmények közti helytállás az igazi! Így jutottunk el a Rally Orszáros Bajnoki futamokig.
A sok teszt után megszületett a JG-2 versenyadalék, ami a kezdeti idegenkedéstől mára eljutott a folyamatos felhasználásig. Folyamatosan újabb és újabb versenyzők használják a kedvező tulajdonságai és egyszerű adagolása miatt.

Tehát ahogy már leírtam nálunk a végfelhasználó megelégedettsége a mérvadó, ezért folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy még jobb minőséget állítsunk elő!
Mi a nyereségünket a fejlesztésbe forgatjuk, hogy korát meghaladó üzemanyag-adalékot hozzunk létre.  Nekünk a munkánk egy fantasztikus hobbi, ezért a közeljövőben is a siker, az elismerés számít, nem a pénzharácsolás!

A fentiekben leírt meghatározó elvek mentén dolgozzunk, hogy vásárlóink és partnereink maximálisan elégedettek legyenek!                                                                 
                                                                                                                  Szaki Kft.
                                                                                                              Farkas Kálmán  
                                                                                                              fejlesztőmérnök
 
Spuri használat
A SPURI üzemanyagadalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!
Language

English

Deutsch

JG-2 Racing Team
A csapat hivatalos honlapja:
JG2-RACING.HU
Spuri webáruház

Spuri Webshop

Hírlevél
Spuri hírlevél


HTML formátum?

Népszerű hírek
 Grafika és tervezés Magic Consulting