Spuri JG2 (kék) kérdések Archives - Spuri Adalék
×
Kosaram
Kosárban lévő termékek
A kosár üres.
Töltse meg kosarát
Vásárlásbdfg
Ft
A szállítás és az adók újra kiszámításra kerülhetnek a pénztárnál.
Ft
Tovább vásárolok

Mióta ismerem a spurit használom, és jó véleménnyel tudok lenni róla! Viszont,azt szeretném kérdezni,hogy a flakonozással lehet e valamit változtatni,hogy az adagolása könnyebb legyen? A problèma az,hogy pl 500ml flakon öntèsekor a betöltő nyílásból kiemelve a flakon oldalán folyik le ès minden kenödik,ès nèha a kupak is szivárog mègha jól is van rácsavarva! Ez nem egy negatív vèlemèny csupán érdeklődés! Eddig is használtam spurit,ezután is fogom !

Mindenek előtt köszönjük, hogy törzsvásárlónk. Tudjuk, hogy Ön többször is írt konstruktív, és tájékozódó gondolatot nekünk.

 

A flakon egy különlegesen magas energiaszintű folyadékot tartalmaz! Ezért a műanyagot erre kellett kifejleszteni mintegy 24 év kitartó munkájával. Már nem fogy a flakonból a folyadék mint régen! (Koreában gyártják csak nekünk ezt a granulátumot) Európában csak mi fejlesztettünk ki egy flakonfúvó gépet erre az az anyagra. A kupak is egy purhab tömítésű, speciális, dupla anyagból készült, sőt mind a 4 féle hatóságnak meg kell feleljen, még a meghúzási nyomatékot is előírják! Általában a legtöbben egy papír zsebkendőt készítenek elő a beöntés előtt. Hirtelenebb mozdulattal veszik ki a tankból, és többletet letörlik a menetelésről egy csavaró mozdulattal. Ekkor már nem szalad meg a kupak újrahúzáskor! No persze már a 27 Nm nyomaték helyett, elegendő 4-5 Nm visszahúzni a kupakot! Meg lehet erőltetni a kupakot, mert a különleges kopáscsökkentők dolgoznak a felületen letörlés után is némileg! Ha így jár el az ötszöri adalékozási beöntés könnyebb lesz! Továbbá jelzem, hogy biztonsági okokból, mindig állítva kell elhelyezni az autóba a flakont, hogy ne tudjon eldőlni. Bontatlan, és bontott formában is! (gondoljon a nyári kánikula nagy hőmérséklet különbségére is. Ekkor nem lesz probléma a tárolásba sem!

Köszönjük a türelmét, mindent megteszünk, hogy komfortos érzése legyen a vásáróinknak!

Remélem tudtam segíteni.

Japán motorkerékpárhoz használható a spuri?

Természetesen használható!
Sőt a motornál elvárás is, hiszen ezek a mai üzemanyagok a motorokra gyilkosok. Gondoljon a szontimentizáció hiányra, a magas égési emisszióra, stb. Kérem olvasson bele néhány cikkünkbe.

” A SPURI üzemanyag adalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!”

Ebben a belső égésűből a lényeg, hogy a  kétüteműtől a wankel motorig minden beletartozik. Például láncfűrész, áramfejlesztő, fűnyíró, stb. is beletartozik.